potrebujem radu, alebo nejaké nápady, že čo a ako urobiť. Vec sa má tak, že potreboval by som pár Giga dát mesačne (Waze, PokemonGo? (nebite ma za to)), takže fakt si myslím že 2-3GB by stačilo bez problémov. Teraz ale prichádza tá zapeklitosť.
Mobilný internet do mobilu
Mobilný internet do mobilu
Zdravím všetkých,
potrebujem radu, alebo nejaké nápady, že čo a ako urobiť. Vec sa má tak, že potreboval by som pár Giga dát mesačne (Waze, PokemonGo? (nebite ma za to)), takže fakt si myslím že 2-3GB by stačilo bez problémov. Teraz ale prichádza tá zapeklitosť.
NECHCEM a NEPOTREBUJEM paušál, nakoľko stále fungujem na kredite a za mesiac miniem max 2€ za volania. Existuje nejaká služba/ operátor, kde by mi dali kartu, ja by som im dal trebárs 5€ a mal tam tie dáta až kým ich nespotrebujem? Neznie to lákavo a zjavne to ani tak určite nikde nefunguje, ale potreboval by som niečo také. V Telekome mi začal predajca núkať kadejaké balíky s dátami a volaniami, no pre mňa ako pre študenta sa neoplatí platiť si nejaký balík nakoľko viem, že ho nevyužijem ani na 50%. A keď si chcem kúpiť 1GB na mesiac na moju kartu s kreditom, tak hodili ma tam sumu 2,50€ za giga, čo mi príde dosť. Privítam všetky nápady a pomoc
.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mobilný internet do mobilu
Pozri si ponuku funfon smart.
4ka ma prave kreditnu sim kartu kde si vies za 2 eura kupit giga dat, ktory ti ostane kym nevyuzijes.
nic lacnejsie dnes asi aktualne nie je, teda pokial nechces vacsie mnozstvo dat mesacne, potom ten funfon.
nic lacnejsie dnes asi aktualne nie je, teda pokial nechces vacsie mnozstvo dat mesacne, potom ten funfon.
aacid, pri ktorom balíku zostanú dáta, kým ich nevyužiješ? Teraz som prebehol web 4ky a všade vidím platnosť 30 dní.
mozno som to zle pochopil, pisu ze kredit neprepadne.
takze ked si nastavis ten giga dat za 2 eura tak tie uz asi prepadnu po mesiaci, to ale nie je az taka tragedia podla mna.
ja som to prave tento tyzden pozeral lebo som rozmyslal ze kupim datovu simkartu do notebooku, cisto na data, ale nebudem ich vyuzivat pravidelne tak som hladal nieco co ma bude stat co najmenej penazi. toto mi vychadza 2 eura mesacne s tym ze ak miniem ten giga tak sa automaticky dobije dalsie giga za 2 eura. pokial to neminiem tak 2 eura mesacne ma nijak nezabiju.
ten funfon je tiez fajn ale tam mas za 8 eur 4giga ak to spravne chapem o to je teda to iste ako 4ka akurat minimum mesacne je 8 eur.
takze ked si nastavis ten giga dat za 2 eura tak tie uz asi prepadnu po mesiaci, to ale nie je az taka tragedia podla mna.
ja som to prave tento tyzden pozeral lebo som rozmyslal ze kupim datovu simkartu do notebooku, cisto na data, ale nebudem ich vyuzivat pravidelne tak som hladal nieco co ma bude stat co najmenej penazi. toto mi vychadza 2 eura mesacne s tym ze ak miniem ten giga tak sa automaticky dobije dalsie giga za 2 eura. pokial to neminiem tak 2 eura mesacne ma nijak nezabiju.
ten funfon je tiez fajn ale tam mas za 8 eur 4giga ak to spravne chapem o to je teda to iste ako 4ka akurat minimum mesacne je 8 eur.
Ahojte - co je teraz najvyhodnejsia ponuka mobilneho internetu s viazanostou alebo bez nej? Miesto pohybu (95% casu) je Bratislava, potrebujem aspon 5-6GB dat minimalne, idealne viac samozrejme.
Zatial som nasiel Orange data 20, kde je za 15 Euro mesacne 6GB dat (aplikovany bonus 5 Euro mesacne za prenos cisla z inej sieti). Je nieco lepsie v sucasnosti k dispozicii? Viete poradit? Diky.
