Pokúsiť sa o vzťah po rozchode?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Kajdzas
Amateur
Amateur

Re: Pokúsiť sa o vzťah po rozchode?

Príspevok od používateľa Kajdzas »

Tiež mi to tak príde. Len či to nie je len v kamarátskej rovine. Neviem si ani tie fotky vysvetliť že prečo mi ich posiela.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

presne tak, to ze jej chybas je jasne, otazne je ci jej chyba kamaratstvo alebo nieco viac... ale kedze ste zatial nic viac spolu nemali, tak jej nema co chybat.
proste by som pockal kym sa vrati a potom zacal tvrdo utocit.
Kajdzas
Amateur
Amateur

Skúsim dať na teba, nepísať jej prvý, počkám na ňu. Z dovolenky prídem až o týždeň, potom uvidím. Možno skúsim útok. Len už teraz mám obavu, že povie, že je na tom zle a nie je pripravená na nový vzťah. Ako keby som týmto sám seba odrádzal.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Ako si ten utok predatavujes, ci jej budes 3x denne volat, stale pisat alebo volat von? To ju akurat tak odradis.
Kajdzas
Amateur
Amateur

Neviem ani sám. Takto určite nie, odradiť ju nechcem. Neviem ako to aacid myslel, možno je to skôr otázka na neho, že čo by on podnikol v takejto situácii. Zdá sa, že ma viac skúsenosti, možno lepšie poradí.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Keď sa ti po návrate z dovolenky hodí do náruče, tak jej rovno pri privítaní strč jazyk do krku. No a podľa reakcie uvidíš, či z teba chce len kamoša alebo nie :smt104

Ja mám pri tejto taktike úspešnosť 2/2, keď tam už nejaké sympatie boli predtým. It's as easy as that :wink:

Ja som tiež išiel na vec strašne pomaly, keď som bol mladší a vždy to skončilo v môj neprospech. Odkedy som ale prestal chodiť okolo horúcej kaše a skúsil rýchlejší nástup, úspech sa rapídne zlepšil.

Proste už by ma nebavilo si nejako počítať týždne od babinho rozchodu a čakať pol roka, či ma bude chcieť alebo nie. Pokiaľ vidím, že rande 2 týždne, max. mesiac nikam nevedú, tak o babu strácam záujem...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak nejak ako Pilifo vravi, tym utokom som myslel ze ju priamo konfrontovat. samozrejme ze nie jej vypisovat. stretnut sa s nou, trochu zistit situaciu, pokial budes mat pocit ze by sa nebranila, tak ju ozaj pobozkat, ziadne kedy ale priamo ju chytit a pobozkat. ono to ozaj funguje.
pokial si nebudes isty, kludne jej to povedz, ze ju chces pobozkat, lebo ju chces a nemas zaujem o kamaratstvo.

proste si daj za ulohu ze ten vecer chces mat jasno, ci uz zistis ze ta chce alebo nechce.
Kajdzas
Amateur
Amateur

Chápem, už je mi to jasné.

//autoeditácia príspevku (22 Aug 2018, 9:34)
Nepísal som jej, nič. Mal som pen jednu foto včera z dovolenky na FB, možno som tým chcel práve ju podpichnúť. Večer mi písala správy, tak sme si písali pred spaním. Sama od seba mi opísala čo robila cez deň, čo ide robiť dnes, aké plány ma na pozajtra. Poslala aj sama od seba fotku, tak som jej zložil pekný a trefný komploliment, hneď na to som napísal, že idem späť a odložil si mobil. Dnes ráno som si prečítal, že mi ďakuje, že som zlatý, že som ju potešil a že ak ona mi praje dobrú noc. Som si len prečítal a neodpisoval, idem radšej na pláž bez mobilu, možno sa ozve zase. Mám také malé tušenie, že aj ona je na tom citovo lepšie po rozchode a že možno začína niečo cítiť.

