Sea of Thieves

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Danielson
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Sea of Thieves

Príspevok od používateľa Danielson »

Ahojte,

Musím povedať, že po dlhej dobe som konečne poriadne uchvátený orginialitou a dobrým spracovaním - hrou The Sea of Thieves. Čítal som recenzie, že po 10 - 20 hodinách sa hra zvrháva do stereotypu, avšak to prostredie, atmosféra a hlavne hrateľnosť je veľmi dychberúca.

Hrávate to niekto?
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Re: Sea of Thieves

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Osobne nehravam hry vobec, takze ani toto som nehral, ale pozeram streamy a tvoj popis to asi zhrnuje.

Mas tam par aktivit ktore mozes robit, no tie ta po case prestanu bavit. A okrem tych par aktivit sa tam neda nic robit. Neviem ake updaty do hry pribuldi. Ja som pozeral streamy ked hra vysla a uprimne povedane na prvy pohlad to bola super hra, vsetci si ju chvalili (az na nestabilne servery).
Najidealnejsie by asi bolo ak by si mal dalsich troch kamosov s ktorimi by si hral, solo hranie bude podla mna nuda. Hlavne nefer ked narazis na nepriatelsku lod s 4-clennou posadkou, tak nemas sancu.

Keby hra mala viacero moznosti co sa tam da robit + na jednej mape by bolo viac lodi ako 3-4 (tusim tolko je na 1 mape), tak by to mohla byt sranda. Niekde som teraz cital , ze tam planuju pridat battle royal mod, ale je otazne ci to prilaka novych hracov, ked uz je kopec battle royal hier.
Napísať odpoveď