emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
baldorex
Addict
Addict

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa baldorex »

jackb napísal:pred troma rokmi sa to nastolenie sarie malo zacat vystupenim prve utecenca z vlaku v Nemecku.
Neviem odkiaľ si si to tvrdenie vymyslel...
Ale určité tlaky už vznikajú aj v Nemecku, zatiaľ iba návrhmi, ale je to len začiatok:

- Strana Zelených v Nemecku požaduje zákaz predaja alkoholických nápojov počas Ramadánu

V Londýne behajú v určitých štvrtiach bradatí chlapi s reflexnými vestami a starajú sa o poriadok. Na chrbte majú nápisy ako sharia patrol a obťažujú ľudí, aj nemoslimov.

Článok z roku 2011, tí traja žiaci to museli mat v škole riadne"veselé":

https://zpravy.idnes.cz/nemecky-tu-mluv ... anicni_mad
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

no ked si zalistujes do archivu diskusii pod clankami na FB, tak to z klavesnic kotlieb a inych konvickarov najdes.

a je uplne jedno ake "urcite tlaky vznikaju", ked vsetko zlo sa malo stat uz pred 3 rokmi a nestalo sa vobec nic. to, ze Strana Zelenych nieco navrhne je na urovni "Sme rodina nieco navrhla". v Bundestagu/Parlamente maju minimalne podporu.

video z RT, tvrdiace, nie co Zapade? ale uz nebud smiesny. RT vysielala reportaz, kde nemecka rodina plakala ako im opakovane znasilnili dceru a policia nic. ukazalo sa, ze su to vlastne Rusi a ziadne dieta nikdy nemali. "takze tak".
styria chlapi na par mikrofonov vykrikuju bludy a niekto z toho spravi beznu britsku realitu. to je skor lov RT na senzacie. pritom najviac moslimov Europe zije v Moskve, stoji kvoli nim doprava ked sa pocas Ramadanu modlia a Putim im otvoril najvacsiu mesitu v Europe.
to mi pri ako ked daky dusevne chory Albanec niekde na predmesti Skopje vyhlasil do mobilu, ze Macedonsko je Ilirsky kalifat a vsetky nase media to prebrali bez rozmyslu ako fakt.
okrem toho, co ma UK spolocne s imigrantskou krizou z roku 2015, ked sa jej vobec nedotykala. nie je v Schengene, je to ostrov a cez Calais sa podarilo prejst len minimu.

a ako sam pises, clanok je z roku 2011, takze nema nic spolocne s "nastolovanim sarie na konci leta 2015".

gogo, s tym sa da len suhlasit. vid svedkov kuffovych a inych katolibancov. do jari zili svoje stredoveke bubliny po dedinach, ktore nikto nevie najst na mape a kotleby ich vtihali do 21. storocia kde chcu nastolovat svoje zvratene vnimanie sveta.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Článok o škole som dal mimo témy sharia samozrejme, ale súvisí s hlavnou témou, takže sem patrí, dal som ti sem ako "zaujímavosť".

Komenty na FB veľmi nečítam...

Sharia law London stačí dať do YouTube.... Nebudem tu dávať linky na všetky videá...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

baldorex napísal:V Londýne behajú v určitých štvrtiach bradatí chlapi s reflexnými vestami a starajú sa o poriadok. Na chrbte majú nápisy ako sharia patrol a obťažujú ľudí, aj nemoslimov.

Lol, aj si to video pozeral? Ako area je tam spominany Walthamstow, a council sa hned postavil proti tomu, policia propagandu potlacila. V danej arei som bol naposledy tak mesiac dozadu a nic so sariou som nepostrehol - ale inak moja vyzva o no go zonach stale plati.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:ty si vyprojektovali celu Afriku ako plava hore Slatinou na Podpolinanske lazy, zakazuje pit rozovku a nastoluje taky radikalny islam, ze aj divnoludia v saudskej pusti zavidia. nestalo sa vobec nic.
ani ten milion osob v Nemecku nenastolil sariu, Merkel nemusi chodit vo vreci a pivo s pecenou klobasou sa netrestaju statim na ulici. napriek tomu, ze sa to tvrdilo hned ako dorazil prvy vlak z Madarska.
Tieto veci platia možno na ostatných tvojich oponentov.

