a bola mi ponuknuta televizia cez wifi aktivacia je nejakych 150e a rocne 50e kde su komplet vsetky programy
televizia cez wifi ? vsetky kanaly
televizia cez wifi ? vsetky kanaly
zdar nema s tym niekto skusenost popripade nevie nieco blizsie o co ide a ci sa to oplati ? kedze mesacne platim 15e magio + 5e boxi a rozmyslam o niecom inom...
a bola mi ponuknuta televizia cez wifi aktivacia je nejakych 150e a rocne 50e kde su komplet vsetky programy
Re: televizia cez wifi ? vsetky kanaly
Ponúknutá kým ?
Jedná sa o pirátsku IPTV ?
jednym typkom
prave neviem akurat ide o to ze vraj je cisto len cez wifi neda sa prepojit kablom...
A nemal by ti tieto informácie dať ten "týpek"? 
To budeš mať bez zmluvy?
To budeš mať bez zmluvy?
Zatial som sa nato nepytal kedze mam este viazanost...
Akurat mi pride vela aktivacia 150e
Akurat mi pride vela aktivacia 150e
Hlavne si ho poriadne preklepni, nech o tých 150€ neprídeš. Vyzerá to totiž dosť pofidérne...
Vzhľadom že si nám nič konkrétne nenapísal ťažko o tom môžeme diskutovať.
Ja som mal ponuku na iptv za lacnejšie ale s tým že ide do set top boxu ethernet kábel.
Ja som mal ponuku na iptv za lacnejšie ale s tým že ide do set top boxu ethernet kábel.
zistim co a jak a dam vediet... len som zatial chcel vediet ci nahodou niekto nevie ako taka telka funguje a ci sa to oplati no
-
yoggy
Co tak card sharing? Hned prvy odkaz na googli a vsetky programy za 4$ na mesiac. Samozrejme pre Astru.
-
Ryan Giggs
VIP
Zblaznil si sa? Davať nejakemu podvodnikovi 150€? Veď dnes ponuka "milion" providerov nejaku formu "goTV" cez vlastnu aplikaciu. Aj v telekome mas magio go za 6€ mesačne, či antik go za 30€ ročne, Horizon Go....
magio go mam ale toto je normalna televizia v telke a vsetky kanaly
zatial co magio go ma len par
vela ludi v okoli tu telku ma a v pohode cize nemyslim si ze to bude nejaky podvodnik
vela ludi v okoli tu telku ma a v pohode cize nemyslim si ze to bude nejaky podvodnik
Aka firma to je, ved to je zakladna otazka, pozries si na nete, ako vies ze vela ludi ma to iste ked nevies ani co to je - ked ma niekto "wifi" a on ponuka "wifi", tak to musi byt to iste? Okrem toho, ta stabilita a bitrate cez wifi.
Tych 20€ za magio to platis len za telku bez netu? Aky mas net? To platis za net a telku kolko, 40€ mesacne??
Vyzera to na sharing, ale 50€ rocne, ved za to mas napr. Plustelku, eurosporty, sport1+2, doku viasaty a dalsie, alebo od 8€ mesacne su uz slusne sat. baliky, legalne, prip. ak tam je Antik wifi, tak AntikSat balik mas k tomu netu zdarma.
Tych 20€ za magio to platis len za telku bez netu? Aky mas net? To platis za net a telku kolko, 40€ mesacne??
Vyzera to na sharing, ale 50€ rocne, ved za to mas napr. Plustelku, eurosporty, sport1+2, doku viasaty a dalsie, alebo od 8€ mesacne su uz slusne sat. baliky, legalne, prip. ak tam je Antik wifi, tak AntikSat balik mas k tomu netu zdarma.
50e rocne lenze tam mas komplet vsetko aj HBO a asi 100 - 150 dalsich programov
viem
neponuka wifi len ta telka je riesena cez wifi ze mas net on donesie satelit,skrinku a potom to prepoji cez tu wifi...
15e telka +2x box 5e a 9e internet 300/30 zo zlavou cize 29e dokopy
viem
A nie si náhodou ty predajca?
Na to že o tom nič nevieš, tak tu zrazu info sypeš z rukáva
Na to že o tom nič nevieš, tak tu zrazu info sypeš z rukáva
Je to jasne. Klasika satelit na Astru a sharing
keby som bol ja tak nemam L magio ale toto
a pytam sa preto lebo mi konci viazanost tohto roku
ale asi ostanem radsej v Tcome
sypem lebo som sa nato vcera pytal,akurat ze mi neslo do hlavy ze jak len cez wifi...
sypem lebo som sa nato vcera pytal,akurat ze mi neslo do hlavy ze jak len cez wifi...
Náhodou to nieje myslené tak že on donesie "satelitnú skrinku" (príjímač) a tú prepojíš cez wifi aby ti to ťahalo zo servera IPčky TV programov ? Tam asi netreba veľký satelit. Opravte ma ak sa mýlim.kzS^ napísal:50e rocne lenze tam mas komplet vsetko aj HBO a asi 100 - 150 dalsich programov
viemneponuka wifi len ta telka je riesena cez wifi ze mas net on donesie satelit,skrinku a potom to prepoji cez tu wifi...
asi nieco take
neska alebo zajtra sa nato pojdem pozret,akurat mi neslo do hlavy ze preco len cez wifi to ide nie cez kabel ale asi box nebude mat nato port co je naprd
fildinko - ale treba satelit, resp. parabolu, to je klasicky sharing, nie IPTV playlist.
kzS^ - 30€ je dost vela, nemas tam Antik? 18€ za net+iptv, prip. 20€ ak chces aj markizu a joj. Mozno su tam aj ine ponuky, hladaj...
Nechapem preco niekto sponzoruje vychod, platit za nelegalnu sluzbu, alebo za pocit ze "mam vsetko"? Za HBO kde idu same reprizy, na zaciatok musis cakat, nemozes to zastavit a vobec tam nejde "vsetko", ani na inych filmovych kanaloch. To si radsej stiahni film ci dokument - skor, v lepsej kvalite, mozes to pustit aj zastavit kedykolvek, aj na telku samozrejme - a hlavne je to zadarmo.
kzS^ - 30€ je dost vela, nemas tam Antik? 18€ za net+iptv, prip. 20€ ak chces aj markizu a joj. Mozno su tam aj ine ponuky, hladaj...
Nechapem preco niekto sponzoruje vychod, platit za nelegalnu sluzbu, alebo za pocit ze "mam vsetko"? Za HBO kde idu same reprizy, na zaciatok musis cakat, nemozes to zastavit a vobec tam nejde "vsetko", ani na inych filmovych kanaloch. To si radsej stiahni film ci dokument - skor, v lepsej kvalite, mozes to pustit aj zastavit kedykolvek, aj na telku samozrejme - a hlavne je to zadarmo.
asi tu je antik, ale zatial som spokojny s tcomom a to mam uz par rokov od dslka a teraz 2 roky uz optiku... akurat za telku tych 20e mesacne je dost ked tak berem a to mam len L magio balicek
a na antik sa dost vela ludi stazuje hoc nvm ako to tam je s rychlostou...
a na antik sa dost vela ludi stazuje hoc nvm ako to tam je s rychlostou...