Robotický vysávač Xiaomi
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Robotický vysávač Xiaomi
Nastastie doma nemam nic z toho, prave preto ze by som sa asi chcel zabit
Ono to umyvanie by bolo fajn, keby ze to mali vyriesene lepsie ako len obycajnu nadrzku s vodou a handrickou pripevnenu vzadu na vysavaci.
Mate niekto vstavanu skrinu kde zasuvacie dvere su zo zrkadla?
Bojim sa zeby Vysavac mohol pri vysavani sklo poškriabat ked by do neho naražal bumperom.
Co myslite?
Bojim sa zeby Vysavac mohol pri vysavani sklo poškriabat ked by do neho naražal bumperom.
Co myslite?
ja mam, ale nemam xiaomi ale mam roombu, popravde som to neskumal ale nemam pocit aby sa zrkadlu nieco stalo
nemyslim si zeby poskrabal zrkadlo on nenaraza umyselne ... vacsinou aj ked narazi tak len uplne jemne ... cize toho by som sa neobaval
-
Michaelo
Hardcore addict
Fyi: V2 ma gumeny naraznik. Inak plast je makksi material ako sklo, takze plastom by si nemal byt schopny sklo poskriabat nech sa snazis ako chces...
-
spojka13
Darca
zdravíčko, dnes sa chystám isť zakupit do Mi obchodu tento zázrak, beriem to na firmu, takže cenu veľmi neriešim, ale iba na zaujíma, aka dlha je privodna sieťova šnúra? A či je ukončená klasickym tzv "magneťakovým" koncom, taka osmička. ďakujem za rýchlu odpoveď. Ide iba oto, aby som si vyrobil snuru presne na mieru, ktorú budem ťahať lištou.
ano klasicka "magnetakova". v dokovacej stanici sa da skrutit... cize kup si kolko potrebujes. Ja som kupoval novu z elektra za par centov, kedze povodna mala cinsku koncovku a jednoduchsie bolo kupit novu s EU koncovkou.
-
Arkaz
Addict
Objednal som ten novy model s umyvanim z lightinthebox za 350€ tak som zvedavy. Vraj tento tyzden pride je to z EU skladu
dam vediet dojmy po dlhej dobe s prvym modelom.
-
Arkaz
Addict
Vysavac dnes prisiel vecer rozbalim nakonfigurujem a zajtra ostra umyvacia prevadzka 
-
Arkaz
Addict
Tak zatial este nevysaval a hned prvy problem. Updatol sa firmware a uz mi nejde vysavac pokial mam region na china mainland. Chce po mne europu ale tam mi nepojdu kamerky.
Nepríjemné. Nemáš v mobile možnosť klonovať aplikácie?
Viacerí to tak riešia, v jednej aplikácii server eu, v druhej mainland china.
Viacerí to tak riešia, v jednej aplikácii server eu, v druhej mainland china.
-
Arkaz
Addict
Mam v mobile funkciu paralerne aplikacie ale mihome tam nejde. Nuz pockam na nejaky update kedy pojde aj na server china v EU.
Obávam sa že žiadny update to nevyrieši. Kúpil si international verziu a xiaomi to blokuje na eu server. Čínsky server má inú politiku ochrany údajov a kvôli eú a jej GDPR ti to nepôjde.
Mám yi home kameru, ktorá funguje iba keď vyberiem north usa.
Nech žije politika....
Mám yi home kameru, ktorá funguje iba keď vyberiem north usa.
Nech žije politika....
CO? Aky server, ake verzie?
Tiez si ho planujem teraz kupit a poprepajat vsetky pristroje do domacnosti, ktoru verziu a preco mam kupovat??
-
Arkaz
Addict
Hmm no uvidim zatial to mam na eu server ale tym padom mi nejdu dve xiaomi kamery. Budem to riesit aj s predajcom ale ten asi nepomoze. Dost ma to serie tak snad to nejako casom pojde aj na ten china server.
Tak uz aj ja som hrdy Majitel xiaomi vysavača.
Jediny problem mi zatial nastal v druhy den, ked sa nechcel "zobudit" v appke. Po restarte od vtedy bolo vsetko OK.
Zatial som s nim maximalne spokojny.
Prosim vas. Vsimol som si ze niekedy ma tendenciu "Mapku" vystup z jeho vysavania otocit na inu stranu.
Príklad. Vzdy zacinal v lavom dolnom rohu, ale posledne dva vysavania si mapu otocil a zacinal v pravom hornom rohu.
Dnes mapu vysavania otocil na bok. (na mapke zacal v lavom hornom rohu)
Neviete cim to je? Alebo ako by sa to dalo zafixovat?
Mapku prvy krat otocil ked som na vysavanie spristupnil jednu zavretu izbu. a od vtedy sa to nevratilo spat.
Je to len taka kozmeticka vec ale zaujimalo by ma ci sa to neda nejak nastavit. Skusal som rozne gesta prstami, ale dalo sa len približiť.
Jediny problem mi zatial nastal v druhy den, ked sa nechcel "zobudit" v appke. Po restarte od vtedy bolo vsetko OK.
Zatial som s nim maximalne spokojny.
Prosim vas. Vsimol som si ze niekedy ma tendenciu "Mapku" vystup z jeho vysavania otocit na inu stranu.
Príklad. Vzdy zacinal v lavom dolnom rohu, ale posledne dva vysavania si mapu otocil a zacinal v pravom hornom rohu.
Dnes mapu vysavania otocil na bok. (na mapke zacal v lavom hornom rohu)
Neviete cim to je? Alebo ako by sa to dalo zafixovat?
Mapku prvy krat otocil ked som na vysavanie spristupnil jednu zavretu izbu. a od vtedy sa to nevratilo spat.
Je to len taka kozmeticka vec ale zaujimalo by ma ci sa to neda nejak nastavit. Skusal som rozne gesta prstami, ale dalo sa len približiť.
Ahojte, chcem sa spytat, da sa zmenit heslo na wifi na vysavaci bez toho aby som musel vsetko resetovat a prisiel o vsetky statistiky atd? Dakujem.
-
nejakymarko
Addict
Páni objednávali ste niekto roborock s50 aj z aliexpresu? Oproti gearbest-u je tam aj o 50e lacnejši, tak či je to OK, alebo príde nejaká napodobenina 
Z ali som zatial objednával len hlúposti typu obal na telefón a pod.
Ďakujem
Z ali som zatial objednával len hlúposti typu obal na telefón a pod.
Ďakujem
-
hojko
Site Admin
Predpokladam a je vlastne istota, ze ti to zadrzia na colnici. Takze k tej cene si pripocitaj DPH a clo, cim sa dostavas na cenu za ktoru to kupis aj v Alze.
-
nejakymarko
Addict
Tak viem ho objednať zo španielskeho skladu, vtedy by zrovna s clom nemal byt problém. Alebo sa mýlim?
https://www.aliexpress.com/item/Cupon-E ... 1.111800.0
https://www.aliexpress.com/item/Cupon-E ... 1.111800.0