Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Osobne obľubujem tie Lidlácke, často majú akciu na väčšie balenie.
-
yoggy
Inak niekto kto moze odporucat polotovary? Popr. hotove salaty? Jedine podmienky su, ze to musi byt chladene a musi to ist do mikrovlnky
A hlavne aby to vydrzalo aj par dni v chladnicke. Co som pozeral, tak merkur ma celkom dobru ponuku, na slovensku asu taku nemame popr. v horsej kvalite...
niekto chutove skusenosti? https://www.merkurmarkt.at/shop/kategor ... 762?page=1
Ide mi o to, aby som zabil hlad lacnejsie, nie ako teraz, ze pokial nejdem von, kde miniem aj 15euro za veceru na jedneho ehm, tak si minimalne nieco objednam na donasku za cca 7euro a tiez je to uplne na nic a uz to ide dost do penazi.
Vdaka, za kazde odporucanie.
niekto chutove skusenosti? https://www.merkurmarkt.at/shop/kategor ... 762?page=1
Ide mi o to, aby som zabil hlad lacnejsie, nie ako teraz, ze pokial nejdem von, kde miniem aj 15euro za veceru na jedneho ehm, tak si minimalne nieco objednam na donasku za cca 7euro a tiez je to uplne na nic a uz to ide dost do penazi.
Vdaka, za kazde odporucanie.
A co tak naucit sa varit?
Je milion jednoduchych jedal co mas hotovych hned.
-
yoggy
Svoj cas dokazem vyuzit lepsie ako na tuto neproduktivnu cinnost.
No mne je zdravie prednejsie nez cpat sa polotovarmi prepchatymi umelinami. Radsej obetujem 15min na rychlu pripravu.
Tak ale k vareniu musíš mať aj uspôsobené bývanie, potrebuješ aspoň nejaké tie základné veci a spotrebiče, potrebuješ obetovať čas na nákup ingrediencií, plus ak ich chceš mať čerstvé tak je s varením spojený výlet do obchodu tak či tak, plus samotný proces zaberá dosť času, následne upratanie neporiadku atď., to ozaj málokedy zaberie 15 minút
Ja občas varím, ale obvykle sa mi tiež proste nechce a určite by som nechcel stráviť polovicu soboty za sporákom. Hoci to je trochu OT teda 
čo ja viem, ja som na tom asi rovnako, nemám čas, nechce sa mi, neoplatí sa mi variť, ale sem tam si spravím penne, do toho zamiešam kúpené bazalkové pesto, do toho narežem cherry paradajky a na vrch postrúham mozarellu - odpad minimálny, umyť iba jeden hrniec po cestovinách, miešam to v tom istom hrnci len vylejem vodu z cestovín, a máš to za 15 minút
Úprimnú sústrasť pre ženu, ktorá sa rozhodne s tebou žiť a nebude to domina, ktorá ťa tak trošku dá do pucu.yoggy napísal:Svoj cas dokazem vyuzit lepsie ako na tuto neproduktivnu cinnost.
Inak, variť viete aj rýchlo, s minimálnym riadom. A to, že sa vám nechce je milé ale keď vám tam budú utekať po byte malé plody lásky, tak tam to už potom tak nepôjde, takže odporúčam sa to naučiť už teraz a premôcť sa.
ja varit viem, ale nechce sa mi, nepotrebujem sa tu pred forom obhajovat [emoji3] mne sa to neoplati, stravujem sa vonku a domov chodim iba prespavat, vikendy som vzdy prec..
ties sa mi paci ako sa akakolvek otazka tu na fore zmeni na vychovnu diskusiu 
ked budes mat deti, nebudes mat na vyber, teraz ked vyber mas, rob si co chces. ja som si tiez skoro nikdy nevaril ked som bol sam, obcasne ked bola chut, jasne, nieco vytvorim, ale preco sa do toho nutit ked nemusim...
