Politika
Re: Politika
Nie je Transparency platena Sorosom, ktory zvolil Luntera, aby do Zvolena doviezol 100tisic utecencov zo Syrie a Afriky?
A co to urobil so synom? Do funkcie ho zvolilo zastupitelstvo, co sa za fasistu nedialo.
A co to urobil so synom? Do funkcie ho zvolilo zastupitelstvo, co sa za fasistu nedialo.
Tým tvojim výgrcom chceš naznačiť, že je tam všetko v poriadku? Alebo že máš dvojaký meter a lunter môže všetko? Nerozumiem ti.
Ty mas dvojaky meter 
Pomaly Soros nosi ludi z Afriky na chrbte a kazi mlieko v chladnicke a ked jeho mimovladka pise o Lunterovi, tak je to vhodne zdielat.
Este raz, Lunter jr. je schvaleny zastupitelstvom. U Kotlebu nebol schvaleny nikto. To je cele.
Grcaj si kolko chces
Pomaly Soros nosi ludi z Afriky na chrbte a kazi mlieko v chladnicke a ked jeho mimovladka pise o Lunterovi, tak je to vhodne zdielat.
Este raz, Lunter jr. je schvaleny zastupitelstvom. U Kotlebu nebol schvaleny nikto. To je cele.
Grcaj si kolko chces
Gro môjho príspevku je v linku, tam vidím väčší problém. Čítal si to vôbec?
Tým výgrckom okolo len znižuješ svoju úroveň, aj keď teda ideš už do suterénu
.
Tým výgrckom okolo len znižuješ svoju úroveň, aj keď teda ideš už do suterénu
Ty mas co pisat o suterenoch.
Pri praci s informaciami je dolezitejsie kto, ako co. Ak raz mas Transparency za tych, ktori propaguju bezbrehu imigraciu, zvolili Kisku aj Luntera, tak by to mal byt posledny zdroj, ktory odzdielas.
Jednoducho si si defekoval do ust.
Pri praci s informaciami je dolezitejsie kto, ako co. Ak raz mas Transparency za tych, ktori propaguju bezbrehu imigraciu, zvolili Kisku aj Luntera, tak by to mal byt posledny zdroj, ktory odzdielas.
Ak je to tak, mali by práve preto voliť "moju stranu" a nie SNS.ephramko napísal:Joj zlatko, ty buď len pekne tíško šúchaj nohami a buď rád, že tá SNS stále má nejaké percentá aj napriek tomu "intergalaktickému debilovi", čo tú stranu vedie. Lebo tie % sú presne rovnako inteligenčne vybavení ľudia, ktorí volia aj tú tvoju stranu.
A pre teba prvý, tak čo tu zas táraš..jackb napísal:Pri praci s informaciami je dolezitejsie kto, ako co. Ak raz mas Transparency za tych, ktori propaguju bezbrehu imigraciu, zvolili Kisku aj Luntera, tak by to mal byt posledny zdroj, ktory odzdielas.
To je take fasisticke: vstupit do diskusie dvoch ludi a nepridat vobec nic k veci.
Jakubko, v ktorých príspevkoch konkrétne ja spomínam sereša a TI? Prosím citovať.jackb napísal:Ty mas co pisat o suterenoch.
Minule si ma zvozil že postujem článok zo servera ktorý sa ti nepáči a že tam nie sú zdroje (boli, len si neschopný), nepáči sa ti ani TI a ešte aj ideš do útoku...hm. máš nejaký obľúbený server z ktorého môžem dávať linky?
Politika
Neboli tam zdroje, boli tam len hypertexty na dake bulvarne splechy, ktore temu pokryvali po dvoch-troch odsekoch. Uvazoval by so hlbsie o schopnosti narabat s informaciami.
Davaj si co chces, len sa nediv ak ta niekto upozorni na to, ze si nakladas do huby, alebo ze zdielas uplne zvratky.
Davaj si co chces, len sa nediv ak ta niekto upozorni na to, ze si nakladas do huby, alebo ze zdielas uplne zvratky.
Čiže toto je tvoja reakcia na obvinenia Luntera serverom TI hej? Útok na mňa a ešte aj klamstvá? Naozaj neviem ako na to reagovať
.
Politika
Server je sme, “zdroj” je blog. Moj blog na sme je tazko irelevantny. Preco je iny blog superrelevantny? Snad len nie preto, ze nieco sedi a nieco nie do cejsi skladacky.