Skús už pochopiť, že pre niekoho ako ja, sú kriminalita, kultúrna nekompatibilita, ekonomická záťaž, náboženský extrémizmus, atď., len sekundárne dôvody prečo sme v opozícii k migrácii z Afriky alebo Ázie..

Primárny dôvod je, že títo ľudia jednoducho nie sú nami, našim kmeňom, naším národom, našou rasou. A aj keď sú spomenuté sekundárne dôvody reálne a logické, nie sú to najdôležitejšie. Takisto by bolo potrebné byť proti záplave migrantov napr. z Číny, ktorý podobné charakteristiky zdielať nemusia.

Ľudia ako ty si možno myslia, že robia niečo záslužné a morálne, v realite to robia často len pre svoj falošný "dobrý pocit", vrchol sebectva.
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:Primárny dôvod je, že títo ľudia jednoducho nie sú nami, našim kmeňom, naším národom, našou rasou.
vidis a toto je tvoja subjektivna projekcia, ktoru nutis inym ludom. "tvoj" narod su aj podla vsetkeho aj Madari, Nemci, Rumuni ci Spanieli. a ti s "s tvojou" kulturou maju rovnako malo ako Syrcania.
skus uz konecne pochopit, ze definicia "naroda" podla ludi ako ti je tak derava, ze do nej ani vy sami nemozete zapadat.
nabozensky extramizmus podporuje aj Mazurek tym, ze do parlamentu sekularnej krajiny vpusta extramistickeho kazatela, ktoreho mentalny svet je niekde v dobe temna. a to ti nevadi. lebo je snehobiely, takze si ten nabozensky a kulturny extrem nechaj pre seba. tiez mi pride smiesne, ked niekto zo skupiny, ktora je zalozena na porusovani zakonov (minimalne 422d TZ) ide hovorit o kriminalnej zatazi.
-AA- napísal:Ľudia ako ty si možno myslia, že robia niečo záslužné a morálne, v realite to robia často len pre svoj falošný "dobrý pocit", vrchol sebectva.
a co konktretne to robim? lebo ja cely cas pisem, ze preto, ze sa nikto narodi mimo Europy, alebo aj ked je to Europan len bol vychovany do ineho nabozenstva tak to neznamena, ze je hned zly clovek. ak by boli projekcie tvojej skupiny pravda aspon len v zlomku, tak by mi hlavu odrezeli uz niekedy pred 10 rokmi. a "mas proste stastie" sa na mna nevztahuje, lebo to som prakticky nemal nikdy.
gogo956
Redeemer
Redeemer

jackb
"tvoj" narod su aj podla vsetkeho aj Madari, Nemci, Rumuni ci Spanieli. a ti s "s tvojou" kulturou maju rovnako malo ako Syrcania.

-s tymto nemozem suhlasit. Historicky, nabozensky aj kulturne maju Slovaci viacej spojnic s Madarmi, Nemcami,Rumunmi ci Spanielmi ako s obyvatelmi Syrie.
jackb
Redeemer
Redeemer

suhlasit samozrejme nemusis :)
o to viac by si bol prekvapeny kolko spolocneho toho maju syrski Druzovia a obyvatelia slovenskych podhorskych obci

tie narody som uviedol na zaklade kandidatky nacionalistickej LSNS do zupnych volieb.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Naozaj netusim co by uz mala mat pomerne malá,marginalna, islamska sekta zo Syrie spolocne s "obyvatelmi slovenskych podhorskych obci" v ramci kultury, alebo nabozenstva.

Nuž ale načúvajme, jackb nam to vysvetli, na tie vzajomne prieniky som mimoriadne zvedavy.
jackb
Redeemer
Redeemer

takze by to bolo strata casu :)

radsej by si bol mnohostranovy spis o rozdieloch. a to je dovod, preco sa nemame sancu zhodnut. jedna skupina hlada rozdiely vo vsetkom a zakladat na nich nenavist, inak sa pokusa hlada prieniky a budovat na nich vzajomnu toleranciu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

V Nemecku nastal pokles kriminality. Zaujímavé? A bola by ešte menšia, keby nebolo G20 zrovna v Hamburgu, čo je ale úplne mimo spoločensky vážnej a klasickej kriminality. A EŠTE menšia by bola, keby náckovia neútočili na azylové domy.

