Prezidentské voľby 2016 v USA
Re: Prezidentské voľby 2016 v USA
A že vraj médiá informujú objektívne:
Trump mal vystúpenie v Davose, toto video bolo zmanipulované nemekou štátnou televíziou, že keď hovoril o špinavých praktikách médií pridali zvuk vtedy, keď niektorí vyjadrili s ním nesúhlas a to veľmi výrazne. Na koniec to aj priznali, že video zmanipulovali.
Toľko k objektívnosti nemeckej štátnej televízie.
https://www.focus.de/kultur/medien/welt ... 75543.html
Tak potom Merkelovej by mohli pridať potlesk, prečo nie ako v nejakom sitcome.
Trump mal vystúpenie v Davose, toto video bolo zmanipulované nemekou štátnou televíziou, že keď hovoril o špinavých praktikách médií pridali zvuk vtedy, keď niektorí vyjadrili s ním nesúhlas a to veľmi výrazne. Na koniec to aj priznali, že video zmanipulovali.
Toľko k objektívnosti nemeckej štátnej televízie.
https://www.focus.de/kultur/medien/welt ... 75543.html
Tak potom Merkelovej by mohli pridať potlesk, prečo nie ako v nejakom sitcome.
Trump nebol moj kandidat, ale teraz s odstupom casu musim priznat ze nie je taky sialenec ako sa na zaciatku zdal byt. On je proste skuseny biznismen a robi to co povazuje za efektivne. Moze si to ako predstavitel najmocnejsej krajiny sveta dovolit..
Nie je taký šialenec? Ako to je len názvoslovie, nech si to nazve každý po svojom, ale o tom, aký je zmrd, sa presvedčujeme stále viac a viac. Však Sanders ho zmetie na smetisko dejín, počkajme si (teda ak sa zase demokrati neposerú a nesabotujú ho).
Sanders je uz trochu stary, nie? Ktovie ci bude vobec kandidovat. Od demokratov kazdopadne nic ine ako sabotaz necakam. Viem si predstavit, ze to Trump proti nim da este raz.
Je dosť starý, ale mal by kandidovať. Zdá sa, že je stále vo forme a zdravotne v poriadku, aj keď je pravda, že v takom veku ťažko určiť čo bude za dva roky.
seriozne Bernieho? z 300+ milionovej krajiny nevedia najst niekoho ineho, kto by nebol komunista?
Trump hovori veci narovinu aj ked obcas utne vedla, to je fakt. Ale nahlas povedal to, co ostatni prezidenti pred nim nikdy nespomenuli. Napr. ze Europa sa v ramci NATO iba vezie na ukor Usa. Ze okram par krajin ziadna dalsia nedava na armadu ani 2percenta HDP pritom su k tomu zmluvne viazani. A aj keby davali, tak 2percenta su prilis malo. Kritika smerovala v prvom rade na Nemecko, ktore by si mohlo bez mihnutia oka dovolit aj nepomerne vyssie vydavky na armadu. Keby sa Rusko cisto fiktivne dnes rozhodlo obsadit Europu a malo zaruku ze Usa nezasiahnu, tak by to bola velmi rychla akcia s dopredu jasnym vysledkom..
Radšej sa modli k Marxovi aby sa Sanders dožil ďalších volieb, namiesto posielania obrázkov vytvorených jeho fanklubom.
To áno, jeho vysoký vek ma v tomto kontexte neteší. Ale elánu sa, zdá sa, má ešte na rozdávanie.
Whatever one may think of Donald Trump, he has brought back something that was missing from Western Politics for decades: An Opinion. He is also someone the hostile liberal elite despises: an alpha White male--with an opinion...
to je vase uz aspon 5 rokov: autisticky skrecat z kuta: "to je moj nazor". ze je to vacsinou krystalovo cista hlupost prezentovana uplne prizemnym sposobom nie je problem. treba s "nazorom" obtazovat kazdeho a vsade, bez ohladu ci to niekoho zaujima, alebo nie.
okrem toho, Angel, ty a nova pravica? sice si menite definicie ako vam to vyhovuje, ale tym, ze si proti pravicovym politikom a proti kapitalizmus, tak si rovnaky lavicak ako Hugo, Perny a Blaha. tak sa s tym zmier a nabuduce skus minutu-dve premyslat co budes zdielat. ty biely alfa s nazorom
Nejak sa ťa to dotklo..
Problém s názorom nie je s jeho "obťažovaním". Opozícia, asi do nej patríš, ho nechce len ignorovať, bojí sa ho a "autisticky škrieka" za jeho umlčanie.
A šlo o Trumpa nie o mňa, navyše nevieš čo je tzv. Nová Pravica.
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2018, 14:44)
Problém s názorom nie je s jeho "obťažovaním". Opozícia, asi do nej patríš, ho nechce len ignorovať, bojí sa ho a "autisticky škrieka" za jeho umlčanie.
A šlo o Trumpa nie o mňa, navyše nevieš čo je tzv. Nová Pravica.
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2018, 14:44)
jasne. ked clenovia obce fasistickej ci cirkvi putinovej obtazuju "svojimi nazormi" na diskusiach, tak dostanu ban. lebo to nie je porusenie slobody prejavu, to je uplatnenie toho, ze "ich nazory" ludia pocuvat nechcu. ved bol ku tomu aj pekny obrazok.
ano. ja neviem nic, lebo niekto napise v anonymnej diskusii. uz som sa s tym zmieril
ano. ja neviem nic, lebo niekto napise v anonymnej diskusii. uz som sa s tym zmieril
Dosť smiešne prirovnanie, veď kto ťa núti čítať tie diskusie, sledovať činnosť a prejavy "obce fašistickej", atď.
neviem ci to nebude tym, ze clenovia "obce a cirkvi" maju nutkanie sirit "svoje nazory" na weboch svojich odporcov. 
Tie dve hlavné americké strany sa pekne vyfarbuju.
Na jednej strane klerofasisti skrizeni s nackami, na druhej strane hardcore lavica a slnieckari
Tam sa fakt nedá vybrať niečo normálne?
Na jednej strane klerofasisti skrizeni s nackami, na druhej strane hardcore lavica a slnieckari
Tam sa fakt nedá vybrať niečo normálne?