Okrem toho, ty pleties daco o synoch a opat sa nenamahas si nieco overit.
Okrem toho, ty pleties daco o synoch a opat sa nenamahas si nieco overit.
Lenže TI a Gabriel Šípoš má na rozdiel od teba nejaký status.
V každom príspevku útok, no žiadna reakcia na obvinenie... Čiže akceptuješ také správanie, oni môžu...
K tomu synovi. Ľudia volili Luntera a nie jeho syna, že ho chce mať pri sebe je jeho vec a pre mňa je to rodinkárstvo nech si tvrdí kto chce čo chce.
https://www.noviny.sk/slovensko/banska- ... publicista
Stále si mi však neukázal kde spomínam sereša a TI, ty úbohý klamár Jakubko.
V každom príspevku útok, no žiadna reakcia na obvinenie... Čiže akceptuješ také správanie, oni môžu...
K tomu synovi. Ľudia volili Luntera a nie jeho syna, že ho chce mať pri sebe je jeho vec a pre mňa je to rodinkárstvo nech si tvrdí kto chce čo chce.
https://www.noviny.sk/slovensko/banska- ... publicista
Stále si mi však neukázal kde spomínam sereša a TI, ty úbohý klamár Jakubko.
Politika
Ty, na rozdiel od goga nie si ani chlap. Ty menis prispevky, aby po tebe neostali stopy. To uz pozname z temy o imigracii.
Vieme, ze so synom je to dalsi nezmysel. Lunter to povedal, no skutocnost je, ze syna zvolilo do funkcie zastupitelstvo, ktore zvolili ludia. Co je v kontraste s tym, ako to bolo za fasistu, lebo jemu nikdy nic zastupitelstvo neschvalilo.
A urcite by som reagoval na obvinenia, keby boli zo skutocneho zdroja a relevantneho pre kazdeho.
Bude zabava citat ako sa fasisti a ina luza bude odvolavat na TI a blog na sme. Pritom vsetko to este nedavno mali za produkt diabla [emoji3]
\\tu tvoje oblubene spravy:
https://www.hlavnespravy.sk/lunterovci- ... fu/1159424#
Tak ako to je? Je Lunter syn Sorosa a dovezie kazdy rok milion ludi a nachova ich tofu, alebo nie? Preco Soros odvratil tvar a jeho lokaj pise o proti nemu? [emoji20]
\\ Ondrej Lunter je zvoleny poslanec BBSK. Takze jediny kto klame a utoci si ty. Ty mas stare vygrci a nic si neoverujes, lebo by to pokazilo tvoj obraz o svete.
Vieme, ze so synom je to dalsi nezmysel. Lunter to povedal, no skutocnost je, ze syna zvolilo do funkcie zastupitelstvo, ktore zvolili ludia. Co je v kontraste s tym, ako to bolo za fasistu, lebo jemu nikdy nic zastupitelstvo neschvalilo.
A urcite by som reagoval na obvinenia, keby boli zo skutocneho zdroja a relevantneho pre kazdeho.
Bude zabava citat ako sa fasisti a ina luza bude odvolavat na TI a blog na sme. Pritom vsetko to este nedavno mali za produkt diabla [emoji3]
\\tu tvoje oblubene spravy:
Tak ako to je? Je Lunter syn Sorosa a dovezie kazdy rok milion ludi a nachova ich tofu, alebo nie? Preco Soros odvratil tvar a jeho lokaj pise o proti nemu? [emoji20]
\\ Ondrej Lunter je zvoleny poslanec BBSK. Takze jediny kto klame a utoci si ty. Ty mas stare vygrci a nic si neoverujes, lebo by to pokazilo tvoj obraz o svete.
tie vase sarvatky ma nebavi citat, ale tento Lunterov krok je fakt preslap .. pritom stacilo aby nerobil veci tak ako Kotleba.
https://dennikn.sk/1207571/co-to-v-tej- ... i/?ref=tit
https://dennikn.sk/1207571/co-to-v-tej- ... i/?ref=tit
audiatur et altera pars:
https://www.facebook.com/14358816283286 ... 997582814/
https://www.facebook.com/14358816283286 ... 997582814/
Ani mňa to nebaví, bohužiaľ na klamstvá reagovať musím.