Čo myslíte prečo mi len tak posiela fotky občas? Aby vzbudila u mňa záujem, aby dostala komplimenty?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Pri takomto správaní z jej strany by som po návrate už nečakal a rovno by som prešiel k plánu, ktorý som popisoval vo svojom predchádzajúcom poste :wink:

Inak skončíš vo friendzone, z ktorej sa už nevyhrabeš...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Kajdzas napísal:Čo myslíte prečo mi len tak posiela fotky občas? Aby vzbudila u mňa záujem, aby dostala komplimenty?
mozno aby vzbudila zaujem, mozno preto lebo ta berie ako kamaratku a to proste kamaratky robia :)
Kajdzas
Amateur
Amateur

Ďakujem Pilifo. Neviem aacid, keď mala priateľa, tak fotky neposielala. Až koncom vzťahu a hlavne ako sa rozišli. Pochybujem, že to len tak posiela iným ľudom alebo kamarátkam.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

hej aj mne takto jedna zena posielala somariny co robi, fotky ked isla von, zaujimala sa kde som a preco som ju nezobral..no a ked bola smutna, tak som z nej vytahoval co s nou je. a ze typek, ktory ju vytr*kal a ktoreho predtym nikdy nezmienila sa jej nejako neozyva a nevie co si ma o tom mysliet :lol: aacid moze mat fakt pravdu, mozno si uz kamaratka a ani o tom nevies. takze po dovolenke do utoku.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Tak tak, mne to uz tiez pride ako kamaratstvo, RIP Ako prislo mi uz aj predtym, ale nechcel som vnasat smutnu atmosferu do tejto temy. Chlape, ty si hlavne uzi dovolenku a nie na hojko pisat :roll:
Kajdzas
Amateur
Amateur

Dovolenku si užívam, nemusíte sa báť. V pondelok som doma, takže sa s ňou spojím a vytiahnem ju von. Zatiaľ je to o tom písaní po večeroch.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Dneska sa teda dočkáme vyvrcholenia telenovely :cookies: držím palce
Kajdzas
Amateur
Amateur

Ale no, žiadna telenovela!

Trochu som si pomýlil dátum príchodu. Vrátili sme sa až v pondelok. V utorok večer sme boli spoli von. Všetko bolo v pohode, výborne sme sa rozprávali, uvoľnená atmosféra. Potom sme sa ešte autom previezli a pokecali. Keď išla vystúpiť, zadíval som sa jej do očí. Ona pozerala na mňa, cítil som sa ako keby som mal 16 rokov. V hlave si hovorím ako jej toto výborná príležitosť, 5 sekúnd váhania, našiel som odvahu, naklonil som sa...

...Musím to natiahnúť ako v telenovele, nie? Naklonil som sa a nič, uhla sa. Stuhol som, nevedel som či sa smiať, plakať alebo sa jej ospravedlnil. Bol som ticho a tak vyriešila situáciu za mňa so slovami, že ona nie je ešte v pohode s rozchodom, že sa cíti prázdna v duši, že nemá teraz po psychickej stránke takú tu pohodu na chlapa (a je jedno či ide o vzťah, sex), že sa musí vyrovnať sama so sebou, že potrebuje čas. Rozlúcili sme sa a odišiel som, ani som jej už nepísal.

Dnes mi sama napísala ako sa stále trápi, že to ťažko znáša. Pár vetami som jej spomenul, že mi je s ňou veľmi dobre, že je pre mňa taká korysť, že chápem ako jej treba čas. Ale že ja chcem byť poľovník a tak pojdem poľovať do iného revíru. Mal som pocit, že to jej už po vóli nebolo, lebo večer mi už písala, že či som bol doma alebo von, že s kamarátom alebo kamarátkou. Ak kamarátka, tak že či ju aj ona pozná.

To je všetko. Dievča teraz nie je zrelé, bude to u nej na dlhšie. Život ide ďalej.
dobaladova
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dobaladova »

Cize nechce teba ale zaroven nechce aby si bol s inou? Taka kamaratka bez benefitov ktora zakazuje benefity aj od inych kamaratok :lol:
Kajdzas
Amateur
Amateur

Nepovedala, že ma nechce. Povedala, že nie je teraz pripravená na chlapa, že si musí dať hlavu doporiadku.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Pekne si ťa namotala aby mohla od teba počúvať aká je úžasná aby sa necítila zle :roll:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Jasne jej povedz, že hľadáš partnerku a nie kamarátku a daj jej mesiac na rozmyslenie. Ak nebude chcieť ani potom, tak smola
Napísať odpoveď