operacia predneho krizneho vazu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

operacia predneho krizneho vazu

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

Caute. najde sa niekto kto podstupil plastiku kolena?

som 4 tyzdne po operacii a posledne tri dni nedokazem vystreit nohu z dovodu bolesti na zadnej strane stehna tesne nad kolenom. Nestalo sa nieco podobne niekomu z vas? neviem ci ide o natiahnutie alebo rupturu stehenneho svalu alebo nejakej slachy. na kontrolu idem az o tyzden :(
mulatt
Darca
Darca

Re: operacia predneho krizneho vazu

Príspevok od používateľa mulatt »

Mna to caka v septembri. Cvicil si poriadne? Vacsina znamych (co hravaju futbal) zregenerovala po operacii velmi dobre (aktivne cvicila). Ti co prdeli na poriadne cvicenie a chodili len na rehab (ktora je aj tak na nic), tak regenerovali strasne pomaly a robili male pokroky. Ti co necvicili poriadne mali aj bolesti podobne tvojim, akoby skratene slachy, tahanie zadnej strany stehna a pod.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Ja som este nebol, ale znami boli a s vystretim kolena mali vsetci problem. Na vsetkych platilo jedine, cvicit, cvicit, cvicit. Co najviac. Aj ked to boli. Samozrejme ty tam mozes mat aj iny problem, ale to zisti len doktor.
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

ako napisal mulatt po plastike LCA je potreba rozcvičovať postihnutu končatinu, ale to by ti mal povedať tvoj operater on vie pre presne čo sa tam robilo či ti robil plastiku LCA aký typ, alebo ošetroval aj menisky ? pripadne ich šil ?

btw kde ti to robili?
mal si aj ortezu?
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ok takze diky za odpovede a teraz:

cvicenie je jasne. ja uz aj chodim po byte a chodbe bytoveho domu (bez barli a trochu krivajuc) takze stehenny sval uz zatazujem a inak od operatera zatial len klasicke napinanie svalu atd. preslo ma to dnes rano samo od seba o som sa dost cudoval, kedze styri dni to bolelo ako dabel.

mulatt: robili mi to v DS....je tam asi najlepsi tym chirurgov a aj ortopedicke oddelenie nevyzera ako z hororu :)
Napísať odpoveď