Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM
9/10 aplikácii je aj na Android aj na iOS, ale väčšina tých aplikácii je oveľa krajšie, intuitívnejšie a prepracovanejšie spravená pre iOS. Napríkad taká mnou denne používaná aplikácia MyFitnessPal na Androide nemá niektoré funkcie ktoré na iOS sú. Takýchto aplikácii je ale ďaleko viac.
Pár týždňov som rovanko používal S8 a iPhone je z môjho pohľadu vo všetkom lepší a rýchlejší.
Pár týždňov som rovanko používal S8 a iPhone je z môjho pohľadu vo všetkom lepší a rýchlejší.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
nie len sa mozem pozerat na zariadenia o ktorych sa ludia dozvedia az o nejaky casArkaz napísal:cORP. ty dabelsky synu co si zacnejaky phone master. Vdaka za reakciu na note 8 uvidim ci povie ked sa vrati zo servisu. Veru ze necakal som zazraky ale 2h screen on time pri browsovani je zalostne malo a isto nie v poriadku.
a k note 9- moze byt fajn ale nedam tolko za mobil aj keby si vedel ako som sa dostal k note 8 zasmejes sa![]()
Ked tak ho predam a vezmem asi P20 Pro a bude klud.
Odoslané z MHA-L29 pomocou Tapatalku
-
94jakub
Guru wannabe
Premýšľam, že je pomaly čas vymeniť môj Nexus 4, kedže už má najlepšie časy za sebou.
Ešte úplne nie som rozhodnutý, koľko som ochotný do toho vraziť. Nad 600€ už ale určite nie.
V skratke, prezrel som to hore dole a zúžil na (nielen, ale hlavne) tieto:
Google Pixel - Na čistý Android nedám dopustiť, aj keď už to nie je top. Ale pre mňa taký sweet spot v cene (325€).
LG V30 - Splňuje asi všetko, čo by som chcel, jedine sa trochu obávam veľkosti, mám radšej menšie telefóny. Nemením telefón každý rok, takže by som si zaň priplatil, ak s ním zas vydržím spokojne 3+ roky.
LG G6 - Taký kompromis medzi tými dvoma.
Veci ako notch a chýbajúci Jack nie sú pre mňa. Ani som teda nenašiel žiadny model, ktorý by to vyvážil inými must-have vlastnosťami.
V princípe len neviem, či za ten rozdiel 200+€ dostanem toho až toľko navyše.
Ideálne ak by tu mal niekto osobné skúsenosti s tými telefónmi.
Ešte úplne nie som rozhodnutý, koľko som ochotný do toho vraziť. Nad 600€ už ale určite nie.
V skratke, prezrel som to hore dole a zúžil na (nielen, ale hlavne) tieto:
Google Pixel - Na čistý Android nedám dopustiť, aj keď už to nie je top. Ale pre mňa taký sweet spot v cene (325€).
LG V30 - Splňuje asi všetko, čo by som chcel, jedine sa trochu obávam veľkosti, mám radšej menšie telefóny. Nemením telefón každý rok, takže by som si zaň priplatil, ak s ním zas vydržím spokojne 3+ roky.
LG G6 - Taký kompromis medzi tými dvoma.
Veci ako notch a chýbajúci Jack nie sú pre mňa. Ani som teda nenašiel žiadny model, ktorý by to vyvážil inými must-have vlastnosťami.
V princípe len neviem, či za ten rozdiel 200+€ dostanem toho až toľko navyše.
Ideálne ak by tu mal niekto osobné skúsenosti s tými telefónmi.
