emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa -AA- »

A čo toto? Inšpirujúce!
Prílohy
DkvJS-EWsAAQqqv.jpg
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

9.9.2018 su vo Svedsku volby, o co ze budu "xenofobovia a nacisti" aka Svedski demokrati na vrchole?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tak to si volebne vysledky vychutnam v prvom rade :cookies:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Opäť rasizmus. Či vieš aj niečo o motíve? Podľa mňa, stačí ti len etnicita.

Mohol to byť terorista, mohol to byť len pomätenec, chorý človek. Ťažko teraz povedať. Každopádne, keďže mal viac pigmentu, už sú stovky ľudí v uliciach. Keby ho zabil človek s menej pigmentom, pochybujem, že by niekto šiel do ulíc.
beardie
Redeemer
Redeemer

Ci by náhodou nebolo vhodné tých teroristov, pomatencov ci chorých ľudí trochu selektovat este pred prichodom...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

hughito napísal:Opäť rasizmus.
Mas pravdu. Utocnik je s najvacsou pravdepodobnostou.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

"Elita" v Nemecku im dobre spravila, že im masovo vozia vrahov, teroristov, pedofilov, zoofilov, homosexuálov a iných deviantov.

Oni zobrali aj ex "ochrankára" Bin Ládena, potom ho vyhostili ale na koniec ho chcú dostať späť z Tuniska, lebo vraj nie je zaručené, že ho tam nebudú mučiť. Ako extrémistovi, salafistovi ešte mu aj platia štedré sociálne dávky.

Dá sa debilizmus ešte stupňovať? Takýchto masových vrahov sem vozia potom, že ich treba rozdeliť. A nestačí, že vraha deportujú ešte ho chcú dostať späť. Idioti. Potom, že získavajú percentá rôzni šialenci. Aj ja by som volil aj satanistov, keby všetky strany u nás robili to čo oni teraz doma, nie sú normálni.

https://www.welt.de/politik/deutschland ... erden.html

https://www.express.co.uk/news/world/95 ... any-Sami-A
gogo956
Redeemer
Redeemer

hughito napísal:Opäť rasizmus. Či vieš aj niečo o motíve? Podľa mňa, stačí ti len etnicita.

Mohol to byť terorista, mohol to byť len pomätenec, chorý človek. Ťažko teraz povedať. Každopádne, keďže mal viac pigmentu, už sú stovky ľudí v uliciach. Keby ho zabil človek s menej pigmentom, pochybujem, že by niekto šiel do ulíc.
- to je uplne jedno aky mal motiv. Podstata je ta, ze je to imigrant a keby ho do Nemecka dobrovolne nepustili tak by tam samozrejme ani nikoho nezabil.

Nemci sa z tej svojej "korektnosti" zblaznili a este im chvilu potrva pokym priznaju aka to bola od zaciatku chyba. Ale to je ich vec, nech si riesia ako chcu, dolezite je, ze obcania na Svk aspon maju negativny priklad ako to nerobit.

Ti "tmavsi" su naozaj svojski, predvcerom sa mi jeden povodom zo Sev Afriky v praci stazoval "ze sa s nim ludia malo rozpravaju", to som si vsimol uz davno, ze tyto maju nonstop nejake problemy a na nieco sa stazuju, zatial co u belochov som si to nikdy nevsimol aj ked bol neviem odkial z akeho prostredia s vyssou zivotnou urovnou..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

gogo956 napísal:ze tyto maju nonstop nejake problemy a na nieco sa stazuju, zatial co u belochov som si to nikdy nevsimol
zase tu budem u niekoho za rasistu a hejtera vychodoeuropanov, ale nech: odporucam skupinu Poliakov na dlhsi casovy usek. ti su schopni stazovat sa aj na to, ze v zime je zima a sneh je biely, v lete zase, ze je teplo a obloha modra.
hughito
Redeemer
Redeemer

to je uplne jedno aky mal motiv. Podstata je ta, ze je to imigrant a keby ho do Nemecka dobrovolne nepustili tak by tam samozrejme ani nikoho nezabil.
To snáď nemyslíš vážne. :D
Nemci sa z tej svojej "korektnosti" zblaznili a este im chvilu potrva pokym priznaju aka to bola od zaciatku chyba. Ale to je ich vec, nech si riesia ako chcu, dolezite je, ze obcania na Svk aspon maju negativny priklad ako to nerobit.
Vieš dať do grafu celkový počet migrantov v Nemecku, napr. za posledných 50 rokov, nech zachytíme aj tureckú emigráciu a následne dať počet vrážd, ktorí títo ľudia spáchali? Lebo stále píšeš o nejakej apokalypse. Ale však si pusti krimi na jojke a uvidíš, čo sa deje každodenne na Slovensku. Vraždy, útoky, znásilnenia. Akurát to robia Slováci. Bieli. A v Nemecku žije obrovská masa ľudí, cez 80 000 000, samozrejme, že sa tam vyskytne tiež kriminalita vyskytuje a spácha ju pôvodom nejaký migrant. A?

