jackb napísal:vidis a toto je tvoja subjektivna projekcia, ktoru nutis inym ludom.
Nútim ľuďom, že Afričania alebo Aziati nie sú to isté čo Európania?
Tí príčetní to väčšinou vedia.
jackb napísal:"tvoj" narod su aj podla vsetkeho aj Madari, Nemci, Rumuni ci Spanieli. a ti s "s tvojou" kulturou maju rovnako malo ako Syrcania.
Číry nezmysel. Navyše som netvrdil, že všetci Európania sú si rovnako blízki, určite ale bližší ako dnešné obyvateľstvo Afriky alebo Ázie.
jackb napísal:skus uz konecne pochopit, ze definicia "naroda" podla ludi ako ti je tak derava, ze do nej ani vy sami nemozete zapadat.
Tvoj problém s nejakou definíciou tu nehrá rolu.
jackb napísal:nabozensky extramizmus podporuje aj Mazurek tym, ze do parlamentu sekularnej krajiny vpusta extramistickeho kazatela, ktoreho mentalny svet je niekde v dobe temna. a to ti nevadi. lebo je snehobiely, takze si ten nabozensky a kulturny extrem nechaj pre seba. tiez mi pride smiesne, ked niekto zo skupiny, ktora je zalozena na porusovani zakonov (minimalne 422d TZ) ide hovorit o kriminalnej zatazi.
Nezaujíma ma Kuffa ani zbytok tých smiešnych prirovnaní.
jackb napísal:a co konktretne to robim? lebo ja cely cas pisem, ze preto, ze sa nikto narodi mimo Europy, alebo aj ked je to Europan len bol vychovany do ineho nabozenstva tak to neznamena, ze je hned zly clovek.
To, že niekto nie je zlý človek, neznamená že má právo emigrovať do Európy, prípadne do inej oblasti vybudovanej Európanmi.
jackb napísal:ak by boli projekcie tvojej skupiny pravda aspon len v zlomku, tak by mi hlavu odrezeli uz niekedy pred 10 rokmi. a "mas proste stastie" sa na mna nevztahuje, lebo to som prakticky nemal nikdy.
Neviem čo má tento slamený panák znamenať, ale netočí sa všetko okolo teba a tvojej maličkosti. To či máš ešte hlavu mi je jedno.
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2018, 23:57)
Vo väzniciach v Nemecku a na západe všeobecne, tvoria cudzinci (či už s občianstvom alebo bez neho), disproporčný podiel. Už desaťročia.