Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Tie silveri to sú vlastne cloud 1?
-
Ryan Giggs
VIP
Hej. Je to farebny variant.
-
galbavymartin
Light Professional
Slúchadla okolo 50€? Na type konštrukcie nezáleží ide o čo najlepší zvuk v danej cene.
-
Ryan Giggs
VIP
KZ ZS10.
Nie sú to moc slúchadlá no viete mi poradiť nejaký bluetooth reprák? Chcel by som ho posadiť do auta (kedže v aute je dokafrané rádio). Rozmýšľam nad JBL Charge 3 ale prípadne možno dačo z číny?
Ideálne by bolo ak by som ho mohol pripojiť v aute do nabíjačky nejak a v podstate by sa stále nabijal .. ale keby ho raz za čas zoberiem nabiť domov tak tiež nie je problém no.
Ideálne by bolo ak by som ho mohol pripojiť v aute do nabíjačky nejak a v podstate by sa stále nabijal .. ale keby ho raz za čas zoberiem nabiť domov tak tiež nie je problém no.
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Chalani, ak by ste si našli trošku čas a vedeli mi niečo poradiť na hry + občasný posluch hudby k PC. (Len doma) Aktuálne mám Krakeny od Razeru (komercia a svetielka), okrem toho mi prídu strašne prebassované + tlačia, za chvíľu mi vypadnú asi oči z jamiek. Teda sa rozkukávam po niečom inom (kým mám ešte čím), mikrofón je podmienka ale nemusí byť priamo na slúchadlách. Pozeral som Takstar pro 82 ale neviem, tým, že sa tomu maximálne nerozumiem. Čína a spol nieje problém, mesiac to ešte prežijem.
Očakávam nejaký lepší zvukový prejav oproti tým mojim razerom a hlavne komfort. Čo sa týka ceny, skúsme tak, že 100€ hrubý nástrel. Samozrejme čím lacnejšie tým lepšie, nechcem ísť ale zase dole s cenou na úkor kvality, keď má byť cenový rozdiel 20€, tých 100€ som tak, že ochotný dať. Ďakujem.
Očakávam nejaký lepší zvukový prejav oproti tým mojim razerom a hlavne komfort. Čo sa týka ceny, skúsme tak, že 100€ hrubý nástrel. Samozrejme čím lacnejšie tým lepšie, nechcem ísť ale zase dole s cenou na úkor kvality, keď má byť cenový rozdiel 20€, tých 100€ som tak, že ochotný dať. Ďakujem.
-
Ryan Giggs
VIP
Musia byt uzavrete?
Oproti Krakenom hraju podstatne lepsie aj Superluxy za 25€.
Oproti Krakenom hraju podstatne lepsie aj Superluxy za 25€.
-
GIGABYTE
King
V zásade nemusia byť zatvorené, otvorené som vlastne nikdy nemal. Teda neviem posúdiť, rozdiely. Ak sa jedná len o to či nebudem rušiť okolie alebo, či mi niekto za chrbtom nerozpráva - čo by mohlo rušiť mňa, tak potom v tom nevidím problém. Mám tu len jemný šum v podobe pár ventilátorov.
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. za super cenu sa aktualne predavaju AKG K240 Mk II.
ja som si kupil na doma otvorene, respektive polootvorene a bal som sa ze budem rusit okolie ale neni to ziadny problem. samozrejme ked si ich dam moc nahlas, tak je ma pocut ale na hry ich nemusim mat vobec vypeckovane a manzelku nijak neotravujem. na druhu stranu pokial mi nieco povie, tak ju pocujem, nemusi kricat alebo ja si davat dole sluchadla.
vacsi problem je skor to ze ty pocujes vsetko okolo a moze ta to rusit.
do kancelarie by som ich moc nedoporucoval, ale na doma super. inak ja som prave kupil tie lacne superluxy (HD681 EVO)
vacsi problem je skor to ze ty pocujes vsetko okolo a moze ta to rusit.
do kancelarie by som ich moc nedoporucoval, ale na doma super. inak ja som prave kupil tie lacne superluxy (HD681 EVO)
-
GIGABYTE
King
Čo sa týka rušenia v tom nevidím problém. Jediná vec ktorá ma napadla, možno je to hovadina ale teoreticky tým, že nepoužívam push to talk nebude mikrofón zachytávať zvuk ktorý bude vychádzať von zo slúchadiel? V prípade, že by som mal stolný mikrofón.
Čo sa týka tých AKG Ryan, nevidím problém nechám si poradiť. Budú v pohode aj na hry? Toto je pre mňa prioritné a rozhodujúci faktor (viac ako hudba). Hrami myslím fps ako pubg, csgo a podobne kde je počuť rozhodujúci faktor. Dík.
Čo sa týka tých AKG Ryan, nevidím problém nechám si poradiť. Budú v pohode aj na hry? Toto je pre mňa prioritné a rozhodujúci faktor (viac ako hudba). Hrami myslím fps ako pubg, csgo a podobne kde je počuť rozhodujúci faktor. Dík.
-
Ryan Giggs
VIP
Kazde sluchadla, ktore zahraju kvalitne hudbu su dobre aj na hry.
-
GIGABYTE
King
Okej, ďakujem ešte čo sa týka mikrofónu zobrať niečo takéto ako pár strán dozadu posielal DropDead https://m.aliexpress.com/item/328842330 ... ptop-Audio alebo sa ubrať skôr cestou niečoho takéhoto https://m.ebay.com/itm/Boom-mic-Volume- ... r=1&_rdt=1 ? Koncovku neriešim, zatiaľ to už by som vybral podľa toho čo majú na sebe tie akg.
A ako ho tam chceš dať? AKG používa miniXLR. Takže Fifinku.
-
GIGABYTE
King
Jasné, to som si nie celkom všimol, tým, že som ich pozeral len na telefóne (myslel som si, že majú Jack). Tak pôjdem cestou tých AKG s externým mikrofónom. Ďakujem za pomoc s výberom a usmernenie. K+ 
Mám momentálne B&O H6. No kúpil som si P20 Pro a ten nemá Jack. Rozmýšľam o výmene za Bluetooth slúchadla, keď už na ne tak tlačia výrobci. No nájdem niečo podobné výkonné v podobnej cene? Alebo to nemám riešiť a mám si kúpiť nejaký apdater z usb-c na Jack?
-
Ryan Giggs
VIP
V podobnej cene samozrejme bude tazko nieco s BT hrat podobne.
Oukej. Tak vezmem adaptér a nebudem špekulovať nad Bluetooth. Chcem sa ale ešte opýtať. Je rozdiel medzi adaptérom za euro z Číny a za 20€ z elektra?
-
Ryan Giggs
VIP
Takto jednoducho sa na to neda odpovedat. Zalezi samozrejme na konkretnych produktoch. Ten cinsky, "eurovy" moze byt samozrejme horsi, nemusi tam byt rozdiel, ale moze byt kludne aj lepsi.
Kazdopadne k tymto sluchadlam by som zainvestoval do niecoho kvalitnejsieho (aj ked zalezi aj na kvalite BT z ktoreho budes vysielat).
Kazdopadne k tymto sluchadlam by som zainvestoval do niecoho kvalitnejsieho (aj ked zalezi aj na kvalite BT z ktoreho budes vysielat).