Stále je to najdominantnejšia krajina Európy, je bohatá, prosperujúca atď. Ľudia sa tam majú dobre.
Ti "tmavsi" su naozaj svojski, predvcerom sa mi jeden povodom zo Sev Afriky v praci stazoval "ze sa s nim ludia malo rozpravaju", to som si vsimol uz davno, ze tyto maju nonstop nejake problemy a na nieco sa stazuju, zatial co u belochov som si to nikdy nevsimol aj ked bol neviem odkial z akeho prostredia s vyssou zivotnou urovnou..
Na tieto reči nemá zmysel reagovať, to sú tuposti, prepáč.
beardie
Redeemer
Redeemer

Vieš dať do grafu celkový počet migrantov v Nemecku, napr. za posledných 50 rokov, nech zachytíme aj tureckú emigráciu a následne dať počet vrážd, ktorí títo ľudia spáchali?
naco poslednych 50 rokov, tu mas roky 2015/16: post2286089.html#p2286089
A v Nemecku žije obrovská masa ľudí, cez 80 000 000, samozrejme, že sa tam vyskytne tiež kriminalita vyskytuje a spácha ju pôvodom nejaký migrant. A?
statistika, ty hlupacik
milion migrantov sposobil ~10 % trestnych cinov z 80-milionovej populacie

este nejake cisla:
Laut „Badischer Zeitung“ hat Offenburg mittlerweile im grün-schwarzen Baden-Württemberg Freiburg bei der Zahl der Straftaten in Relation zur Einwohnerzahl überholt, insbesondere bei „Betrugs- und Gewaltdelikten“. 48,8 Prozent der Täter waren „deutsche Staatsbürger“, unter den 51,2 Prozent Nichtdeutschen sind nicht nur „Asylbewerber“, sondern auch „viele Menschen aus EU-Ländern“.

a este:
Daß Asylbewerber bei schweren Gewalttaten überrepräsentiert seien, könne mittlerweile als gesichert angesehen werden. „Bei Mord und Totschlag sind rund 40 Prozent der Tatverdächtigen nicht deutsch“, so der Grünen-Politiker. Gleichzeitig würden die Angriffe mit Messern zunehmen, wofür „Asylbewerber wesentlich verantwortlich sind“.

a este ako bonus specialne pre ignorantov ako si ty
Die Polizei fahndete mit einem Großaufgebot nach dem Täter. Nach gut einer Stunde wurde ein 26 Jahre alter Asylbewerber aus Somalia festgenommen. Der seit November 2015 in Deutschland lebende Somali war bereits polizeibekannt.
hughito napísal:To snáď nemyslíš vážne. :D
ano, bol to presne jeden z tych, ktorych si tam prave vtedy vpustili
hughito
Redeemer
Redeemer

gogo956
Redeemer
Redeemer

Láske nerozkážeš :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Peržania nie sú Arabi.
beardie
Redeemer
Redeemer

Perzania sú hlavne arijskou vetvou
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

princíp je predsa ten, že do Nórska prišla ako emigrantka. ale to predpokladám chápete.
beardie
Redeemer
Redeemer

"v Norsku žije deset let"
Nikde nevidím, že by bola nelegálnou migrantkou
gogo956
Redeemer
Redeemer

Myslim ze pisali niekde ze vedie nejake firmy takze je urcite vzdelana a kulturne etablovana a proti takym cudzincom som ja osobne nikdy nic nemal aj som to tak prezentoval. Taki co su vzdelani a zaroven prijimaju europsku kulturu su vitani pretoze z nich bude mat spolocnost prospech. Ale z takych co prisli z puste, zili v uplne inom kulturnom prostredi a nemaju vzdelanie- s nimi budu iba problemy.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

beardie napísal:"v Norsku žije deset let"
Nikde nevidím, že by bola nelegálnou migrantkou
Tu sa to stale nerozlisuje. Ak si proti nelegalnej migracii automaticky neznasas kazdeho neeuropana na tejto planete.
Napísať odpoveď