Škoda. Možno susedka bude mať záujem o mladého zajka.
Starám sa o decko iné po mne nechci...... (rozmyšlanie žien)
Re: Starám sa o decko iné po mne nechci...... (rozmyšlanie ž
V prvej polovici roka bolo toho dosť v kine, čo sme chceli pozrieť. Ale ani raz sa to nepriblížilo ku "každý piatok v týždni". Myslím, že 3x za mesiac bolo maximum a aj to bolo len raz. Teraz v lete sme boli len raz a po ňom to tiež nebude veľa.
Keď tak rád chodíš do kina ... neexistuje nejaká skupina na fb kde chodia ľudia do kina na film a potom o tom diskutujú ? Ako skauti a pod. Možno by si si tam niekoho našiel. A keď nie aspoň by si skilloval komunikáciu.
Filmy sú našťastie oblasťou, v ktorej mám spoločné záujmy s ostatnými. Aspoň vo väčšine prípadov. Tých málo obskurných filmov tu i tak v kinách nepremietajú, akže mi je to jedno. Navyše, môj kolega je skvelý spoločník do kina, tak načo hľadať niekoho iného?
Ouč! Ostrý sarkazmus.
Co za obskurne filmy to su?
Napríklad od štúdia Ghibli.
-
mirak2
Hardcore addict
lebo kolega nema vaginu?Terepin napísal:Filmy sú našťastie oblasťou, v ktorej mám spoločné záujmy s ostatnými. Aspoň vo väčšine prípadov. Tých málo obskurných filmov tu i tak v kinách nepremietajú, akže mi je to jedno. Navyše, môj kolega je skvelý spoločník do kina, tak načo hľadať niekoho iného?
Oh. No vidím, že toho musím veľa zmeniť. Ale tak rád sa naučím novým veciam. Máš linky na tú skupinu ľudí, ktorí spolu chodia do kina sa zabaviť?