Germany records lowest crime rate since 1992

“The number of crimes committed in Germany is the lowest since 1992,” Interior Minister Horst Seehofer announced at a presentation of 2017 police crime statistics in Berlin. “The frequency of fewer than 7,000 cases for every 100,000 inhabitants is unprecedented, even in a 30-year comparison.”

https://www.politico.eu/article/germany ... ince-1992/

Každopádne, moc to nesedí. Jeden by už čakal Islamský štát priamo u českých susedov.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:vidis a toto je tvoja subjektivna projekcia, ktoru nutis inym ludom.
Nútim ľuďom, že Afričania alebo Aziati nie sú to isté čo Európania? :lol:

Tí príčetní to väčšinou vedia.
jackb napísal:"tvoj" narod su aj podla vsetkeho aj Madari, Nemci, Rumuni ci Spanieli. a ti s "s tvojou" kulturou maju rovnako malo ako Syrcania.
Číry nezmysel. Navyše som netvrdil, že všetci Európania sú si rovnako blízki, určite ale bližší ako dnešné obyvateľstvo Afriky alebo Ázie.
jackb napísal:skus uz konecne pochopit, ze definicia "naroda" podla ludi ako ti je tak derava, ze do nej ani vy sami nemozete zapadat.
Tvoj problém s nejakou definíciou tu nehrá rolu.
jackb napísal:nabozensky extramizmus podporuje aj Mazurek tym, ze do parlamentu sekularnej krajiny vpusta extramistickeho kazatela, ktoreho mentalny svet je niekde v dobe temna. a to ti nevadi. lebo je snehobiely, takze si ten nabozensky a kulturny extrem nechaj pre seba. tiez mi pride smiesne, ked niekto zo skupiny, ktora je zalozena na porusovani zakonov (minimalne 422d TZ) ide hovorit o kriminalnej zatazi.
Nezaujíma ma Kuffa ani zbytok tých smiešnych prirovnaní.
jackb napísal:a co konktretne to robim? lebo ja cely cas pisem, ze preto, ze sa nikto narodi mimo Europy, alebo aj ked je to Europan len bol vychovany do ineho nabozenstva tak to neznamena, ze je hned zly clovek.
To, že niekto nie je zlý človek, neznamená že má právo emigrovať do Európy, prípadne do inej oblasti vybudovanej Európanmi.
jackb napísal:ak by boli projekcie tvojej skupiny pravda aspon len v zlomku, tak by mi hlavu odrezeli uz niekedy pred 10 rokmi. a "mas proste stastie" sa na mna nevztahuje, lebo to som prakticky nemal nikdy.
Neviem čo má tento slamený panák znamenať, ale netočí sa všetko okolo teba a tvojej maličkosti. To či máš ešte hlavu mi je jedno.

//autoeditácia príspevku (02 Júl 2018, 23:57)
hughito napísal:...
Vo väzniciach v Nemecku a na západe všeobecne, tvoria cudzinci (či už s občianstvom alebo bez neho), disproporčný podiel. Už desaťročia.
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:Nútim ľuďom, že Afričania alebo Aziati nie sú to isté čo Európania?
su to vsetko ludia, ktori dychaju vzduch, potrebuju jest a pit. a vsetci maju rozdielne talenty a vlohy.
-AA- napísal:Číry nezmysel. Navyše som netvrdil, že všetci Európania sú si rovnako blízki, určite ale bližší ako dnešné obyvateľstvo Afriky alebo Ázie.
nieee, len si mal reci o rozvrate europskej kultury, ako by existovala jedna jedina. pritom Zahorak ma inu kulturu ako Rusin a Kysucan inu ako niekto zo Sturova. a to ty odmietas pripustit, lebo hladat prieniky aj napriec kulturami vo svete, tak ako ti to sikovne ide v Europe, by ti zobralo dovod na strach a nenavist.
-AA- napísal:Tvoj problém s nejakou definíciou tu nehrá rolu.
ale hra, lebo sme v ad hominimen utoku
-AA- napísal:Nezaujíma ma Kuffa ani zbytok tých smiešnych prirovnaní.
ale pomatenci v Londyne z pred 7 rokov ta trapia rovnako ako to co budes jest na ranajky. zaujimave.
-AA- napísal:To, že niekto nie je zlý človek, neznamená že má právo emigrovať do Európy, prípadne do inej oblasti vybudovanej Európanmi.
do Europy imigrovat, zo svojej krajiny emigrovat
-AA- napísal:To či máš ešte hlavu mi je jedno.
nemalo by. kym je krku, znamena to, ze tvrdis hluposti :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:su to vsetko ludia, ktori dychaju vzduch, potrebuju jest a pit. a vsetci maju rozdielne talenty a vlohy.
Dojemné. Ale aby som nebol len sarkastický, všetci rozhodne talent a vlohy na to zmysluplne existovať v európskej spoločnosti nemajú. A keby aj áno, aj tak by som nestál o ich príchod, pretože ľudí nepovažujem len za rôzne výkonné ekonomické jednotky.
jackb napísal:nieee, len si mal reci o rozvrate europskej kultury, ako by existovala jedna jedina. pritom Zahorak ma inu kulturu ako Rusin a Kysucan inu ako niekto zo Sturova. a to ty odmietas pripustit, lebo hladat prieniky aj napriec kulturami vo svete, tak ako ti to sikovne ide v Europe, by ti zobralo dovod na strach a nenavist.
Toto opakuješ často, pritom to nie je žiadny logický argument. Kultúrna rozmanitosť Európanov nie je dôvod pre prínašanie ešte rozdielnejších z iných častí sveta. Prieniky s inými kultúrami môžeš hľadať aj cestovaním a spoznávaním v domovskom prostredí, nie ich masovým príchodom k nám.
jackb napísal:do Europy imigrovat, zo svojej krajiny emigrovat
Áno, a to že je niekto "dobrý človek" nestačí.
jackb
Redeemer
Redeemer

