Robotický vysávač Xiaomi
Re: Robotický vysávač Xiaomi
Tak dnes vysavac odoslali tak uvidime kedy pride
nestretol sa niekto s problemom pri povele aby zacal vysavat hodi error "Cliff sensor wipe", senzory su samozrejme ciste.. nic nepomaha, nejaka rada? Dik
tak dnes konecne dorazil vysavac ...
len mam problem ho spojazdnit s telefonon ...
spustim si app MI HOME na iphone
pripojim sa na wifi roborock ... dam pridat zariadenie vyziada heslo do 2.4ghz wifi zadam pripaja a potom mi vyhodi device reset ...
skusal som uz rozne regiony (other, us - singapur, china, europe) vsade stale to iste ked sa pripaja tak potom hodi device reset ... neviete niekto ako to prepojit aby to islo ?
len mam problem ho spojazdnit s telefonon ...
spustim si app MI HOME na iphone
pripojim sa na wifi roborock ... dam pridat zariadenie vyziada heslo do 2.4ghz wifi zadam pripaja a potom mi vyhodi device reset ...
skusal som uz rozne regiony (other, us - singapur, china, europe) vsade stale to iste ked sa pripaja tak potom hodi device reset ... neviete niekto ako to prepojit aby to islo ?
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Skusil by som iny telefon ci je chyba vo vysavaci. Alebo mu skus dat reset pod krytom je mala dierka pri tlacidlach.
no doma mame len iphone tak skusim este jeden ...
reset som uz skusal ...
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2018, 11:47)
ok tak sa mi to konecne podarilo ....
problem bol ten ze 2,4ghz siet bola zapnuta na WEP sifrovanie a vysavac podporuje len WPA/WPA2
zmenil som nastavenie wifi na WPA/WPA2 - region som vybral na Europe, vsetko som vyklikal, zadal heslo pre wifi vyhodilo zase chybu ze mam urobit reset device ale nic som nerobil nechal som apku zapnutu a WIFI kontrolka na vysavaci blikala par minut to trvalo a potom zacala svietit ... potom som vypol appku v mobile (2x home button a swipnut dohora) zase som spustil app a uz bol vysavac pridany
teraz uz si tu pekne beha a vysava
reset som uz skusal ...
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2018, 11:47)
ok tak sa mi to konecne podarilo ....
problem bol ten ze 2,4ghz siet bola zapnuta na WEP sifrovanie a vysavac podporuje len WPA/WPA2
zmenil som nastavenie wifi na WPA/WPA2 - region som vybral na Europe, vsetko som vyklikal, zadal heslo pre wifi vyhodilo zase chybu ze mam urobit reset device ale nic som nerobil nechal som apku zapnutu a WIFI kontrolka na vysavaci blikala par minut to trvalo a potom zacala svietit ... potom som vypol appku v mobile (2x home button a swipnut dohora) zase som spustil app a uz bol vysavac pridany
teraz uz si tu pekne beha a vysava
Robotický vysávač Xiaomi
Zaujimalo by ma ako je mozne vytvorit si miestnosti.
Tj chcem si vytvorit obyvacku, spalnu, chodbu, kuchynu, detsku izbu
Je tu taka moznost alebo len spustit vysavac a nechat prejst vsetky izby a tak ? Alebo je nejak moznost aby som ho vedel poslat aj do konkretnych miestnosti ?
Tj chcem si vytvorit obyvacku, spalnu, chodbu, kuchynu, detsku izbu
Je tu taka moznost alebo len spustit vysavac a nechat prejst vsetky izby a tak ? Alebo je nejak moznost aby som ho vedel poslat aj do konkretnych miestnosti ?
-
Arkaz
Addict
Tak parada konecne mas aj ty svojho otroka
a vraj v dnesnej dobe sa uz nedaju kupit
btw WEP este dnes niekto pouziva? Ja davam default vsade WPA2. A miestnosti veru ze neviem zda sa mi ze to zatial nejde. Vies ale zapnut vysavanie na tie zony co je fajn. Alebo das vysavac do miestnosti zavres dvere a spravi len to 
No to som im uz raz poslal ako namet na zlepsenie
Ale zatial iba ako pise Arkaz, bud si vyznacis zony ktore chces povysavat a urcis, kolko krat ich chces povysavat, alebo ho zavries v tej miestnosti. Blbe na zavreti je len to, ze ak dokovaciu stanicu nemas prave v tej miestnosti, po dovysavani sa nema kam vratit... Na to zonove vysavanie musis mat FW 3.3.9_003194. Najlepsie je preto pouzivat server China - Mainland, lebo tam najskor dostanes nejake updaty. Predtym som pouzival iny, ale update nie a nie dorazit. Akurat pri zmene servera musis svoje spotrebice sparovat znova. Nastastie mam len vysavac a stropnu lampu, takze to trvalo chvilku.
Robotický vysávač Xiaomi
Tak ja mam zonove vysavania a verziu fw mam 339 1412 tusim a region eu [emoji3] ale cely byt prebehol za 68min cize ho necham tak prechadzat cely naraz [emoji3]
Robotický vysávač Xiaomi
Inac pouzivate niekto mopovanie ? Dnes som to skusil zapnut ale stale sa snazil vyjst na jeden koberec a sa na nom stale zasekol ... musel som na koberec poukladat veci aby mal prekazdy a nesiel na neho ... myslel som ze koberce ma zapametane a nepojde na nich ... virtualna stena asi nebude riesenie kedze potom by nevysaval na kobercoch ...