Zatial som nasiel Orange data 20, kde je za 15 Euro mesacne 6GB dat (aplikovany bonus 5 Euro mesacne za prenos cisla z inej sieti). Je nieco lepsie v sucasnosti k dispozicii? Viete poradit? Diky.
-
Arkaz
Addict
Podla mna funfon smart. 12€ = 6x 1gb balik.
Orange GO DATA 20€ je cena 20€ 6GB dáticefiresr napísal:Zatial som nasiel Orange data 20, kde je za 15 Euro mesacne 6GB dat (aplikovany bonus 5 Euro mesacne za prenos cisla z inej sieti). Je nieco lepsie v sucasnosti k dispozicii? Viete poradit? Diky.
a GO DATA 15€ je cena 15€ a len 3GB dát
ja mam prave tie data20 od orange, za 15€ s bonusom cez retencne + 200 minut do vsetkych sieti + 3gb, takze 9gb a 200 minut
za 15€ sa to opla
wifi uz nezapinam, ani doma ani v praci, ani v zahranici
za 15€ sa to opla
wifi uz nezapinam, ani doma ani v praci, ani v zahranici
-
Arkaz
Addict
Tak to hej to je super ale ako pises cez retencne. Z beznej ponuky nemaju nic moc.
Prosim ta aj citas to, co som napisal?
Sa normalne cudujem, ze Orange vychadza najlepsie z tychto vsetkych. 4ka ma z mojich skusenosti dost zle pokrytie... Nechcel by som sa spoliehat na toto, hlavne ak sa tiez pohybujem v zahranici a tam doteraz nemali ani roaming.
@CheZteR: pozeram tu istu ponuku, presne o nej som aj pisal vyssie. Zariadenie nepotrebujem a viazanost bola 15 mesiacov.
a tieto retencne ponuky ako riesite po roku? lebo pokial viem tak tieto vyhodu su vacsinou tak na rok. aj manzelka tak raz dostala vyhodny pausal ale po roku jej ho uz nepredlzili.
mam 4rku a pokrytie v BA je uplne pohode... ale k zahraniciu sa vyjadrit teda neviem..icefiresr napísal: Miesto pohybu (95% casu) je Bratislava
Ja som bol vzdy doteraz na retencnych a ked cislo teraz budem prenasat do Orange urcite sa Tcko znova ozve spat (ak nie podpisem Orange s ponukou vyssie, vychadzaju asi najlepsie pri mojich poziadavkach). Este sa mi nestalo, ze by mi retencnu ponuku nepredlzili (vlastne iba raz, ked uz prestala figurovat a nasledne mi ponukli inu - novu).
Proste poziadaj o prenos, predtym sa daj na fakturu podla spotreby bez viazanosti a je to. Nevidim dovod sa viazat v dnesnej dobe, ak neposkytnu nieco normalne k tomu navyse.
Co sa tyka 4-ky ja mam na dome ich vysielac a signal nic. Detto v praci (vyskova budova).
Proste poziadaj o prenos, predtym sa daj na fakturu podla spotreby bez viazanosti a je to. Nevidim dovod sa viazat v dnesnej dobe, ak neposkytnu nieco normalne k tomu navyse.
Co sa tyka 4-ky ja mam na dome ich vysielac a signal nic. Detto v praci (vyskova budova).
V ba je 4ka úplne v pohode, za 8€ máš 11gb dát+100 minút.
V roamingu máš 1.83gb dát v cene a je úplne bez problémov.
V roamingu máš 1.83gb dát v cene a je úplne bez problémov.
Baldorex - prosim ta ktora kombinacia vychadza na 8 Euro mesacne? S prenosom?
ja som to riesil po dvoch rokoch, isiel som do o2 ze si k nim chcem preniest cislo ale bol to iba ofajč aby mi zavolali z orangu z retencneho, a aj zavolali, presne som im povedal co chcem a bol som prekvapeny ze mi to aj dali
a isiel som vratit nerozbalenu obalku so simkou do o2
no, ak by som sa pohyboval vyhradne v meste a na slovensku tak by som o tom premyslal
Som síce z ba, ale chodím aj po výletoch a nikde nemám problém so signálom, zatiaľ všade 4G, 3g od Orange mi ešte ani raz nenabehlo. Naposledy Ružomberok a Malinô Brdo...
Zahraničie a roaming rovnako bez problémov... Tie dáta v cene sú slušné.
Zahraničie a roaming rovnako bez problémov... Tie dáta v cene sú slušné.