Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
ti "nevyjazdeni" by jazdilo ako dobytok s technickymi ficurami alebo bez nich.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Aspoň by sa učili šoférovať, nie iba tupo "viesť" auto.
Preto sa na rumunských alebo ukrajinských cestách cítim bezpečnejšie aj napriek zastaralejšiemu vozovému parku v týchto krajinách.
Preto sa na rumunských alebo ukrajinských cestách cítim bezpečnejšie aj napriek zastaralejšiemu vozovému parku v týchto krajinách.
To je ale moderná politika, odstrániť z šoférovania emócie s cieľom sterilne viesť auto. Je to medzikrok na úplné odstránenie šoférov a nástup autonómnych vozidiel.
Kvôli tomuto v uk zakázali reklamu na bmw
. Radosť z jazdy je zakázaná...
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/tat ... to-zijeme/
Kvôli tomuto v uk zakázali reklamu na bmw
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/tat ... to-zijeme/
-
starysomar
Hardcore addict
"To je ale moderná politika" celkovo v mnohom, robiť s ľudí nesamostatných neschopných - blb je najlepší zákazník - aj volič...
Ľudia, čo hovoríte na Mustanga 2.3 ecoboost ako primárne každodenne auto? Dlho som pozeral na mx-5-ku, ale pomaly mi dochádza, že tam budem musieť robiť veľa kompromisov. Ale keďže ešte zatiaľ nemám rodinu, nepotrebujem veľké auto, tak mi mustang vychádza ako zaujímavá alternatíva. Predsa to ma 4 miesta na sedenie, aj keď vzadu by som sedieť nechcel, a kufor do ktoreho sa zabalím aj na dovolenku. Čo pozerám, tak v Nemecku sa dá jazdené zohnať aj pod 25 000. Čo je cena hoc akej octavie [emoji23] a predsa mustang je viac príťažlivý. Zaujíma ma napríklad servis auta, budú to vedieť spraviť v hocijakom Ford servise, alebo bude treba niečo viac špecializované?
no 4 miesta to sice ma,ale vzadu si nesadnes, a kto si dozadu predsa sadne tak na ukor miest vpredu a to je utrpenie aj po meste, nie este na cestu, takze rataj ze sa tam budete vozit dvaja, ja som sa dozadu za seba nevliezol, pretoze opierka bola od zadnej tak 15 cm a to nekecam, takze dozadu v mojom pripade jedine igelitka
2.3 ecoboost ti budu vediet urobit v kazdom forde v europe
2.3 ecoboost ti budu vediet urobit v kazdom forde v europe
Toho som si plne vedomí. Ja v podstate jazdím 90% sám alebo vo dvojici. Takže tie zadné miesta beriem ako zväčšenie kufra. Mám momentálne 10 ročného accentna, ktoreho hodnota asi nebude ani 2000€, takže rozmýšľam že si ho pre prípad núdze aj nechám. V piatich a s plným kufrom som s nim otáčal už párkrát Hamburg - Bardejov. Takže ak bude viac členná skupinka na výlet, tak vezmem ten [emoji23][emoji23]. A nejaké rady ohľadom Mustangu? Čo by ma tam mohlo prekvapiť, načo si dat pozor?
-
guess.whoo
Redeemer
Retne ho ma, skus napisat jemu. ale co sledujem aj na fordklube tak s nimi nie su nejake problemy
zdar chcem sa optat oplati sa podla vas kupit skoda superb 2.0tdi EDITION 100.L&K 103kw.r.v2006 najazdenych 208 000km za 4300e je v kozi + klima ? popripade aku cenu max dat
dik
-
guess.whoo
Redeemer
208 000
ten ma takych 150-200 tisic stocene takze si ho poriadne prever
je nato nejaka stranka ? ci to treba rovno v servise ?
-
guess.whoo
Redeemer
pozri podla vin na seka.sk ko.sk
ak je to dovoz a bolo to stocene pred prihlasenim tak mas len velmi malu sancu to zistit. servisne knihy ti urobi hocikto za par minut podla potreby. jedine este zajst s prosikom na skodovky a opytat sa priamo. mas sancu 50/50 ze ti nieco povedia resp. budu ochotni nieco povedat o historii vozu
ak je to dovoz a bolo to stocene pred prihlasenim tak mas len velmi malu sancu to zistit. servisne knihy ti urobi hocikto za par minut podla potreby. jedine este zajst s prosikom na skodovky a opytat sa priamo. mas sancu 50/50 ze ti nieco povedia resp. budu ochotni nieco povedat o historii vozu
Na seka.sk stav km nezistíš. Na ko.sk sa musíš registrovať.
Tu je vin, ak ho sem môžem dať. TMBBR63U069111720
Tu je vin, ak ho sem môžem dať. TMBBR63U069111720
joo je toto
skusim sa regnut a uvidime no
-
guess.whoo
Redeemer
som nevedel, ze uz sa to tam neda pozriet..kvoli comu to zrusili?
Neviem, čítal som o tom na sme.sk, no nemám to predplatené. Myslím, že sa tam píše o dôvodoch. (1000. post)
https://auto.sme.sk/c/20769734/overenie ... nguje.html
https://auto.sme.sk/c/20769734/overenie ... nguje.html
ani na ko.sk uz stav nezistis od maja tohto roku...
máte niekto skúsenosti s motorom 1.5 TSI ACT bluemotion od vw group? ako to ide, spotreba atď...zahrávam sa s myšlienkou na nového golfa s týmto motorom
kamarat našiel toto https://www.autobazar.eu/volkswagen-gol ... 76493.html
odhliadnuc od gadžovských úprav , to FSI sa nejak často neukazuje na ceste , prečo ?
jedine minus čo som sa dočital bolo že to ma niečo podobne ako dpfko, nox2 či čo to je a keď sa to nahromadi treba to "vypaliť"
ešte nejaké minusy ?
odhliadnuc od gadžovských úprav , to FSI sa nejak často neukazuje na ceste , prečo ?
jedine minus čo som sa dočital bolo že to ma niečo podobne ako dpfko, nox2 či čo to je a keď sa to nahromadi treba to "vypaliť"
ešte nejaké minusy ?
Lebo 1.9 tdi