emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
Ziadny milion nikam rocne neprichadza a opat je ignorovana mortalita, kojenecka umrtnost, dlzka dozitia... jednoducho niekto nevie nic o demografickej statistike, ale raduje sa z pohladu na nic nehovoriace cisla.
-
Solo_Kamen
King
Myslím, že cielom bolo skôr poukázať na to, že ani ak by sme ten milión ročne prijali, tak by to ničomu nepomohlo.
Ďalšia vec je, že africká populácia vďaka pomoci z európy a ostatného sveta populačne explodovala a miestni nemali šancu sa takejto náhlej zmene prispôsobiť. Neohovoriac o tom, že zahraničná pomoc totálne zruinovala miestnu ekonomiku, pretože nikto nedokáže cenovo konkurovať produktu, ktorý je "zadarmo".
Ďalšia vec je, že africká populácia vďaka pomoci z európy a ostatného sveta populačne explodovala a miestni nemali šancu sa takejto náhlej zmene prispôsobiť. Neohovoriac o tom, že zahraničná pomoc totálne zruinovala miestnu ekonomiku, pretože nikto nedokáže cenovo konkurovať produktu, ktorý je "zadarmo".
V Afrike si musia konecne uvedomit to co inde ludom uz dotieklo, ze mozu mat iba tolko deti kolko dokazu uzivit a dat im buducnost. Ale oni vedia ze biely clovek im bude stale jedlo posielat a to je chyba. A oni sa za to odvdacuju tak, ze vyhanaju bielych farmarov a beru im podu.
Nepríde ich milión ale aj keby ich prišlo aj viacej miliónov aj to je nič oproti tej populačnej explózii čo tam je.jackb napísal:Ziadny milion nikam rocne neprichadza a opat je ignorovana mortalita, kojenecka umrtnost, dlzka dozitia... jednoducho niekto nevie nic o demografickej statistike, ale raduje sa z pohladu na nic nehovoriace cisla.
Čísla sú jasné, čo chceš, veštiť z kávy, že koľko ich tam je?
2010 počet obyvateľov Afriky: 1,049,446,344
2017 počet obyvateľov Afriky: 1,256,268,025
A to tak, že keď ukazujú tú biedu, tak sú tam len samí mladí a čo by bolo keby sa dožili také veku ako Európania, koľko ich tam by bolo už teraz, 2 miliardy?
V roku 2017 je nárast o 31,187,515 a ešte sa aj zrýchľuje nárast. A to, že tam dožívajú hoci len do 30 rokov nič nemení na číslach.
emigracia,imigracia
Prosim, vydaj toto ako skripta demografickej statistiky pre geografov, nech sa dalsie generacie neucia bludy
A pridaj aj zamyslenie sa nad homogennostou a priestorovym rozlozenim obyvatelstva africkeho kontinentu
A pridaj aj zamyslenie sa nad homogennostou a priestorovym rozlozenim obyvatelstva africkeho kontinentu
Tak stačí ich sem voziť čím viac tým lepšie a bude všetko fajn.
Vy, fasisti, tu rucite o slamenych panakoch, no vy ich pritom tvorite najviac.
Dalsi mytoboricsky clanok.
Gogo pisal, ze Vieden sa neda zvladnut, lebo tam bojuju moslimske gangy.
Ceasar pritakal, vraj v Rakusku uz teraz na skolach po nemecky hovori minimum deti. Vraj lebo Turci a Arabi. Na ludi z prihranicia takticky zabudol.
https://dennikn.sk/1205221/pomohli-body ... cnej-vlne/
Ceasar pritakal, vraj v Rakusku uz teraz na skolach po nemecky hovori minimum deti. Vraj lebo Turci a Arabi. Na ludi z prihranicia takticky zabudol.
Jasne, každý, čo nechce bezhlavé masové vozenie anonymných cudzincov z hocikade je fašista.
Je to tak, v škôlkach väčšina už má iný materinský jazyk ako nemčinu.
A aj škôlky zavreli, lebo vo Viedni vychovávali moslimské deti k nenávisti k väčšine, že ich treba odmietať, nenávidieť a čím menej kontaktu s nimi tým lepšie. Tomu sa hovorí úspešná integrácia.
http://www.spiegel.de/politik/ausland/o ... 11858.html
Je to tak, v škôlkach väčšina už má iný materinský jazyk ako nemčinu.
