emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
google translate ftw
To, že sem prúdi takáto horda primitívov možme poďakovať ľuďom ako su hughito alebo ten trapný lavičiar vyššie s tým svojím obrazkom.
Co som čítal detaily, tak celú 8,4km hranicu chránilo 10 (slovom desať) ludi...
Spanieli nestrazia poriadne hranicu Eu, preto aj nakoniec dostanu horku medicinu, ale to uz bude neskoro. Imigranti vidia ze sa sem dostat je brnkacka, tak budu chodit stale vo vecsich poctoch. Stacilo by pouzit gumove projektily ktore iba stipu a rozmysleli by si to viaceri..
Ešte, že nacisti vedia vždy nájsť "tých správnych" vinníkov. Since 1920´.kali520 napísal:
To, že sem prúdi takáto horda primitívov možme poďakovať ľuďom ako su hughito alebo ten trapný lavičiar vyššie s tým svojím obrazkom.
Neviem či len nacisti, ale ty a tvoje utopicke egalitarske názory (v podstate s každým s kým si diskutoval ich dostatočne vyvratil) sú toho jasným dôkazom.
Ty a zbytok ste vyvrátili maximálne tak obsah vašich žalúdkov.
Skrátka nacisti ako typickí demagógovia, vedia len šíriť nenávisť a aplikovať kolektívnu vinu na celé etnické skupiny.
Skrátka nacisti ako typickí demagógovia, vedia len šíriť nenávisť a aplikovať kolektívnu vinu na celé etnické skupiny.
Ale ja som aplikoval vinu na teba a tebe podobných (názorovo-ideologicky samozrejme), tak neviem aká kolektivna vina 
som zvedavý, kedy odsudis toho konkrétneho Somalcana a prestaneš si z tohto konkrétneho prípadu robiť sranduhughito napísal: celé etnické skupiny.
Dáta tu sú, nech sa páči
Ja som narážal na postoje ohľadom migrantov, to neustále šírenie "dôkazov," ktoré ich ako celok vykresľujú ako nejaké nebezpečné zvieratá, ktoré sem prišli len kradnúť a znásilňovať.kali520 napísal:Ale ja som aplikoval vinu na teba a tebe podobných (názorovo-ideologicky samozrejme), tak neviem aká kolektivna vina
Henty v tom videu moc bezpečne nevyzerajú, ale tak asi máme aj inú predstavu o tom ako vyzerá slušné ľudské spravanie.
Vina v prvom rade spočíva na vtrhnutí do Európy.hughito napísal:kolektívnu vinu na celé etnické skupiny.
Chápem no. ĽSNS sa na tejto téme (plus Rómovia) dostali do parlamentu, treba to živiť. Nič iné nemáte. Smutnejšie je, že to živí časť pravicových liberálov ako Sulík - tam len neviem, či je to naozaj jeho presvedčenie alebo kalkul. Kedysi som si myslel, že skôr kalkul, ale ono to zrejme bude presvedčenie. Kalkul to je u SMERu.
Minimalne dvaja ti tu v podstate vsetko vyvracaju a velice uspesne. To ze ich mas ale bloknutych len utvrzuje bezargumentacnost. To ze ignorujes ich argumenty neznamena ze ostatni co si citaju diskusiu to nevidia. Takze su nonstop vyvratene tvoje nazory bez toho aby si sa to snazil napravithughito napísal:Ty a zbytok ste vyvrátili maximálne tak obsah vašich žalúdkov.
Nemecký policajt je tvrdý iba voči bielemu nemcovi, keď sa jedná o migrantov, sú nejakí mäkkí nie?
https://stredoevropan.cz/2018/08/22/vid ... nic-delat/
https://stredoevropan.cz/2018/08/22/vid ... nic-delat/
Tí dvaja produkujú najväčšie výgrcky (a jeden z nich ešte o niekoľko tried prekonáva toho druhého, určite sa spozná). Som ale rád, že im fandíš. Avšak miesto pchania sa do ich riti by si mohol skúsiť niečo vyprodukovať aj sám, lebo zatiaľ som od teba nič nevidel - ak nerátam tieto výlevy.wladas napísal: Minimalne dvaja ti tu v podstate vsetko vyvracaju a velice uspesne. To ze ich mas ale bloknutych len utvrzuje bezargumentacnost. To ze ignorujes ich argumenty neznamena ze ostatni co si citaju diskusiu to nevidia. Takze su nonstop vyvratene tvoje nazory bez toho aby si sa to snazil napravit
Ostatní užívatelia fóra majú, na rozdiel od teba, určite vlastný úsudok, čiže nie je potrebné, aby si hodnotil veci za nich.
Ty tomu hovoríš "výgrcky", ostatni tomu hovoria argumenty, ktoré nie si schopný rozporovat
Ja som spokojný
Ja som spokojný
Ano, a zrejme preto maš komplet červené poličko v tej karmehughito napísal:Ostatní užívatelia fóra majú, na rozdiel od teba, určite vlastný úsudok, čiže nie je potrebné, aby si hodnotil veci za nich.
K teme, a aby som neuplatňoval kolektivnu vinu, tak ďalší konkretný vinník s rovnako utopickými nazormi ako tie tvoje
https://www.facebook.com/stredoevropan. ... 627286122/