Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

baldorex
Addict
Addict

Re: Politika

Príspevok od používateľa baldorex »

Uniká ti pointa a to je článok od TI, na ktorý si okrem útoku stále nereagoval.
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

tebe unika, ze som sem dal Lunterovo vyjadrenie a tym to pre mna skoncilo.

ako sa ale vyjadris ku lziam o rodinkarstve? lebo aj ked to podla teba nie je pointa, no spomenul si to skor ako blog TI
baldorex
Addict
Addict

Pre mňa to rodinkárstvo je. Že bol zvolený je irelevantné.

Keď ale používaš túto logiku, potom aj kotlebovci v parlamente sú v poriadku, veď boli regulérne zvolení. Však? Alebo tu začína dvojitý meter? :)

Čakám útok 3, 2, 1 Jakubko ideeeeeee...:)
jackb
Redeemer
Redeemer

vidis, jediny kto utoci si ty. nemas co pridat do diskusie, tak uz ako to robis rok ma oslovujes obcianskym menom, aj ked to tu nerobia ani ludia, ktori ma tu osobne poznaju.

ja nemam problem s vysledkami volieb. problem toho, kto je zvoleny je elektorat. tym, ze otec kandidoval na predsedu a syn na poslanca nebol poruseny ziadny zakon. takze skutocnost, ze Ondrej Lunter je poslanec BBSK nie je rodinkarstvo. sice Jan Lunter povdal, ze ho chce pri sebe, ale to sa nestalo. podpredsedovia BBSK su starosta Hrinovej a poslankyna za SMER Lassakova.
baldorex
Addict
Addict

Jakub ideeeeš, si božský vo vyhýbaní sa reakcii a odpovedi. :) Uznávam ťa. Už rozumiem prečo s tebou hurvínek odmieta diskusiu.
baldorex napísal:Uniká ti pointa a to je článok od TI, na ktorý si okrem útoku stále nereagoval.
jackb
Redeemer
Redeemer

skusime inak, lebo asi na ten Lunterov facebook (https://www.facebook.com/lunter2017/pos ... 1997582814) nemozes kliknut (nebudem pouzivat neschopny, lebo to pouzivas ty voci mne):
Lunter napísal:Milí priatelia, vzhľadom na medializované informácie o mesačníku Náš kraj sa domnievam, že si zaslúžite vysvetlenie aj od nás.

Čo sa týka obsahovej kritiky, tak nedostatky sme odstránili ešte pred vydaním blogu pána Šipoša. Už v druhom čísle časopisu, ktoré je už v tlači, je výskyt predsedu BBSK na fotkách minimálny. Odstránili sme aj ďalšie formálne nedostatky. Napriek tomu, že túto spätnú väzbu považujeme za pomerne radikálne a útočne formulovanú, vážime si ju a budeme ju pri zlepšovaní obsahu mesačníka brať do úvahy. Textová časť prvého čísla bola podľa nás v poriadku, zo 16-strán malo 13 strán informačno-spravodajský charakter, dokonca päť strán boli čisto iba informačné tabuľky.

K nákladom na vydávanie mesačníka Náš kraj je dôležité uviesť, že drvivú väčšinu z nich predstavujú náklady na jeho tlač a distribúciu do 250 000 domácností. Pri výbere dodávateľa tlače a distribúcie prvých troch vydaní časopisu Náš kraj bola vyhlásená súťaž. Súťaž bolo hospodárne a efektívne vyhlásiť preto, že tlač a distribúcia nie sú služby kreatívneho charakteru – predmet plnenia je možné dostatočne jasne definovať a v prípade nedostatkov ich reklamovať. Najnižšiu ponuku v lehote 14 dní predložila spoločnosť Red Post. Zmluva je uzatvorená na vydanie troch čísiel. V prípade ďalšieho pokračovania vydávania, bude opäť vypísaná súťaž.

K zazmluvneniu agentúry Komplot je dôležité povedať, že zmluva s Komplot Advertising sa netýka iba grafických služieb súvisiacich s tvorbou časopisu, ale zahŕňa komplexné grafické služby pre Úrad BBSK. Taktiež sú zazmluvnené poradenské a konzultačné služby.