osobne mam ale skusenosti len s lidl polotovarmi, ich lasagne mi chutia (v plytkom obale) aj taka ta ryza s masom v takom kelimku hlbokom. ale v rovnakom kelimku maju aj penne a tie su podla mna otrasne.
ked budes mat deti, nebudes mat na vyber, teraz ked vyber mas, rob si co chces. ja som si tiez skoro nikdy nevaril ked som bol sam, obcasne ked bola chut, jasne, nieco vytvorim, ale preco sa do toho nutit ked nemusim...
osobne mam ale skusenosti len s lidl polotovarmi, ich lasagne mi chutia (v plytkom obale) aj taka ta ryza s masom v takom kelimku hlbokom. ale v rovnakom kelimku maju aj penne a tie su podla mna otrasne.
varit sa da jednoducho a rychlo, takze sa tiez cudujem, ze niekto kto nemusi zerie tie polotovary, ale o tom otazka nebola, ze jo
v kazdom pripade ma isty cas bavilo skusat taketo veci a snad ani o jednej nemozem povedat, ze ok, tak toto odporucam, ta chut bola nanajvys priemerna, nikdy som si doslova nepochutil. nehovoriac o tom, ze tie ceny sa pohybuju len mierne pod cenami menu obedov, tak to sa hadam uz viac oplati objednat dva obedy a jeden si nechat na vecer. jedine co sa podla mna osobne oplati kupovat su mrazene bryndzove pirohy(dokonca maju poctive zlozenie) alebo plnene torellini(teraz je v lidli 400g balenie za 1e).
pirohy su ozaj fajn lidlove.
ale aj tie lasagne a maso s ryzou, ked to porovnam s priemernou tackarnou a ich obedovym menu, tak to na nicom nestraca a cena je 2 eura.
mozme sa tu rozpravat kolko chceme o "jednoducho a rychlo" ale polotovar strcis do mikrovlny a za 3 minuty je hotovy, ziadne jedno akokolvek jednoduche tak rychlo nespravis.
ale aj tie lasagne a maso s ryzou, ked to porovnam s priemernou tackarnou a ich obedovym menu, tak to na nicom nestraca a cena je 2 eura.
mozme sa tu rozpravat kolko chceme o "jednoducho a rychlo" ale polotovar strcis do mikrovlny a za 3 minuty je hotovy, ziadne jedno akokolvek jednoduche tak rychlo nespravis.
Tie Lasagne z Lidlu si robím normálne v trúbe. Mikrovlnku už roky nemám, ale aj tak už dávno som presedlal na trúbu, sú oveľa chutnejšie. Mikrovlnka sa nechytá.
a v rure si ich robis v celku naraz? lebo v mwo si nalozim na tanier co zjem a zvysok ide do chladnicky
Tak ja mám vyššiu spotrebu jedla.
Tie kg lasagne dávam na posedenie, čiže idú v celku. Ale keď sa niekedy stalo, že som ich nedojedol, tak skrátka zostali v obale a potom som si ich v trúbe zase prihrial - síce potom po tom už nie sú také dobré.
ja som asi myslel ine lasagne, o kilovych ani neviem. ja kupujem take balenie co je akurat jedna porcia, v rovnakom baleni predavaju este nejaku fasirku so zemiakovou kasou a este nieco.
Tie malé mi moc nechutia.
Tie veľké majú v chladiacom boxe ako sú jogurty na konci Lidlu, tam kde bola kedysi chladená pizza.
Prídu mi také poctivejšie.
Tie veľké majú v chladiacom boxe ako sú jogurty na konci Lidlu, tam kde bola kedysi chladená pizza.
Prídu mi také poctivejšie.
tie male nie su take dobre, mne tam aj tak najviac chuti ten bešamel co je na nich 
Nemá niekto obrázok balenia tých väčších? Nech viem, čo hľadať.
nedaju sa nenajst, maju ich vzdy a v kazdom lidli v chladiacom boxe za cca 2,99-3,99
- Prílohy
-
- lidl.jpg (15.94 KiB) 1695 zobrazení