Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Jedna vec je, hrať sa na cukríkov, keď nie sú pri moci a zase druhá vec je, ako by konali, keby ovládali ministerstvo. A to, ako ĽSNS bačuje, keď sa dostanú k verejným peniazom, sme sa už všetci presvedčili v BBSK. Zamestnanci úradu počas pracovnej doby jazdili po Slovensku robiť kampaň strane za peniaze daňových poplatníkov, úrad neovládli odborníci ale kamoši a rodina, manželka župana mala za úlohu preverovať korupčné podnety na svojho manžela a jeho kamošov, tendre sa vypisujú tak, aby ich vyhrala nejaká garážová firma, ktorá nemá ani ľudí, ani stroje, ani knowhow, za peniaze od štátu, ktoré slúbili vrátiť, si predseda kúpil vilu... Presne rovnaké správanie ako mafia zo SMERu.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie to vobec nie je rasisticke-AA- napísal:Dobre, že to spomínaš. Ešte tam bolo, že sa Kiska zbláznil alebo degraduje Rad Ľudovíta Štúra.
Pri tom LSNS rozsieva strach z imaginarnych veci, napriklad imigrantov na Slovensku, interupcii, Sorosa, vstekych moznych konspiracnych teorii. No realne nespravili nic, nedali ani jeden rozumny navrh, maximalne si davaju kebab z nasich penazi. Bud aspon trochu konzistentny.-AA- napísal:Toto máte vy tzv. liberáli spoločné s komunistami, vytváranie strachu v spoločnosti z toho prejaviť svoj skutočný názor, z obavy o stratu živobytia a tým možnosti niečo meniť (ako sociálne odstavenie komunistami) a keď ani to nepomôže, priamo uväznením (Jáchymov atp., pri komunistoch). A potom tu ideš vypisovať o nejakom "neustupovaní zo svojich hodnôt".
AryanAngel tie výsledky z rozboru toho piesku stále nie sú?
Tieto "kauzy" sa tu už rozoberali. To že to znova zarecituješ ako básničku z toho pravdu neurobí.ephramko napísal:Jedna vec je, hrať sa na cukríkov, keď nie sú pri moci a zase druhá vec je, ako by konali, keby ovládali ministerstvo. A to, ako ĽSNS bačuje, keď sa dostanú k verejným peniazom, sme sa už všetci presvedčili v BBSK. Zamestnanci úradu počas pracovnej doby jazdili po Slovensku robiť kampaň strane za peniaze daňových poplatníkov, úrad neovládli odborníci ale kamoši a rodina, manželka župana mala za úlohu preverovať korupčné podnety na svojho manžela a jeho kamošov, tendre sa vypisujú tak, aby ich vyhrala nejaká garážová firma, ktorá nemá ani ľudí, ani stroje, ani knowhow, za peniaze od štátu, ktoré slúbili vrátiť, si predseda kúpil vilu... Presne rovnaké správanie ako mafia zo SMERu.
OK.harrison314 napísal:Nie to vobec nie je rasisticke
Plusový bod za "originalitu".harrison314 napísal:Pri tom LSNS rozsieva strach z imaginarnych veci, napriklad imigrantov na Slovensku, interupcii, Sorosa, vstekych moznych konspiracnych teorii. No realne nespravili nic, nedali ani jeden rozumny navrh, maximalne si davaju kebab z nasich penazi. Bud aspon trochu konzistentny.
Skús niečo iné. Toto nebolo vtipné ani prvýkrát.DEVZYO1G napísal:AryanAngel tie výsledky z rozboru toho piesku stále nie sú?
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-AA- dnes som si spomenul, ze slovenske deiny maju ludi, ktory sa postavili rezimu a sli za to do vezenia a predsa neico zmenili.
Dalej ti tvoji politici z LSNS, co tak strasne bojuju proti rezimu a su nim utlacany hlasuju spolu zo SMER-om, necitis v tom ten paradox?
Tie "kauzy" su len ukazkov odbornosti tich ludi, co konkrene spravili pre slovensko za ten cas co vladnu?

Dalej ti tvoji politici z LSNS, co tak strasne bojuju proti rezimu a su nim utlacany hlasuju spolu zo SMER-om, necitis v tom ten paradox?
Tie "kauzy" su len ukazkov odbornosti tich ludi, co konkrene spravili pre slovensko za ten cas co vladnu?
To bola ironia.-AA- napísal:OK.
Ale aj ja som zvedavi na co prisli. Hadam nechces povedat, ze nedodrzali to co slubili-AA- napísal:Skús niečo iné. Toto nebolo vtipné ani prvýkrát.
Super.harrison314 napísal:-AA- dnes som si spomenul, ze slovenske deiny maju ludi, ktory sa postavili rezimu a sli za to do vezenia a predsa neico zmenili.
Nie. Za čo hlasujú?harrison314 napísal:Dalej ti tvoji politici z LSNS, co tak strasne bojuju proti rezimu a su nim utlacany hlasuju spolu zo SMER-om, necitis v tom ten paradox?
V kraji sa nevládne. Inak už tam je ten výrobca pomazánok. Neviem či si si všimol.harrison314 napísal:Tie "kauzy" su len ukazkov odbornosti tich ludi, co konkrene spravili pre slovensko za ten cas co vladnu?
