Antik WIFI 30Mbit, skusenosti ?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
xH4wK

Antik WIFI 30Mbit, skusenosti ?

Príspevok od používateľa xH4wK »

Je tu niekto kto ma tu ich wifi na dedine ?

Momentalne mam 8/1 od telekomu ktore ide tak 5/0,6.. ale zasa ma to vdaka benefitu vo firme stoji len 5,99 eur mesacne
Ten antik 30Mbit wifi internet stoji myslim 17,89 mesacne

Zaujima ma ako to je s rychlostami, dostupnostou atd..
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Antik WIFI 30Mbit, skusenosti ?

Príspevok od používateľa Gothar »

Dvaja znami ho maju, funguje dobre, ale ma 2 nedostatky:
- FUP 20 GB na den co moze byt dost problem ked chces stiahnut nejaku novsiu hru na steame (s 5 Mb stiahnes 20 GB za 10-11 hodin, ak potrebujes stiahnut 40 a viac GB tak to mas vo vysledku rychlejsie ako cez Antik, Telekom ma
FUP 300 GB na mesiac a neuplatnuje ho az tak striktne)
- je to wifi a v zlom pocasi - dazd/hmla/sneh to ide velmi zle
Ja by som to nebral hlavne kvoli problemom s pocasim, ked je vonku skaredo tak internet ma najvacsie vyuzitie. Telekom v poslednej dobe v mnohych dedinach zaviedol alebo zavedie optiku, skus si overit ci sa to nechysta aj u vas. Aby si pripadne neostal s viazanostou u Antiku a doma budes mat moznost 300 Mb bez FUP a za 10 € s firemnou zlavou.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Antik má "viazanosť" = výpovedná lehota 3 mesiace.. nie? Či pre tento wifi internet platia iné podmienky?
xH4wK

Ja som im volal a informoval sa o pocasi.. povedali ze akurat menili celkovo technologiu a zariadenia a preto aj navysovali rychlost tak ma zaujima ako je to s vypadkami a rychlostou v zlom pocasi aktualne
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To bude v 5GHz pasme, ta rychlost sa dosiahnut da, pocasie na to nema viacmenej ziadny vplyv (pokial sa nebavime o dakej extremnej snehovej burke). Predpokladam, ze to budu stavat na zariadeniach Mikrotik alebo Ubiquiti.
xH4wK

Asi skusim ten antik.. lebo z telekomu mi akurat odpisali ze
mrzi ma to, v dohladnej dobe neplanujeme rozsirovanie sieti na Vasej adrese. Mozem Vam odporucit na odkaze https://www.telekom.sk/wiki/mapa-pokrytia zadat podnet pre zlepsenie pokrytia ( pod mapou magentovym pismom). Ak mozete odporucte rovnakym sposobom zadat podnet aj Vasim susedov v pripade ak maju zaujem o nase sluzby.
Napísať odpoveď