nejde mi heslo pokec
nejde mi heslo pokec
Ahoj,
potrebovala by som poradiť. Heslo k pokecu mi nefunguje..nemenila som ho, vraj prihlasovacie udaju su nespravne a netusim co sa mohlo stat ze to nejde zo dna na den. a cez email ho obnoviť neviem. mam obavu ze sa mi tam niekto nabural..je este nejak mozne sa dostat do mojho uctu? za rady dakujem..
potrebovala by som poradiť. Heslo k pokecu mi nefunguje..nemenila som ho, vraj prihlasovacie udaju su nespravne a netusim co sa mohlo stat ze to nejde zo dna na den. a cez email ho obnoviť neviem. mam obavu ze sa mi tam niekto nabural..je este nejak mozne sa dostat do mojho uctu? za rady dakujem..
Re: nejde mi heslo pokec
keby mi tam vedeli pomoct nepisala by som tu...
jedine cez Zabudnute heslo, ina moznost nie je
Skús aj v inom prehliadači.
nefunguje to v inom prehliadaci. skusila som podporu a oni ze´neeviduju ziadnu chybu..
a pises to dobre?
V inom PC alebo cez mobil , stále rovnaká hláška ?
ano pisem to dobre, nie raz som to cele kontrolovala. skusala som iny mobil, iny pc..a stale rovnako
Tak by som požiadal podporu o resetovanie hesla na nejaký sekundárny email, ktorý si tam snáď pri registrácii zadávala.
Proste ak im nejakým spôsobom preukážeš, že ten účet patrí tebe, musia ti vyhovieť. Skôr by som povedal, že si narazila na nejakého neschopného/lenivého supporťáka, preto by som to skúsil ešte raz a dôraznejšie.
Proste ak im nejakým spôsobom preukážeš, že ten účet patrí tebe, musia ti vyhovieť. Skôr by som povedal, že si narazila na nejakého neschopného/lenivého supporťáka, preto by som to skúsil ešte raz a dôraznejšie.
email som vtedy ani neviem preco nezadala, len kontrolne otazky. a uprimne ani neviem ake boli a dovolat sa na infolinku je nemozne v kuse pretazene. ako by sa im dalo preukazat ze ten ucet je ozaj moj?..mozno ip adresu z kt som sa casto prihlasovala alebo nieco
Mne sa to tiež stalo bez záložného mailu. Ale spomenul som si ze som kedysi platil plusko. V internet bankingu som dohladal transakciu, stiahol potvrdenie a zaslal na podporu. Heslo mi bez problémov zresetovali.
to znie ako fajn napad, tiez som mala kedysi plusko ale posielala som smsky, myslim ze vo fakturach by nieco mohlo byt