Hláška pri začatí inštalácie
-
metalbreath
Amateur
Hláška pri začatí inštalácie
Zdravím,mám taký problém,ak chcem niečo nainštalovať do notebooku,stále mi vyskočí táto hláška viď príloha.Vie mi niekto s tým pomôcť? Ďakujem veľmi pekne vopred 
Re: Hláška pri začatí inštalácie
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms854944.aspx
Pravdepodobne mas poskodeny pagefile na disku, skus spustit checkdisk. V horsom pripade to moze byt chybna RAM, ale vtedy by ti to asi vyhadzovalo castejsie.
Pravdepodobne mas poskodeny pagefile na disku, skus spustit checkdisk. V horsom pripade to moze byt chybna RAM, ale vtedy by ti to asi vyhadzovalo castejsie.
-
metalbreath
Amateur
takže,príkaz chkdsk odskúšaný,skontrolovalo a po dokončení kontroly riadne zaplo na desktop. Skúsil som dať nainštalovať nejaký program a zas to isté vyskočí.
problém však je ten,že dovolilo to spustiť len ako user,ako admin pýta heslo,ktoré neviem zadať nakoľko ten notebook je z druhej ruky...
problém však je ten,že dovolilo to spustiť len ako user,ako admin pýta heslo,ktoré neviem zadať nakoľko ten notebook je z druhej ruky...
Ak beží win, tak pozri na disk cez CrystalDiskInfo alebo HD Tune položka Health.
Najcennejšia rada ako začať: Čo najskôr urob plný format a reinstall OS.metalbreath napísal:...ako admin pýta heslo,ktoré neviem zadať nakoľko ten notebook je z druhej ruky...