A tie veľké sú jasne viditeľné, medzi jogurtami a syrmi, býva ich veľa. Pod. majú aj v Kauflande, ale tie mi chutia o trošku menej. Kedysi dávno mali takéto 1 kg aj v Bille, na tých som začal, ale už ich prestali vyrábať, už majú len nejaké tie 400 g (detto Tesco). Ide aj o to, že tie 400 g stoja pomaly toľko, čo 1 kg.
Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Ja som myslel automaticky tie veľké, malé sú 400 g, to je pre mňa nič.
A tie veľké sú jasne viditeľné, medzi jogurtami a syrmi, býva ich veľa. Pod. majú aj v Kauflande, ale tie mi chutia o trošku menej. Kedysi dávno mali takéto 1 kg aj v Bille, na tých som začal, ale už ich prestali vyrábať, už majú len nejaké tie 400 g (detto Tesco). Ide aj o to, že tie 400 g stoja pomaly toľko, čo 1 kg.
a vieme ci to tam nie je nieco skodlive alebo nejaka podobna info? [emoji3]
Podľa zloženia tam je "najhoršia" vec modifikovaný kukuričný škrob. Práveže tam nie sú žiadne sračky. Ale tak nejaké rozbory lasagni sa ešte nerobili.
Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
dnes som objavil super bulgurovy salat za 1,49, odporucam
maju 3 druhy a je v rovnakom boxe ako lazane
Mali ste už niekto novú (u nás) zmrzlinu HALO TOP ?
Predávajú ju v tescu. Balenie 473 ml má 360 kalórií = cena 4~5 €
Predávajú ju v tescu. Balenie 473 ml má 360 kalórií = cena 4~5 €
Mal som, musel som si ju dať doručiť Tescom domov, pretože fyzicky som ju v 3 predajniach nedostal.
Vanilla bean (280kcal) - 6,5/10
Chocolate chip cookie (360kcal) - 8/10
Na ostatné sa ešte len chystám
Vanilla bean (280kcal) - 6,5/10
Chocolate chip cookie (360kcal) - 8/10
Na ostatné sa ešte len chystám
Ja som mal cinnamon roll a neviem či je to z toho že nemám v jedálničku sladkosti mi to prišlo extrémne sladké. Že som si myslel že to ani nedojem. Ako keby som jedol lyžičky cukru.
teraz ma napadla jedna vec. osobne som tieto jedla neskusal, ale recenzie maju dobre a aj ked je to veganske jedlo, tak by to mohlo byt celkom zaujimave spestrenie v jedalnicku.yoggy napísal:Inak niekto kto moze odporucat polotovary? Popr. hotove salaty? Jedine podmienky su, ze to musi byt chladene a musi to ist do mikrovlnkyA hlavne aby to vydrzalo aj par dni v chladnicke. Co som pozeral, tak merkur ma celkom dobru ponuku, na slovensku asu taku nemame popr. v horsej kvalite...
https://jedzhned.sk/
uff, za tie ceny nebude lepsie si uz objednat nieco z restauracie na donasku? ono ty sice vyzera ze 3 eura jedno jedlo, ale vzdy je to bud len nieco v omacke alebo cista ryza ci placky, takze potrebujes 2 jedla aby ti z toho vzniklo jedno plnohodnotne 
Čítam že Balenie: 280g to je za surova ~100/150g. 3 eurá za približne 100g surovej ryže je veľmi zlý vtip 
ty co davas? vsak to je hotove uvarene hotove jedlo, rozhodne to nie je 100g
ale k tej cene/hmotnosti. jasne, je to dost, to som neriesil, iba sa pytal na jedlo, tak som sem postol tuto alternativu. a tak zasa nikto ta nenuti si k tomu tu prilohu kupovat, da sa to zjest aj s chlebom, pitou a pod. ale ano, rozhodne to nie je idealne.
Neviem teda či ty osobne si niekedy varil, ale keď uvarím 100g surovej ryže má aj 200g keď je uvarená. No offence 
ano mas pravdu, pochopil som to tak, ze v baleni si najdes 100g surovej ryze, ktoru si este musis uvarit.
Mne velmi chutia mango omacky, v Kafulande mali velmi dobru, ale uz dlhsie je vypredana, neviem ci sa este vrati, ale inu, tiez dobru ma aj Tesco, teraz je aj v akcii za 2.09€.
Exotic Food Authentic Thai Mango omáčka 250 ml
Ta z Kauflandu mi chutila viac a este viac mi chutila mango omacka z McDonald's, neviem ci ju tam este maju.
Exotic Food Authentic Thai Mango omáčka 250 ml
Ta z Kauflandu mi chutila viac a este viac mi chutila mango omacka z McDonald's, neviem ci ju tam este maju.
nevie niekto kde by som kupil nejaku lacnejsiu variantu flipz-u? pracliky v cokolade mam hodne rad, ale davat za maly sacok 2,4e mi pride mimo.
pracliky v cokolade je moja asi najoblubenejsia pochutka. nikde to nemaju alebo za to pytaju strasne peniaze.
uz sme skusali robit aj doma vlastne, nebolo to ono.
nutella predava slane tycinky s nutellou, tiez to maju iba niekde a tiez to nie je uplne najlacnejsie. ale celkom to triafa moje chutove pohariky.
potom je uz ale otazka preco si nekupil samostatnu nutellu a k tomu tycinky ci pracliky
uz sme skusali robit aj doma vlastne, nebolo to ono.
nutella predava slane tycinky s nutellou, tiez to maju iba niekde a tiez to nie je uplne najlacnejsie. ale celkom to triafa moje chutove pohariky.
potom je uz ale otazka preco si nekupil samostatnu nutellu a k tomu tycinky ci pracliky
- Prílohy
-
- pretzel nutella.png (319.55 KiB) 1780 zobrazení
Uz dlhsie si sem tam dam hrube (grahamove, spaldove) tycinky s nutellou.
Ako decko si pamatam na prackliky v cokolade. Zboznovali sme to. Mozno maju amici na to patent a preto to nikto iny nevyraba.
Ako decko si pamatam na prackliky v cokolade. Zboznovali sme to. Mozno maju amici na to patent a preto to nikto iny nevyraba.
no to ste ma moc nepotesili, asi si teda raz za cas doprajem tie drahe, nic ine mi neostava
s tym patentom asi nieco bude, lebo neviem vygooglit ani podobne zahranicne vyrobky. ale pamatam si, ze nejaka slovenska firma ich kedysi robila a sekla s tym, tak mozno len nie je dopyt.
tiez myslim ze na to neni dopyt. aj ked teda tolko hnusnych sladkosti je na regaloch po ktorych asi dopyt je...
pochybujem ze na take nieco si mozes dat patent...
pochybujem ze na take nieco si mozes dat patent...
Kde zozeniem octove cipsy? V Tescu mavali tieto, no uz som ich par mesiacov nevidel.