A aj škôlky zavreli, lebo vo Viedni vychovávali moslimské deti k nenávisti k väčšine, že ich treba odmietať, nenávidieť a čím menej kontaktu s nimi tým lepšie. Tomu sa hovorí úspešná integrácia.
http://www.spiegel.de/politik/ausland/o ... 11858.html
Rakúska vláda už nebude tolerovať radikalizáciu a paralelné spoločnosti. (Takže predsa len sú???)Österreichs Regierung um Kanzler Sebastian Kurz will Radikalisierungen und Parallelgesellschaften im Land nicht dulden.
Vláda nariadila zavrieť sedem mešít a vyhostiť presne neurčený počet imámov.Sieben Moscheen sollen geschlossen und zahlreiche Imame ausgewiesen werden.
Sú to opatrenia proti politickému islámu.Es handele sich um Maßnahmen gegen den "politischen Islam", sagte Kurz.
Toto je len začiatok."Wir stehen erst am Anfang"
Jasne, ze deti v skolkach maju iny materinsky jazyk ako nemcinu, ked je plne pohranicie cudzincov, ktori sa prestahovali o.i. aj za ucelom vyssich pridavkov. Ti su tiez ekonomicki migranti, len sa to nehovori nahlas.
Pred rokom som sa na temu mesit a skolok vyjadril a to staci. Opakovat to, rovnako ako moj osobny postoj ku ludom, ktori prichadzaju do EU nema zmysel, kedze do vsetci veselo ignoruju.
Pred rokom som sa na temu mesit a skolok vyjadril a to staci. Opakovat to, rovnako ako moj osobny postoj ku ludom, ktori prichadzaju do EU nema zmysel, kedze do vsetci veselo ignoruju.
-kde konkretne som vraj to pisal?jackb napísal:Vy, fasisti, tu rucite o slamenych panakoch, no vy ich pritom tvorite najviac.
Napriklad aj tu:
A o gangoch si zdielal britske bulvary:gogo956 napísal:Staci si precitat rakuske mestske ci regionalne denniky, alebo sa spytat ludi ktori tam ziju ktori potvrdia ze kriminalita pachana imigrantmi neustale narasta. Velke noviny ci Tv kanaly ale maju nakazane sa o tom radsej nezmienovat resp neuvadzat ich povod.
Ludia si uvedomili ake problemy prinasa imigracia preto politici hlavne v Nemecku sa snazia za kazdu cenu bagatelizovat a ututlavat informacie o zlocinnosti spojenej s nimi. Som pravidelne v kontakte s ludmi ktori ziju vo Viedni ci v Nemecku oblast pri hraniciach s Francuzskom- a situacia nie je dobra,sami maju castokrat strach. A niektori z nich naozaj uvazuju o tom ze ak sa situacia nezlepsi tak budu zvazovat navrat na Svk /ti co maju Svk povod a ide samozrejme o kombinaciu viacerych dovodov/.
Politikov nezaujima zivot beznych ludi, ani ho nepoznaju,necestuju totiz metrom ci autobusom, nechodia po uliciach. Politici /a ti co maju vela penazi/ si ziju vo vlastnom uzavretom svete, vo svete strazenych vilovych satelitov a premiestnuju ci sa vsade autom z miesta A do miesta B- ciste pokrytectvo. Deti navstevuju drahe sukromne skolky a skoly,samozrejme bezpecny odvoz tam aj nazad,VIP kluby atd.
To je aj dovod preco je Kotleba tam kde je, pretoze vecsina politikov riesi iba svoj piesocek /a zaujmy "svojho" oligarchu/.Preto rapidne silnie ultrapravicova scena v Nemecku ci v Skandinavii.
a este predtym:gogo956 napísal:tak, uz sa sekaju aj v Bratislave
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... ajany.html
denna realita vo Viedni
http://www.express.co.uk/news/world/755 ... fghanistan
http://www.express.co.uk/news/world/758 ... ily-Vienna
gogo956 napísal:Vcera som hovoril s jednou znamou ktora je povodom odtialto ale dlhodobo zije v Rakusku. A potvrdila ze aj vo Viedni existuju uzavrete imigrantske stvrte rovnako ako napr na predmestiach Pariza. Platia tam vlastne pravidla a belosi sa tym miestam vyhybaju aj za svetla lebo to ovladaju gangy a je to nebezpecne.