Pri výbere dodávateľa grafických a konzultačných služieb využil Úrad BBSK vzhľadom ku kreatívnemu charakteru služieb možnosť priameho zadania. Priame zadanie využíva Úrad BBSK pri službách intelektuálneho charakteru, ktoré sú originálnym dielom dodávateľa a kde neexistujú štandardizované a jednoducho definovateľné kvalitatívne parametre ako napr. pri spotrebnom tovare. Navyše, predmetné služby nie sú dodávané jednorázovo, v podobe jedného diela, ale v priebehu 8 mesiacov, pričom každé dodané dielo je originálnym produktom kreatívnej práce dodávateľa. V takom prípade sa Úrad BBSK pri výbere riadi princípom hospodárnosti a rozhoduje na základe portfólia zrealizovaných projektov, dobrého mena dodávateľa a predovšetkým dôvery, ktorá je pri právnych, kreatívnych či konzultačných službách kľúčová. Práve z týchto dôvodov aj zákon pamätá na túto možnosť práve pri zákazkách s nízkou hodnotou, ktorých plnenie je intelektuálneho charakteru. Zmluva s podrobným rozpisom objednaných služieb je riadne zverejnená, nevymýšľame žiadne kľučky ani skryté financovania, pretože sme presvedčení, že Úrad BBSK v tejto situácii získal najlepšiu hodnotu za peniaze.

Tento postup využil Úrad BBSK iba v deviatich prípadoch z celkového počtu 192 zákaziek v prvom polroku 2018, pričom sa jednalo výlučne o zadávanie zákaziek s nízkou hodnotou a hodnota týchto zákaziek predstavovala 1,34% z celkovej hodnoty zákaziek vyhlásených v prvom polroku.

Druhé vydanie mesačníka Náš kraj si môžete stiahnuť na tomto odkaze: https://www.scribd.com/…/386344362/Na%C ... ugust-2018
v diskusii su aj odpovede na to, kto je v redakcii a ine Siposove vycitky, takze Lunter pochybenie priznava a oznamuje, ze s napravou sa zacalo uz pred vydanim blogu, co mu mozme a nemusime verit.

kto sa vyhyba vysvetlovaniu svojich lzi a krivych obvineni si ty, podobne ako sudrzuko, ktory ako pacifista obhajuje zabijanie ludi cervenou luzou.
baldorex
Addict
Addict

Mohol by si začať u seba.
V prvom rade výplody svojej chorej hlavy neprezentovať ako moje tvrdenia. Toto ti možno niekto žerie ale ja sa takú úbohú hrať s chudákom nebudem.
jackb napísal:Ak raz mas Transparency za tych, ktori propaguju bezbrehu imigraciu, zvolili Kisku aj Luntera, tak by to mal byt posledny zdroj, ktory odzdielas.
Jednoducho si si defekoval do ust.
Dal si sem Lunterovu reakciu, ja som bol zvedavý na tvoj názor. Ale už nie som, strč sa celý do riti :).
Cmuk Jakubko.
jackb
Redeemer
Redeemer

ved ale tvoje chore vyplody podsuvas uz vyse roka ty mne v teme o migracii :)

ak si niekto nevsimol do teraz, aky pateticky diskuter si, teraz to vidia vsetci. dokonca si sa priznal, ze pozmenujes svoje prispevky. takze bez klucovych slov nikto nevyhlada kto podla teba mozes za to, ze utecencov zo Syrie mas aj pod postelou a chytaju ta za nohu ked spis :)

ty obvinis opakovane Luntera z rodinkarstva a napises, ze hlasy viac ako 10,5 tisic ludi su uplne irelevantne. a tym si sa pokusis zahrabat svoje klamstva, ci neinformovanost.

ale este si ponadavaj, poosocuj. tym diskusiu posunies :smt006

tak ako v pripade syna, Lunter urobil chybu aj s novinami, no na rozdiel od fasistov a anonymnych gerojov si ju priznal a hned zjednal napravu. tym je podla mna problem vyrieseny.
mal mat okolo seba skusenych ludi, ktori by predisli tymto preslapom.
baldorex
Addict
Addict

jackb napísal: si ju priznal a hned zjednal napravu. tym je podla mna problem vyrieseny.
mal mat okolo seba skusenych ludi, ktori by predisli tymto preslapom.
Škoda že toto nebola reakcia na môj príspevok, mohli sme ušetriť fórum tej žumpy.

