Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa rochedo »

Terepin napísal:To áno, ale už nie na spoločný život.
Kasli na spolocny zivot zatial. Nie si vobec na takej urovni aby si mohol planovat spolocny zivot. Ries zeny len tak pre zabavu. Si myslis ze hned prva na ktoru natrafis bude s tebou chciet zalozit rodinu ? Neexistuje ze nemas par eur mesacne len tak pozvat nejaku na kavu, atd. Ak na tom fakt velmi trvas ze nemas financie, tak ju pozvi len na prechadzku pane boze. A ak natrafis na nejaku normalnu tak ver mi ze peniaze riesit nebude.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tiež si myslím, že na to ideš dosť zhurta, keď si na nule a rozprávaš o spoločnom živote. Proste si nájdi ženu a uvidíš, či a čo z toho niečo bude. Môžete nejaký čas len tak randiť bez ohromných výdavkov, ísť do parku na prechádzku nestojí nič, večer posedieť na lavičke na nejakom romantickom mieste nestojí nič, pozrieť si niekde doma film nestojí nič (orientačne), dať si zmrzlinu stojí drobné a ísť na kávu stojí pár eur. Sú ozaj aj ženy, ktorým takýto program stačí a sú za neho vyslovene šťastné, hlavne, že sa im muž venuje. Nemusíš sa stresovať hneď o bývaní, deťoch a ďalších hypotékach. Čo ty vieš, ako to bude o 3 -4 roky, možno sa ti podarí zatiaľ nájsť lepšiu prácu atď., nemusíš teraz dopredu kalkulovať všetko. Proste nechaj veci plávať a nestresuj sa dopredu.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Nuž, ja som takto bol raz na káve so ženou, ktorú som spoznal na Facebooku. Pochvaľovala si moju spoločnosť - podľa jej slov sa pri mne cítila ako kráľovná. Už to bol pre mňa signál, že niečo nebude v poriadku. A to podozrenie sa potvrdilo v momente keď som zistil, že má priateľa. Okamžite som zaradil spiatočku a vycúval von.

Jedna tragikomická príhoda z práce. Pred niekoľkými rokmi sme mali v lete vysokoškolských brigádnikov. Koľko som mohol mať vtedy, 29? No každopádne celé leto nič, až na jeho konci sa so mnou začala jedna baviť. Úplne normálne rozhovory o všeličom. Trvalo to len dva dni, pričom na druhý deň som ju videl posledný raz. Ja som šiel robiť svoju prácu a vôbec som ju neriešil. Avšak pri odchode domov sa u mňa zastavila so slovami "Prišla som sa rozlúčiť." A moja rekcia? "Ahoj." Retrospektívne som si uvedomil, že som mal reagovať inak, i vzhľadom na jej zmätený výraz v tvári. Na svoju obranu musím povedať, že ma jej rozlúčka zaskočila, keďže som s ňou vôbec nič neriešil. No evidentne som nej zanechal omnoho lepší dojem, než si uvedomil.

Ale súhlasím, že ak si nejakú ženu nájdem, tak budem riešiť len zábavu a nič iné. Ono to bude pre mňa omnoho jednoduchšie, keďže nebudem musieť nič riešiť a uvoľním sa.

//autoeditácia príspevku (13 Aug 2018, 13:26)
aacid napísal:Terepin toto je asi moj posledny prispevok tu, lebo uz ma ozaj tato diskusia nebavi. ty proste nemas zaujem diskutovat alebo riesit svoj problem, ty sa chces len vyrozpravat o svojom zivote a postazovat sa. nemas ziadny zaujem nieco zmenit, len mas potrebu niekomu vyrozpravat svoj zivot.

vzdy nieco napises, ludia ti odpisu x rad a doporuceni a ty vsetko ignorujes a ides si svoje.