-
Arkaz
Addict
Veru ze mopovanie nemam odskusane lebo mam 1. Gen ale chystam sa kupit 2g. Co sa tyka kobercov necital som nikde ze by boli problemi s tou nadobkou pri prechadzani kobercov. Nemas ten koberec dako extra vysoky? Inak ako si spokojny s mopovanim ako takym? Mam v dome psa a veru ze keby aj trosku pretrie nevadilo by mi to. Necakam od toho zazraky ale predsa len ked kazdy den aj pretrie isto to trochu vycisti.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som mal mopovanie zapnute prvych par dni a potom som ho vypol, kedze ja som tu nadopku na nom nechaval a casto sa mi stalo ze osm prisiel domov a ta priesvitna podlozka pod dockom bola niekde v polke miestnosti, rovnako mi trochu tahal rohozku od dveri no a to ze mi mopoval koberec v kupelni tiez nebolo prave idealne 
Ten mop je ok, ale len pokial nemate ziadne koberce, alebo pokial vam nevadi, ze tie koberce prejde mopom, ktory nemusi byt prave najcistejsi ked miestnost s kobercom je posledna ktoru prejde...
Ten mop je ok, ale len pokial nemate ziadne koberce, alebo pokial vam nevadi, ze tie koberce prejde mopom, ktory nemusi byt prave najcistejsi ked miestnost s kobercom je posledna ktoru prejde...
Mopovanie som zapol teraz prvy a asi aj posledny krat 
Voda sa mu minula bohvie kedy (cely byt ma 79m2) a to som ju naplnil uplne po okraj.
Najviac mi vadilo to ze proste chodil aj na koberec a ten ma vyssie vlakna a sa na nom proste zasekol.
Mozno to v buducnosti este skusim, ale nie tak ako vysavanie, ze cely byt ale zavriem ho len v miestnosti kde chcem aby pozmyval.
Ale mne vyhovuje ako vysava, presiel vcera cely byt, dnes som ho pustil este pred zmyvanim raz nech prejde cely byt a zase mal plno bordelu v nadobke az som bol prekvapeny.
Ale zatial musim povedat, ze som uplne spokojny.
Voda sa mu minula bohvie kedy (cely byt ma 79m2) a to som ju naplnil uplne po okraj.
Najviac mi vadilo to ze proste chodil aj na koberec a ten ma vyssie vlakna a sa na nom proste zasekol.
Mozno to v buducnosti este skusim, ale nie tak ako vysavanie, ze cely byt ale zavriem ho len v miestnosti kde chcem aby pozmyval.
Ale mne vyhovuje ako vysava, presiel vcera cely byt, dnes som ho pustil este pred zmyvanim raz nech prejde cely byt a zase mal plno bordelu v nadobke az som bol prekvapeny.
Ale zatial musim povedat, ze som uplne spokojny.
Ako je to s tym zmyvanim? Ked chcem aby zmyval musim mu vymenit jeho vnutro? Alebo len staci doliat?
Oplati sa doplatit 120e za Gen2? Alebo je uplne dostacujuci Gen1?
Nemam koberce.
Oplati sa doplatit 120e za Gen2? Alebo je uplne dostacujuci Gen1?
Nemam koberce.
-
Michaelo
Hardcore addict
Nic mu nemenis, len mu na prdel pripevnis nadobku v ktorej je voda a na spodku handricka.
IMO neviem ci sa oplati priplacat zan az tolko. Ja osobne ten mop nepouzivam vobec a to mam len jeden maly koberec pred sprchou...
IMO neviem ci sa oplati priplacat zan az tolko. Ja osobne ten mop nepouzivam vobec a to mam len jeden maly koberec pred sprchou...
Kvoli mopu sa priplacat neoplati to je len taky bonus. Skor vykon, zlepsena priechodnost, trosku vacsia nadobka na odpad a neviem co este tam je ine .... ale stale vies kupit gen 1 a led nebudes spokojny predas ju a kupis 2 ku 
Našiel som taketo porovnanie.
https://smartrobotreviews.com/reviews/t ... ation.html
Tu inu "lepsiu" aplikaciu pri GEN 2 viete potvrdit? Lebo tu som stale cital len o Mi Home.
Myslim ze Gen1 bude postacujuce.
https://smartrobotreviews.com/reviews/t ... ation.html
Tu inu "lepsiu" aplikaciu pri GEN 2 viete potvrdit? Lebo tu som stale cital len o Mi Home.
Myslim ze Gen1 bude postacujuce.
Neviem o ziadneej inej app pre 2nd gen. Pouzivam mi home a na appstore (ios) som nic ine nenasiel
-
Michaelo
Hardcore addict
Je to ta ista app, ale podla toho aky mas vysavac, to otvara ine UI ked ho otvoris (kludne moze myt ina APP s tym ze MiHome je len hub ktory ich vsetky kombinuje, neviem ako to maju technicky riesene), to mozem potvrdit, kedze ja mam Gen. 2 a kolega ma Gen. 1. Le kedze teraz uz aj Gen. 1 dostala moznost zonoveho vysavania v appke, tak tam az taky rozdiel nieje, okrem trochu inych ikon a pod.
Iba cisto pre mopovanie by som zan nedoplacal, ale za ostatne vylepsenia by som cca 100€ kludne doplatil.
Iba cisto pre mopovanie by som zan nedoplacal, ale za ostatne vylepsenia by som cca 100€ kludne doplatil.
-
Arkaz
Addict
Tak ja zas som ochitny len za vymyvanie si priplatit. Neviem kto z vas ma doma 1 alebo dve deti a psa ale umyvanie isto ocenite