Podobne.harrison314 napísal:To bola ironia.
Môj záujem o piesok je 0%.harrison314 napísal:Ale aj ja som zvedavi na co prisli. Hadam nechces povedat, ze nedodrzali to co slubili
Rigorózne nájdená a potvrdená spojitosť medzi podporou krajnej pravice a zhoršujúcimi sa ekonomickými podmienkami.
Inequality and Political Extremism: An Analysis of the 2017 Election Cycle in France and the Netherlands
https://repository.upenn.edu/cgi/viewco ... ntext=sire
Inequality and Political Extremism: An Analysis of the 2017 Election Cycle in France and the Netherlands
Podobný jav je možno sledovať aj v spojení s tendenciou veriť a pohrávať sa s rôznymi konšpiráčnými bludmi a dezinformáciami (ktoré častokrát alt-right hnutia vedome šíria) - ľudia ktorí majú nestabilnú prácu majú túto tendenciu oveľa vyššiu. Ak nájdem link na štúdiu dám ho sem.
Smelo do toho. Ono veď krajná pravica - konšpirácie - alt-right, idú ruka v ruke.
Tu je (sci-hub) link na štúdiu : https://sci-hub.tw/10.2307/3791630
Ide o staršiu štúdiu a spôsoby šírenia konšpirácií sa odvtedy dosť zmenili.
Ide o staršiu štúdiu a spôsoby šírenia konšpirácií sa odvtedy dosť zmenili.
Zaujimavé je aj pozorovanie že úroveň vzdelania nehrala príliš veľkú rolu.People who believed in one conspiracy were more likely to also believe in others. Belief
in conspiracies was correlated with anomia, lack of interpersonal trust, and
insecurity about employment. Black and hispanic respondents were more likely to
believe in conspiracy theories than were white respondents. Young people were
slightly more likely to believe in conspiracy theories, but there were few significant
correlations with gender, educational level, or occupational category
Mazurek ide vysielať svoj super dokument 8. 8. 2018, zase tie hnusné náhody, chudáci chlapci z ĽSNS, až mi je ich ľúto, že im to tak vychádza. Oni chcú len odprezentovať dokument a čo čert nechcel, zase taký dátum. 
__
Aktivity náckov v Žiline.
https://dennikn.sk/1186559/romov-v-zili ... u/?ref=mpm
__
Čo to znamená ak nie ďalšie zlyhanie tzv. (marxistickej) ľavice osloviť "proletariát".hughito napísal:Rigorózne nájdená a potvrdená spojitosť medzi podporou krajnej pravice a zhoršujúcimi sa ekonomickými podmienkami.
Čo si ale pamätám, rôzne "analýzy" úspechu "pravice", taktiež priznávali, že socio-ekonomický status jej voličov, nezapadá do škatuliek ako "nižšie vrstvy", atp.
Stredná vrstva tiež citlivo vníma otázky ekonomickej nestability, a v poslednej dobe hlavne migrantského problému, či už vo forme ekonomického, kultúrneho alebo etnického ohrozenia.
Je to typ organického vnímania národného celku, ktorý je v protiklade k číro materialistickému (marxistickému) alebo hyper-individualistickému (neoliberálnemu) prístupu.
Stredná vrstva tiež citlivo vníma otázky ekonomickej nestability, a v poslednej dobe hlavne migrantského problému, či už vo forme ekonomického, kultúrneho alebo etnického ohrozenia.
Je to typ organického vnímania národného celku, ktorý je v protiklade k číro materialistickému (marxistickému) alebo hyper-individualistickému (neoliberálnemu) prístupu.
Taki 15-ti by si zasluzili odplatu v podobnom nasadeni od 115tich. A este trosku humiliacie, nech su ich ega na poriadku do konca zivota. Bastardi.hughito napísal: __
To vieme už od Hitlera, že krajnú pravicu zďaleka nevolia "nižšie vrstvy," resp. "robotníci." Ako nejakí sa nabalia, ale nie je to o nich. Pod. analýzu spravila Karmína na SK situáciu ešte k posledným voľbám a vyšlo to rovnako. Je to zaujímavý jav.-AA- napísal:Čo si ale pamätám, rôzne "analýzy" úspechu "pravice", taktiež priznávali, že socio-ekonomický status jej voličov, nezapadá do škatuliek ako "nižšie vrstvy", atp.
kto nechce zvysovat sledovanost dokumentu od tvorivej skupiny Šlahnutý a Manták, moze zhliadnut recenziu:
Pozrel som len prvých 5 minut kde chcela bagatelizovať svedectvá preživších, že ako historický fakt k ním treba pristupovať opatrne a kriticky, pričom v inom videu jej nerobilo problem iné svedectvá (ktoré zapadali do jej ideologického obrazu) považovať za nekriticky pravdivé ako psimo sväté.
Ta škatula v tom videu je obyčajný diletant. Na niektore jej videa som aj reagoval v komentaroch, jediné čoho som sa dočkal je ignoracia.
Ta škatula v tom videu je obyčajný diletant. Na niektore jej videa som aj reagoval v komentaroch, jediné čoho som sa dočkal je ignoracia.
Tak chcela feedback, netvrdila, ze z toho rozvinie diskusiu