zaloz si blog, pis o svojich 2 kocuroch a ako si nestastny ze si sam ale nechces na tom nic zmenit.
Vôbec netuším ako si sa dopracoval k tomu, že nechcem niť meniť. Napríklad jeden týpek mi dal cez SS tip na komorný koncert, na ktorý rozhodnem idem. A tiež som (zase) vyliezol na online zoznamku, ale tentoraz s tým, že si nejdem hľadať vzťah, ale len priateľku na zábavu. Detské kroky, ale smerom dopredu. Či si akože čakal, že cez noc pretiahnem susedovu manželku (a že je to teda kosť 8) ), utečiem s ňou do hôr a založím si s ňou rodinu?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Terepin napísal:Nuž, ja som takto bol raz na káve so ženou, ktorú som spoznal na Facebooku. Pochvaľoval si moju spoločnosť - podľa jej slov sa pri mne cítila ako kráľovná. Už to bol pre mňa signál, že niečo nebude v poriadku. A to podozrenie sa potvrdilo v momente keď som zistil, že má priateľa. Okamžite som zaradil spiatočku a vycúval von.
A co teraz? Koniec sveta? Ked si uz bol na kave raz, tak to sprav este aspon 100x a potom z toho mozes vyvodit nejaky zaver.
Terepin napísal:Retrospektívne som si uvedomil, že som mal reagovať inak, i vzhľadom na jej zmätený výraz v tvári.
Zbytocne plakat nad rozliatym mliekom. Poucil si sa, aspon vies co nabuduce spravit inak.

Tymto koncim. Uz je to na tebe. Good luck.
Terepin
Addict
Addict

Veď ja nehádžem uterák do ringu. Len uvádzam, že evidentne nie som až taký tragéd v spoločnosti žien, to je všetko.
Vresso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vresso »

Tak zas o 11 rokov. Cauko
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

dpc toto...

konecne som po 3 tyzdnoch docital, a... je mi zle.

Na jednu stranu mi je strasne luto Terepina, podla niektorych prispevkov vyrastal a zije v strasne na chu*a prostredi, a toho sa clovek len tak nezbavi. Z tohoto pohladu to ma fakt blbe a nijak mu to nezavidim.

Na druhu stranu, kurnik chlap tomu nechce nijako pomoct. Z bytu v Kosiciach mi odisiel najomnik, aj by som ho skoro chlapcovi ponukol len tak, nech sa da trochu dokopy, ale z celeho toho pribehu na mna taha taky ten pocit, ze on vlastne nechce...

do prdele prace, ja som asi ten posledny co moze na toto nadavat, ale s tymto defetistickym postojom, to sa ako cudujes ze nikto kto ta trochu spozna by si s tebou nechcel zalozit rodinu? Furt sa vyhovaras na pracu a na nizky plat, ale stavil by som sa, ze keby som ta zajtra zamestnal za 2 tisicky, tak sa nic nezmeni, akurat si najdes inu vyhovorku.
Kurnik keby sa zamyslim ako funguju ludia v mojom Kosickom okoli, s trochou snahy by tie nohavicky padaly nie napriek tomu, ze ste sa spolu s mamou odstahovali, ale do prdele prave preto. Uvedomujes si, ze to znamena, ze si sa vzdal svojich moznosti, svojho slobodneho zivota, aby si sa postaral o osobu ktora je pre teba dolezita? Uvedomujes si, ake to je pre zenu, ktora hlada zivotneho partnera pritazlive?
Terepin
Addict
Addict

To fakt netuším, pretože ženy o mňa nejavia záujem. Až na dve výnimky.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Nerelevantne výnimky
Terepin
Addict
Addict

Vskutku.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Terepin ja mam dost penazi, ale aj tak som sam. Z mojho pohladu pri vztahoch vobec nejde o peniaze, skor je problem stretnut osobu, ktora je pre teba vhodna a s ktorou si rozumies. Niekto stetne taku osobu uz na strednej skole a niekto aj po 30 marne hlada...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

mna vzdy zaujimalo na kolko je to o tom ze si musis najst tu "spravnu osobu" a na kolko je to o prisposobeni svojich ocakavani a robeni kompromisov.

asi sklamem kazdeho romantika, ale neverim tomu ze existuje dokonaly partner, taky s ktorym zdielas zaujmy, ma rovnaky hudobny styl, filmovy vkus, humor, ma rad take jedla ako ty, nema ziadny zlozvyk ktory by ti vadil, nezavadzia rano v kupelne presne vtedy ked tam ty potrebujes ist alebo mu nebude rano smrdiet z ust.

