Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Ja som tam kupil impulznu nabijacku autobaterii a spokojnost. Cize najdu sa aj vynimky.
BT reproduktor je naozaj chrchlátko, ale BT slúchadlá príjemne prekvapili, používam ich skoro denne, mám verziu cez hlavu aj do uší.
Aku skrutkovač, nemám čo vytknúť.
Príklepová vŕtačka za 20€ sa po mesiaci pokazila, reklamácia, dostal som nový kus. Na občasnú robotu v byte, nemám čo vytknúť.
Solárna power banka je celý čas na balkóne, kupodivu funguje aj sa dobíja.
Tú kefku, pokiaľ sa nedajú zistiť parametre by som nekúpil, predpoklad ale je že to bude podobné ako pri tej xiaomi kefke. Otázka je aké hlavice sa k tomu dajú kúpiť, či je ich viac druhov atď...
Aku skrutkovač, nemám čo vytknúť.
Príklepová vŕtačka za 20€ sa po mesiaci pokazila, reklamácia, dostal som nový kus. Na občasnú robotu v byte, nemám čo vytknúť.
Solárna power banka je celý čas na balkóne, kupodivu funguje aj sa dobíja.
Tú kefku, pokiaľ sa nedajú zistiť parametre by som nekúpil, predpoklad ale je že to bude podobné ako pri tej xiaomi kefke. Otázka je aké hlavice sa k tomu dajú kúpiť, či je ich viac druhov atď...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tiež mám tú aku vŕtačku/ uťahovačku a na také drobné práce v byte to úplne stačí. Za tú cenu by som inde takúto kvalitu ťažko zohnal. Na druhú stranu, tá solárna nabíjačka bola shit. Vrátil som ju, nefungovala.
Síce som to sem písal už v roku 2011 aj 2012, stále to trvá: Lidl = najmä lasagne. 
Mne funguje v pohode. Dokonca som ju vybil nabíjaním telefónu a takú som ju dal na balkón. Do týždňa bol na 3 paličkách, potom sa to také 3-4 dni nepohlo a za 10 dní bola nabitá.
V manuáli je uvedené, že nabitie trvá 30 hodín slnečného "času", čo je reálny údaj a sedí aj s mojou skúsenosťou 10 dní x 3 hodiny slnka.
Mám ju na balkóne na pohotové nabíjanie BT reproduktoru a lampičky, lebo sa mi už niekoľkokrát stalo, že z čistej lenivosť sa mi nechcelo ísť zobrať z izby klasickú power banku
V manuáli je uvedené, že nabitie trvá 30 hodín slnečného "času", čo je reálny údaj a sedí aj s mojou skúsenosťou 10 dní x 3 hodiny slnka.
Mám ju na balkóne na pohotové nabíjanie BT reproduktoru a lampičky, lebo sa mi už niekoľkokrát stalo, že z čistej lenivosť sa mi nechcelo ísť zobrať z izby klasickú power banku
Ľudia, nevšimli ste si, či vo vašich Lidloch sa ešte objavujú tieto fajnoty
https://t3.aimg.sk/magaziny/MZkgIgyNTee ... 916800&v=2 ?
Už asi druhý týždeň a tri navštívené predajne v KE a nikde nie sú..
https://t3.aimg.sk/magaziny/MZkgIgyNTee ... 916800&v=2 ?
Už asi druhý týždeň a tri navštívené predajne v KE a nikde nie sú..
Pozrel som ti to pred chvíľou a nevidel som to ani ja. Ale je mi to nejaké povedomé. Nie je to náhodou presne ten druh tovaru, u ktorého na Slovensku oje*** v porovnaní s presne rovnakým výrobkom v rakúskom lidli?
Mali nižší podiel mäsa ako bolo deklarované.
https://ekonomika.idnes.cz/lidl-letakov ... nomika_are
Škoda toho, boli fakt dobré a tie poháre sa hodili na zaváranie
https://ekonomika.idnes.cz/lidl-letakov ... nomika_are
Škoda toho, boli fakt dobré a tie poháre sa hodili na zaváranie
Ale no ták, prečo nám berú dobré veci...a mne to bolo jasné už od začiatku, ak by ste ich mali, tak viete, že tie modré nemohli mať toľko mäsa, lebo tam je mnoho kočoniny, resp. tej želatiny, že tam fyzicky nemôže byť toľko mäsa...
Tak nič, budem dúfať, že sa vrátia nové...lebo toto je fakt ideál, ak náhodou nie je nič varené alebo človek má proste chuť na "suchú" večeru..
Tak nič, budem dúfať, že sa vrátia nové...lebo toto je fakt ideál, ak náhodou nie je nič varené alebo človek má proste chuť na "suchú" večeru..
Tak ale stačilo neklamať a nebol by problém.
Zatiaľ zastupuje mäso v plechovke, osobne mi príde rovnaké ako v tom skle.
Zatiaľ zastupuje mäso v plechovke, osobne mi príde rovnaké ako v tom skle.
Aha, taká zelená etiketa a podobný názov produktu?
Tuším zelená a modrá, tiež sú dva druhy.
Ty si môj mäsovo pochúťkový záchranca.
jj konzervy funguju stale
okolo 1,49€
okolo 1,49€
V KE sme si minulý týždeň všimli taktiež dva kusy (modrého), takže je z toho nakoniec len dopredaj?
Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
dnes v lidli na tahanovciach v kosiciach plne papierove debnicky na pokladniach tohto masa, cerveneho aj modreho
jj, potvrdzujem, tiež som ich tam včera videl.. 
Ak ja som včera kúpil, v krabici ich bolo asi 10...asi nejaký dopredaj.
Tip na kúpu pistácií (značka/gramáž) v týchto našich reťazcoch ? cena/výkon