jackb
ale nikde som nepisal ze : "Vieden sa neda zvladnut, lebo tam bojuju moslimske gangy"
Ja som iba postoval skutocne udalosti, ktore sa tykali urcitych konkretnych oblasti. A naozaj to tak aj je-niektore Parizske predmestia, Viedenske bezirki maju problemy s vysokou kriminalitou, drogovymi gangami a pod. Aj som hovoril s ludmi ktorymi vo Viedni ziju a maju opakovane nedobre skusenosti napr s nocnym metrom a pod.
ale nikde som nepisal ze : "Vieden sa neda zvladnut, lebo tam bojuju moslimske gangy"
Ja som iba postoval skutocne udalosti, ktore sa tykali urcitych konkretnych oblasti. A naozaj to tak aj je-niektore Parizske predmestia, Viedenske bezirki maju problemy s vysokou kriminalitou, drogovymi gangami a pod. Aj som hovoril s ludmi ktorymi vo Viedni ziju a maju opakovane nedobre skusenosti napr s nocnym metrom a pod.
Tak mne to z tvojich postov vyplinulo.
A ukazal si dolezitu vec:
Ty si hovoril s ludmi, ktori sa citia zle z dovodu pritomnosti Neeuropanov. A to je vraj fajn.
Ja mam opacne skusenosti a vypovede nielen z Viedne ale aj Malmö a Stockoholmu. Pre vas to znamena, ze ja a ja a moja socialna bublina chceme celu Afriku v Europe vraj (to pisali Aryan, alebo kali) by nam nevadilo znasilnenie gangom.
Alebo skratene: tvoje zdroje sedia do skladacky a nikto ich nerozporuje. Moje su ale nerelevatne lebo nesedia. To je najvacsi problem diskusie v tejto teme.
A ukazal si dolezitu vec:
Ty si hovoril s ludmi, ktori sa citia zle z dovodu pritomnosti Neeuropanov. A to je vraj fajn.
Ja mam opacne skusenosti a vypovede nielen z Viedne ale aj Malmö a Stockoholmu. Pre vas to znamena, ze ja a ja a moja socialna bublina chceme celu Afriku v Europe vraj (to pisali Aryan, alebo kali) by nam nevadilo znasilnenie gangom.
Alebo skratene: tvoje zdroje sedia do skladacky a nikto ich nerozporuje. Moje su ale nerelevatne lebo nesedia. To je najvacsi problem diskusie v tejto teme.
Nikde som netvrdil ze domaci sa citia zle z neeuropanov. Oni tvrdia ze sa zvysila kriminalita a citia sa menej na ulici bezpecne.
emigracia,imigracia
Nebezpecie nepatri medzi neprijemne pocity?
Už potom chápem že si tak unesený z moslimského ghetta, pobyt tam ti robí dobre
.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ha a ja sa cítim bezpečnejšie a komfortnejšie v aute na ukrajinských a rumunských cestách než na slovenských a českých. 
Ešte niekto, kto to má rovnako ?
viem, už som to tu párkrát písal
Ešte niekto, kto to má rovnako ?
viem, už som to tu párkrát písal
emigracia,imigracia
baldorex napísal:Už potom chápem že si tak unesený z moslimského ghetta, pobyt tam ti robí dobre.
baldorex napísal:Čiže toto je tvoja reakcia hej? Útok na mňa a ešte aj klamstvá? Naozaj neviem ako na to reagovať.
Si majster.
Snáď nečakáš že po tvojich nekorektných klamavých útočných príspevkoch budem okolo teba chodiť po špičkách...
To už aj hurvínek má vyššiu úroveň komunikácie...
Snáď nečakáš že po tvojich nekorektných klamavých útočných príspevkoch budem okolo teba chodiť po špičkách...
emigracia,imigracia
Nie, nie. Majster si ty. Utocis na mna, klames a obvinujes ma z rasizmus v tejto teme od kedy si sem prisiel.
Mimochodom, ked chces to gettho v UK tak mi konecne posli jeho adresu. Preferujem Londyn, nech si v nom s javatarom dame pivo a burger s extra slaninou.
Mimochodom, ked chces to gettho v UK tak mi konecne posli jeho adresu. Preferujem Londyn, nech si v nom s javatarom dame pivo a burger s extra slaninou.