-
Arkaz
Addict
Za mna odporucam huawei p20,p20pro alebo mate 10 pro. Mas tam 3r zaruku a maju paradnu vydrz na bateriu.
ja som povodne uvazoval medzi lg v30 a lg g6 (pixel som nechcel, lebo je strasne obrovsky v pomere k displeju), zobral by som z nich lg v30, ten rozdiel vo velkosti je zanedbatelny a v30 je proste lepsi (vykon, kamera, displej).
ja som inak nakoniec zobral galaxy s8. mal som predsudky voci samsungovej nadstavbe, ale zatial sa celkom drzi, uvidime co bude v buducnosti.
ja som inak nakoniec zobral galaxy s8. mal som predsudky voci samsungovej nadstavbe, ale zatial sa celkom drzi, uvidime co bude v buducnosti.
-
94jakub
Guru wannabe
Huawei sú už nad limit, aj keď Mate nevyzerá zle. Aspoň teda čo som pozeral väčšie e-shopy. Neviem ako je to s tými lacnými obchodmi na heureke, či sa do toho oplatí ísť a dostať ktovie akú distribúciu.
Tak jasné, že V30 je lepší. Otázka skôr znie, či je o 200€ lepší.
Tak jasné, že V30 je lepší. Otázka skôr znie, či je o 200€ lepší.
to som ani netusil ze sa predava za 300 eur..
to uz si musis ty sam povedat kolko penazi do tohi chces dat. ak 300, kup g6, ak 500 tak v30
to uz si musis ty sam povedat kolko penazi do tohi chces dat. ak 300, kup g6, ak 500 tak v30
-
94jakub
Guru wannabe
Ja som sa riadil podľa cien na alze (G6 za 364, V30 za 548) ale hej, dá sa nájsť aj lacnejšie.
Tak to je mi jasné, že to je na mne
Skôr mi išlo o osobné skúsenosti, či za ten rozdiel dostanem aj niečo skutočne navyše. Papierové špecifikácie si samozrejme viem pozrieť ale predsa.
Plus, už som to naznačoval, ak sa to tu riešilo, tak sa k tomu prípadne preklikám.
Má význam riešiť tie najlacnejšie e-shopy na heureke? Predpokladám, že v lepšom prípade to sú EÚ distribúcie, v tom horšom nejaké poľské.
Tak to je mi jasné, že to je na mne
Skôr mi išlo o osobné skúsenosti, či za ten rozdiel dostanem aj niečo skutočne navyše. Papierové špecifikácie si samozrejme viem pozrieť ale predsa.
Plus, už som to naznačoval, ak sa to tu riešilo, tak sa k tomu prípadne preklikám.
Má význam riešiť tie najlacnejšie e-shopy na heureke? Predpokladám, že v lepšom prípade to sú EÚ distribúcie, v tom horšom nejaké poľské.
-
guess.whoo
Redeemer
a? pokial mas 2r zaruku moze ti to byt fuk aka je to distribucia (pokial neonanujes nad kazdym update-om)
ja by som sa skor bal reklamacii. nahodou budes mat nejaky problem a potom sa budes s predajcom natahovat, lebo je to niekto kto predava telefony pochybneho povodu za minimalne marze a posledne co bude chciet je vracat ti peniaze...
ale vzdy je to o cene. pokial si mam vybrat medzi cenou 300 eur a pochybnym obchodom vs cena 420 eur a preverenym obchodom, tak by som radsej usetril.
pokial by bol ale rozdiel 30-40 eur, tak by som isiel radsej do prevereneho obchodu.
ale vzdy je to o cene. pokial si mam vybrat medzi cenou 300 eur a pochybnym obchodom vs cena 420 eur a preverenym obchodom, tak by som radsej usetril.
pokial by bol ale rozdiel 30-40 eur, tak by som isiel radsej do prevereneho obchodu.
-
guess.whoo
Redeemer
u drvivej vacsiny vyrobcov mozes reklamovat telefon na priamo bez interakcie predajcu. ak vystavi dobropis autorizovany servis predajca nema inu moznost ako peniaze vratit
-
94jakub
Guru wannabe
Mal som práve na mysli tie reklamácie. Samozrejme, ak sa dá posielať priamo k autorizovanému predajcovi, tak to rieši problém.
