Ake mate auto?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
No, nedavno to nebolo.
Som s nou nieco vyse roka. Dakujem. 
A preco biela? 
-
p4ra
Redeemer
Pretoze som rychlo potreboval auto, a na cervenu v takejto vybave by som musel dlhsie cakat, a nebol na to cas. Okrem ineho sa mi pacia prave biela a cervena. Este do uvahy prichadza ta "RS6" siva.
Tu "kamošku" si nabuchal? Ej ty betar 
Ako biela sama o sebe nie je zla, ale biele auto si uz znova nekupim... Kazdy bordel a uplne vsetko na tom vidiet. Ale tak na druhej strane biela a cervena ma najnizsiu statistiku nehodovosti.
mne sa tiez biela velmi paci, sam mam na aute bielu perlet, ale dalsie bude cervene 
Ja som dávnejšie čítal nejaký článok a tam bolo písané, že vodiči červených áut jazdia agresívnejšie a tým aj spôsobujú viac nehôd či priestupkov. Vraj preto, lebo vidia červenú kapotu a boky auta v zrkadlách.icefiresr napísal:Ale tak na druhej strane biela a cervena ma najnizsiu statistiku nehodovosti.
Superba vyzerá parádne a k prírastku gratulujem 
-
p4ra
Redeemer
beardie, viaceri tu vidim mate dobru pamat, mozno lepsiu, ako ja. Ale s touto som ako som uz spominal viac, ako rok, a bolo to planovane. (Aspon z mojej strany.) 
Hensym, dakujem 2x.
Hensym, dakujem 2x.
Paradne vyzera teraz to auto p4ra 
Co sa bieleho auta tyka, moje dalsie auto bude tiez biele :}
Co sa bieleho auta tyka, moje dalsie auto bude tiez biele :}
-
guess.whoo
Redeemer
a kvoli comu superb? resp. co si este zvazoval?
-
yoggy
nesiel si dnes nahodou po panonskej o cca 17:15?p4ra napísal:Nakolko zo mna bude v dohladnej dobe dade, tak som musel na isty cas zmenit aj vozovy park.Skoda Superb Combi Sportline 1.8 TSI. A kedze ani jedno z aut, kt. som mal neostalo v serii, neobislo to ani toto. Zatial:
- Full packet Maxton Design.
- 19" Z-Performance ZP.09 9,5x19 5x112 ET35
- Eibach Pro-Kit -35mm
A onedlho este APR Stage 1.
-
p4ra
Redeemer
guess.whoo, lebo za tie peniaze za ake som to kupil ja (individualna vybava) mi taku kvalitu, pohodlie, miesto a vybavu nedaju nikde. Nebolo o com, je to fantasticke auto, a pacilo sa mi od zaciatku. Na vyber toho bolo vela. Od BMW cez Arteon, ci Mercedes, ale toto zvitazilo.
yoggy, nie, dnes som bol doma. A na SK zatial nie je ani jedno takto spravene, co viem.
yoggy, nie, dnes som bol doma. A na SK zatial nie je ani jedno takto spravene, co viem.
Peugeot 508 SW.
p4ra to na lavom podbehu nad tou listou mas preco prevalene do vnutra?
-
p4ra
Redeemer
Bohuzial ano. Kupil som to ako predvadzacku, a nejaky magor predtym asi ked daval na zdvihak to neurobil dobre, a toto bolo vysledkom. Casom to mozno spravim, ale je to piplacka velka, co som zistoval.
Ano, presne preto sa ta pytam, lebo je to velka piplacka... Dufam, ze za to dali aspon dobru zlavu, lebo hento je dost haklive miesto samo o sebe. Kamarat mal to iste a teraz to po 5 rokoch chytilo od novoty cele hrdzu a dava to prave robit tento tyzden.
-
yoggy
sorry, myslel som v piatokp4ra napísal:guess.whoo, lebo za tie peniaze za ake som to kupil ja (individualna vybava) mi taku kvalitu, pohodlie, miesto a vybavu nedaju nikde. Nebolo o com, je to fantasticke auto, a pacilo sa mi od zaciatku. Na vyber toho bolo vela. Od BMW cez Arteon, ci Mercedes, ale toto zvitazilo.
-
Andi_Cibula
Addict
Opäť to neni to vysnene auto. Ale tak snáď o dva roky ho nebude problém predať, aby som si konečne kúpil to, po čom mi srdce bije [emoji4]. Jedna sa o Hyundai ix35, r2014 čiže ešte v záruke, 2.0 crdi, 135kw v manuály a s nájazdom 85000km.
Zaujíma ma jedna vec. Interval vymeni oleja je 30000 km alebo rok. Neodporúčali by ste ten interval trochu skrátiť?
Aj keď ma trochu zarazilo, že tam ide 8 litrov oleja. Do predchádzajúceho auta, accent 1.5 crdi som lial Dynamax 5w30 a menil už pri 13000km.
Zaujíma ma jedna vec. Interval vymeni oleja je 30000 km alebo rok. Neodporúčali by ste ten interval trochu skrátiť?
Aj keď ma trochu zarazilo, že tam ide 8 litrov oleja. Do predchádzajúceho auta, accent 1.5 crdi som lial Dynamax 5w30 a menil už pri 13000km.