mne vytykas slamenych panakov, ale toto je cele jeden obrovsky.

ja som za kontroly a za kvoty tak, ako boli povodne uvedene:
pretoze grecki a talianski uradnici nestihali, mali im prist na pomoct uradnici zo zvysnych krajin a pokojne tie ziadosti na azyl (na tie boli kvoty) odmietat na mieste a bez diskusie.

takze vitam, ze sa to opat povedalo dost nahlas a zacne sa pracovat na miestach kontaktu mimo Europy.

takze si nechaj svoje projekcie o tom, ze chcem krupinske lazy prenechat celej Afrike.
-AA- napísal:Ľudia ako ty si možno myslia, že robia niečo záslužné a morálne, v realite to robia často len pre svoj falošný "dobrý pocit", vrchol sebectva.
takze este raz: co to robim?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:takze este raz: co to robim?
Neustále spochybňuješ, zľahčuješ a relativizuješ negatívne dopady neeurópskej migrácie do našich krajín, naopak za týmto účelom (relativizácia) zdôrazňuješ už existujúce alebo historické konflikty medzi pôvodným obyvateľstvom. Toto vidím ako tvoj 'modus operandi' na tomto fóre (minimálne v tejto téme). Nemyslím si, že ide o príliš produktívnu snahu v argumentačnej rovine. Vidím za tým skôr cieľ oponenta "unaviť", ako presvedčiť, keďže máš očividne veľa voľného času na rukách.
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:Neustále spochybňuješ, zľahčuješ a relativizuješ negatívne dopady neeurópskej migrácie do našich krajín,
nie. vyvraciam chore projekcie a hoaxy na zaklade skutocnosti v zapadnej Europe a nie toho, co sa komu paci.
-AA- napísal:Nemyslím si, že ide o príliš produktívnu snahu v argumentačnej rovine.
argument je podla teba co? lebo podla doterajsieho vyvoja v tejto teme to je nahravka z bludwebu, alebo este lepsie recyklovane video, ktore ukazuje nieco ine ako tvrdi emotivny titulok ci autorsky komentar. tak isto pretlacas svoje emocie (strach a nenavist) nad statistiku. ta je vraj aj tak zmanipulovana, ved to potvrdil policajt z krajiny A pre bulvarne medium ci budweb v krajine B.
-AA- napísal:máš očividne veľa voľného času na rukách
nie, radsej ako sa pozerat na nabiehajuci log zo scriptov, alebo hypnotizovat progress bar ti (a ostatnym) napisem, ze nemas pravdu a v com
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:nie. vyvraciam chore projekcie a hoaxy na zaklade skutocnosti v zapadnej Europe a nie toho, co sa komu paci.
Nečakal som, že sa to ešte pokúsiš hrať na objektivitu..

Z toho ako píšeš to skôr vyzerá, že "skutočnosť" je len to, čo sa dotýka teba a pár tvojich známych. :lol:
Napísať odpoveď