Updaty až tak neriešim, aj tak viem že sa po dvoch rokoch neudržím a pôjde tam čistý Android.
Updaty až tak neriešim, aj tak viem že sa po dvoch rokoch neudržím a pôjde tam čistý Android.
Neviem kde napisat, ale potrebujem poradit kto by vedel vymenit display na samsung s8? Alebo poradit odkial display objednat, pripadne ci je daky navod na vymenu, alebo je to narocne.
V jednom servise mi povedali cenu 250 euro, v telecome/orange cez 300. Viete o niecom lacnejsom ?
V jednom servise mi povedali cenu 250 euro, v telecome/orange cez 300. Viete o niecom lacnejsom ?
google ti nefunguje?
a displej si objednas z ciny, iba za 150 eur. ale celkovo drzim palce urcite to nie je nic jednoduche a ten telefon uz nebude taky ako predtym (nikdy tam vsetko neprilepis tak ako bolo povodne a s nejakou vodotesnostou sa tiez rozluc asi)...
tie ceny su brutalne ale je to kvoli tomu displeju, som tiez na to kukal ako puk, lebo predtym som si na stary telefon objednal displej z ciny za 20 eur a vymenil som si ho. ale na s8 stoji 150 z ciny a uprimne neviem ci by som si na tu vymenu trufol.
radsej zaplatim 250 eur a budem to mat vymenene so zarukou, ako riskovat pri domacej vymene a este aj tak zaplatit 150 eur.
ale ten telefon je dnes uz velky risk (mam ho tiez), lebo cena uz pada pomaly k 400 euram, to proste ked si praskne displej tak ti neostava nic ine len plakat
a displej si objednas z ciny, iba za 150 eur. ale celkovo drzim palce urcite to nie je nic jednoduche a ten telefon uz nebude taky ako predtym (nikdy tam vsetko neprilepis tak ako bolo povodne a s nejakou vodotesnostou sa tiez rozluc asi)...
tie ceny su brutalne ale je to kvoli tomu displeju, som tiez na to kukal ako puk, lebo predtym som si na stary telefon objednal displej z ciny za 20 eur a vymenil som si ho. ale na s8 stoji 150 z ciny a uprimne neviem ci by som si na tu vymenu trufol.
radsej zaplatim 250 eur a budem to mat vymenene so zarukou, ako riskovat pri domacej vymene a este aj tak zaplatit 150 eur.
ale ten telefon je dnes uz velky risk (mam ho tiez), lebo cena uz pada pomaly k 400 euram, to proste ked si praskne displej tak ti neostava nic ine len plakat
Keby kazdy pouzival uja googla, tak diskusne forum hojko moze vypnut... a na googli clovek najde aj "zle" navody atd, takze preto som chcel odporucit. Nie je to moja S8cka, ale kamaratova. Takze sa len informujem. No ide si asi kupit s9 ak sa mu podari predat staru s8
tak ale za kolko asi tak preda staru s8 ktoremu treba vymenit displej, ked novy stoji 450 a displej je 250... tak cca 150 eur.
(inak len tak mimo, diskusia si je na diskutovanie, nie na to aby niekto za teba pouzival google)
(inak len tak mimo, diskusia si je na diskutovanie, nie na to aby niekto za teba pouzival google)
Nejaký telefón do 300€ s čo najlepším foťákom ? Díky za tipy.
Samsung Galaxy S7, LG G6 alebo ak chceš niečo novšie tak Huawei P20 Lite.
-
Supersonic
Light Professional
Čo tak Google Pixel za 310 z alzy? Myslím že má jeden z naj fotakov.. 
-
guess.whoo
Redeemer
je to ale riadne teleso..mam p20 lite a som spokojny s fotakom (priorita pri kupe) a celkovo s telefonom..v tej sume lepsi novy asi nezozenies..ak jazdeny tak spominana G6, S7