proste kazdy clovek ma nejake chyby, nejake zvyky, zlozvyky a navyky. a cim je clovek starsi tym su tieto *vyky silnejsie a tahsie sa ich zbavujes. az raz prides do stacia ked si povies to si proste ty a na sebe to menit nechces.
a najst cloveka ktoremu budu vyhovovat vsetky tvoje *vyky a zaroven tebe budu vyhovovat tie jeho je viac menej nemozne. preto je vztah skor o tom najst si niekoho s kym bude ten prienik co najvacsi a s ostatnym sa jednoducho treba zmierit.

nehovorim ze ked na prvom rande zistis ze dievca by chcela kotlebu za prezidenta tak si mas povedat no a co a zacat riesit kolko deti chce, ale pokial pokial uz x rokov nevies nikoho najst a zacinas byt osamely, mozno by bolo na case trochu znizit svoje naroky, zobrat to co pride a dat tomu nejaky cas. nie vzdy sa jedna o lasku na prvy pohlad, niekedy tu lasku treba jednoducho vybudovat.
Markoff
Light Professional
Light Professional

aacid nemal som na mysli tie konkretne zalezitosti ohladom spoluzitia, tam je samozrejme kazdy iny a treba sa prisposobovat... ale napr. ja mam velky problem dostat dievca v mojom veku na rande. Zatial som bol von len so starsimi zenami co uz chceli deti, ci dokonca mali uz svoje a boli rozvedene :/ Na toto ja sa este necitim, potreboval by som mladu priatelku, s ktorou by som spoznaval zivot a svet. A to, ze mam mozno viac penazi ako moji rovesnici tomu vobec nepomaha. Poznam chalanov v mojom veku co su ovela chudobnejsi ako ja, ale maju take zeny, o akych mne sa ani nesniva. Peniaze su posledna vec, ktoru mlade zeny riesia, len to som chcel napisat, lebo Terepin sa tu neustale stazuje na nedostatok fin. prostriedkov, pricom tie su vo vztahu druhorade.
Terepin
Addict
Addict

Ak sa smiem opýtať - koľko máš rokov?
Markoff
Light Professional
Light Professional

Mam 28.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Markoff napísal:Peniaze su posledna vec, ktoru mlade zeny riesia, len to som chcel napisat, lebo Terepin sa tu neustale stazuje na nedostatok fin. prostriedkov, pricom tie su vo vztahu druhorade.
Toto by som si zase tak paušálne nedovolil tvrdiť. Určite to nie je posledná vec.

S tým že sú peniaze vo vzťahu druhoradé súhlasím, ale iba keď je ich dostatok.

To máš ako so sexom. Fungujúci sex tvorí 10% vzťahu. Nefungujúci sex tvorí 90% vzťahu...
Terepin
Addict
Addict

Markoff napísal:Mam 28.
Hmm. Nuž, moje priority vyžadujú peniaze, takže pre mňa sú financie prim. Druhá vec je, že v mojej súčasnej situácii snažiť sa o seriózny vzťah je ako pokúšať sa o kúpu auta so zabavením vodičákom. To by sa nado mnou museli zľutovať všetci bohovia a postaviť mi do cesty tak finančne zabezpečenú ženu, že môj mesačný plat by pri nej vyzeral ako tringelt. A pravdepodobnosť niečoho takého je na úrovni štatistickej odchýlky.
Markoff
Light Professional
Light Professional

baldorex ked sa dvaja maju radi tak nedostatok penazi sa da vzdy nejako vyriesit, su hypoteky, pozicky atd... ale ked niesu medzi 2 ludmi sympatie a podobny nazor na zivot, tak ziadny normalny vztah z toho ani nevznikne, max tak sex za peniaze a dary.

Terepin to naco ti treba taku bohatu? Nestacilo by keby zarabala ako ty 650 v cistom? Takych zien je kopa...
Terepin
Addict
Addict

Pretože mne žiadna banka nedá žiadnu pôžičku, či hypotéku. A to akosi komplikuje koncept spoločnej domácnosti.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Terepin a keď sa sťažuješ, že máš nízky príjem, prečo sa nesnažíš to zmeniť? V dnešnej dobe máš milión možností. Stačí opustiť svoju komfort zónu. Neviem odkial si, ale už len napr. v poje** amazone sa dajú zarobiť slušné peniaze a nepotrebuješ tam žiadne vzdelanie, a je to o niekolko stoviek viac ako 650.
Napísať odpoveď