Zbytok som vysvetlil, nemám chuť opakovať sa. Sme v téme politika mimochodom, útoky hladín inej témy rieš tam, najlepšie s citáciou, bez klamstiev o mojich príspevkoch. Cmuk Jakubko.
jackb
Redeemer
Redeemer

ano, napisal si, ze hlasy 10600 volicov su podla teba rodinkarstvo. to sa nepodari ani v preludnenej Nigerii :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

baldorex ty v snahe o ochranenie svojho ega dokazes neskutocne preburavat dno, ale to je jedno, ak si myslis ze ti to nahrava v diskusii, nech sa paci .. len jednu vec som sa chcel spytat, tvrdis ze pre teba to je rodinkarstvo, cize to vnimas tak isto ako napriklad to Kotlebove rodinkarstvo? Lebo ono fakticky su to dve odlisne veci.
baldorex
Addict
Addict

Sú to odlišné veci a ani by som to nechcel porovnávať.

Lunter sa tu však prezentuje ako slušný politik, okolo seba má skúsených ľudí, preto takýto prešľap prekvapí a treba o ňom hovoriť a nie zatvárať oči.
Snáď to bude jediný problém a nie len začínajúca špička ľadovca.... Nemá totiž toľko silných nepriateľov ako kiška.
DEVZYO1G
Addict
Addict

baldorex napísal:Pre mňa to rodinkárstvo je. Že bol zvolený je irelevantné.
???
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Baldorexove argumenty a prejav poslednych par mesiacov su coraz z vacsej zumpy. Uz horsie nez v 4.cenovej bez vetraka.
baldorex
Addict
Addict

"Synovi chce hľadať miesto v Úrade samosprávneho kraja. Ak to nevyjde, bude ho platiť ako poradcu zo svojich peňazí. Novozvolený banskobystrický župan Ján Lunter pripúšťa podobnosť s prístupom Mariána Kotlebu. Do Banskej Bystrice ho dnes prišiel podporiť prezident Andrej Kiska."

""Chcem ho mať pri sebe a je jedno, na ktorom poste, možno to bude post, ktorý nebude financovaný zo župných peňazí. Keď by som nenašiel nič iné a nebola by vôľa, zamestnám ho ako svojho poradcu za svoje peniaze," povedal pre denník.

Na otázku, či mu takýto postup nepripomína postup dosluhujúceho župana Mariána Kotlebu, reagoval takto: "Keď robia dvaja to isté, nie je to to isté. Je rozdiel Frederika a môj vzdelaný syn," myslí si nový župan."

http://www.tvnoviny.sk/zupne-volby-2017 ... vyhlasenie

Pre teba je to čo? Opak rodinkárstva?
baldorex
Addict
Addict

wladas napísal:Baldorexove argumenty a prejav poslednych par mesiacov su coraz z vacsej zumpy. Uz horsie nez v 4.cenovej bez vetraka.
Úroveň príspevkov prispôsobujem oponentovi.
Príde ti korektné vymýšľať si príspevky a vydávať ich za moje tvrdenia?
DEVZYO1G
Addict
Addict

wladas napísal:Baldorexove argumenty a prejav poslednych par mesiacov su coraz z vacsej zumpy. Uz horsie nez v 4.cenovej bez vetraka.
holt kazdy sa s krizou stredneho veku vyrovnava po svojom, niekto si kupi motorku, niekto sa povyšuje nad ludmi na anonymnom internetovom fore :)
baldorex
Addict
Addict

Možno by ste mali skúsiť tú motorku, je to lepšie ako drogy :).
jackb
Redeemer
Redeemer

baldorex napísal:Príde ti korektné vymýšľať si príspevky a vydávať ich za moje tvrdenia?
//autoeditácia príspevku (19 Aug 2018, 6:36)
baldorex napísal:"Synovi chce hľadať miesto v Úrade samosprávneho kraja"
nasiel ho? nie. uz som ta upozornil, ze si sa zacyklil a branis sa skutocnostiam.
Prílohy
luhar_1.PNG
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

K dnešnému dňu. Veľmi príznačná vec, ktorá to dobre vystihuje.

https://www.facebook.com/labhist/posts/329662687606398
Napísať odpoveď