Klameš až sa ti z klávesnice práši
Btw čítam všetko, s tvojim tvrdením ideš opäť vsugerovať svoje verziu ako pravdu, si úbohý.
Reagovať na tvoje ďalšie hovná už nebudem, ostatní si názor na teba urobia aj samy
.
Nikdy som zmysel príspevkov nemenil. Raz som z dlhého príspevku odstránil nedôležitú vetu. Ak príspevok editujem, len kvôli oprave diakritiky alebo doplneniu.jackb napísal:Ty, na rozdiel od goga nie si ani chlap. Ty menis prispevky, aby po tebe neostali stopy. To uz pozname z temy o imigracii.
Klameš až sa ti z klávesnice práši
Syn je nedôležitý, dôležitý bol ten článok TI a na to reagovať nevieš.jackb napísal: A urcite by som reagoval na obvinenia, keby boli zo skutocneho zdroja a relevantneho pre kazdeho.
Pôvodne si tvrdil že som to písal ja. Opätovne ťa vyzývam k citácii, inak si stále serieš do huby.jackb napísal: \\tu tvoje oblubene spravy:
Btw čítam všetko, s tvojim tvrdením ideš opäť vsugerovať svoje verziu ako pravdu, si úbohý.
Ako starý je ten článok TI?jackb napísal: \\ Ondrej Lunter je zvoleny poslanec BBSK. Takze jediny kto klame a utoci si ty. Ty mas stare vygrci a nic si neoverujes, lebo by to pokazilo tvoj obraz o svete.
Reagovať na tvoje ďalšie hovná už nebudem, ostatní si názor na teba urobia aj samy
Kazdy vidi ako klames, hlavne v teme o imigracii. Pripisujes mi, ze ospravedlnujem znasilnenia, ze mi daki kamarati vymyli mozog, halucinujes o docasnych vieskach a najnovsie ku kazdej sracke pises, ze to vyhovuje mne a sudruzenkovi.
Ty si zacal tym, ze “najskor syn”, bluznil si o rodinkarstve, lebo ved daky bludweb to napisal. Ze Lunter jr. je legalne a demokraticky zvoleny ta uz nezaujima. Radsej si sa zacyklujes na dakej kravine.
Tak konecne po roku najdi v diskusii argument a vysvetli to rodinkarstvo, ktore si vytasil pred linkom na blog.
Ty si zacal tym, ze “najskor syn”, bluznil si o rodinkarstve, lebo ved daky bludweb to napisal. Ze Lunter jr. je legalne a demokraticky zvoleny ta uz nezaujima. Radsej si sa zacyklujes na dakej kravine.
Tak konecne po roku najdi v diskusii argument a vysvetli to rodinkarstvo, ktore si vytasil pred linkom na blog.
Ja hned od zaciatku nechapem co sa tolko hasterite. Nemam pocit ze ste nazorovo z opacneho tabora. Skor to ego bude problem 
Ja tiež absolútne nechápem jeho reakcii a útoku, človek dá článok od TI a chalan má amok
.
to bude. lebo niekto napise ciru loz "najskor teple miesto pre syna" a ked je na to upozrneni, tak nazve grcanim a obvnimi ma z toho, ze co si povazujem za spravne. tak ako ma v novembri obvinil zo schvalovania znasilenenia Polky v Taliansku chlapmi z Konga, lebo som bez komentara postol link na facbook chlapika Blizkeho vychodu, ktory siel peso zo Svedska domov a hned za slovenskou hranciou ho pre palestinku vlajku pred ocami svojej dceri zbil daky Slovak.wladas napísal:Ja hned od zaciatku nechapem co sa tolko hasterite. Nemam pocit ze ste nazorovo z opacneho tabora. Skor to ego bude problem
v teme o imigracii, kde namiesto arugementov len na mna utoci na neho uz prakticky nereagujem, lebo tam tiez odmieta fakty a stale mi bez dokazu podsuva svoje vymysly. a len kvoli tomu, ze mam opacne skusenosti ako sa mu paci. to je cele.
tak a teraz ku teme:
rodinkarstvo sa nestalo, Ondrej Lunter ziskal druhy najvyssi pocet hlasov na poslanca vo svojom volebnom obvode (10 668) http://volby.statistics.sk/osk/osk2017/sk/data03.html
ku regionalnym novinam sa vyjadril Jan Lunter na svojom FB, vid link.
koniec velkej kauzy