emigracia,imigracia
-
jjj123456789
Amateur
Re: emigracia,imigracia
Najlepšie by bolo, keby sa zahraničný investory rozhodli , do Afriky investovať a vybudovať tam fabriky a prácu pre ľudí ako tu na Slovensku. Problém migrácie by bol z časti vyriešený.
ved som ti dal do politiky screenshot, kde tvrdis, ze ospravedlnujem znasilnenie, len kvoli tomu, ze som sa ku nemu nevyjadril a zdielal som post o napadnuti muza s vlajkou.
ale isteze vysvetlujem statistiky, ked im ludia nerozumeju. vam sa tu pacia bulvarne clanky s nasobkami a percentami, no odmietate vidiet absolutne hodnoty ci kontext celeho Nemecka, lebo to uz nesedi do skladacky. kludne si tomu hovor aj vzyvanie Allaha, to mi je sumak.
ale isteze vysvetlujem statistiky, ked im ludia nerozumeju. vam sa tu pacia bulvarne clanky s nasobkami a percentami, no odmietate vidiet absolutne hodnoty ci kontext celeho Nemecka, lebo to uz nesedi do skladacky. kludne si tomu hovor aj vzyvanie Allaha, to mi je sumak.
Ten screenshot potvrdzuje moje tvrdenie 
ze obhajujem znasilnenie zeny z Polska migrantami z Konga, lebo som si dovolil v rovnakom case zdielat nieco ine?
skutocne zaujimavy mentalny svet. mozno si na tebe moze ephram urobit PhD ci dalsi titul.
ale vies kto obhajuje uchylakov podla mna? ten, kto ako reakciu clanok o obtazovani zien na Slovensku Slovakmi napise, ze to nie je pravda a vypovede zien v clanku, ako aj tych, ktore sa stazuju na vulgarne narazky su fake news, lebo uchylacenie predsa nie je tolerovane.
skutocne zaujimavy mentalny svet. mozno si na tebe moze ephram urobit PhD ci dalsi titul.
ale vies kto obhajuje uchylakov podla mna? ten, kto ako reakciu clanok o obtazovani zien na Slovensku Slovakmi napise, ze to nie je pravda a vypovede zien v clanku, ako aj tych, ktore sa stazuju na vulgarne narazky su fake news, lebo uchylacenie predsa nie je tolerovane.
-
jjj123456789
Amateur
Ono Nemecko nieje veľké a ani nafukovacie...jackb napísal:ved som ti dal do politiky screenshot, kde tvrdis, ze ospravedlnujem znasilnenie, len kvoli tomu, ze som sa ku nemu nevyjadril a zdielal som post o napadnuti muza s vlajkou.
ja som nikdy netvrdil opak.
-
jjj123456789
Amateur
Iné by to bolo v prípade Ameriky. Tam je ,,miesta" dosť.jackb napísal:ja som nikdy netvrdil opak.
Už som písal čo, nebudem sa opakovať. Ale chápem, pre teba ako migranta z východnej Európy je to pre teba citlivá téma. Rád by si zapadol...jackb napísal:ze obhajujem znasilnenie zeny z Polska migrantami z Konga, lebo som si dovolil v rovnakom case zdielat nieco ine?
Tvoj mentálny svet je nezaujímavý
takze ma priamo obvinujes zo sexualneho obtazovania?
Nie, že by som si to neuzival, ale nechcete toto vaše nedorozumenie riešiť cez SS?
Téma migrácie, ty obr debil.
Beardie, aspoň to tu žije, aj tak je tu na fóre "10" ľudí
Beardie, aspoň to tu žije, aj tak je tu na fóre "10" ľudí
Bavime sa o krivom obvineny z obhajoby znasilnenia, vid screenshot, a potom napises, a potom posmesne napises, ze kedze som sam imigrant, tak chcem zapadnut. Ja neviem citat medzi riadkami. A od huga so pochytil zvyk “uz som pisal, tak to opakovat nebudem”.
Beardie, on ma tu uz vyse roka napada verejne, tak nech sa to verejne aj doriesi.
Beardie, on ma tu uz vyse roka napada verejne, tak nech sa to verejne aj doriesi.
Myslel som to tak že tvoja spočiatku bezbrehá (po mnohých argumentoch už krotená) podpora migrácie spočíva v tom, že sám si migrant. Rovnaký (bohužiaľ pre teba) ku akým máš neskrývaný odpor, tým myslím ľudí z východnej Európy.
Tvoje (budem sa teda kvôli tebe opakovať) bagatelizovanie problémov s kriminalitou, kam patrí aj znásilnenie, je určitá forma obhajoby. Takže áno, obhajuješ kriminalitu a znásilnenia migrantami.
Cmuk Jakubko.
Tvoje (budem sa teda kvôli tebe opakovať) bagatelizovanie problémov s kriminalitou, kam patrí aj znásilnenie, je určitá forma obhajoby. Takže áno, obhajuješ kriminalitu a znásilnenia migrantami.
Cmuk Jakubko.
takze by bolo v poriadku, ak by som si ako imigrant nakladal do ust a vykrikoval, ze treba dusit, vyskostovat a topit ako macata inych imigrantov?
ano, ku inym vychodoeuropanom, ktori aj mne robia hanbu tym, ze sa odmietaju prisposobit, prizivuju sa na socialnom systeme a pachaju kriminalitu citim odpor.
aha, takze uvadzanie na pravu mieru je obhajoba zlocinu. skvele.
ano, ku inym vychodoeuropanom, ktori aj mne robia hanbu tym, ze sa odmietaju prisposobit, prizivuju sa na socialnom systeme a pachaju kriminalitu citim odpor.
aha, takze uvadzanie na pravu mieru je obhajoba zlocinu. skvele.
1. Do úst si nakladáš každým príspevkom v tejto téme.
2. Škoda že nemáš rovnaký meter na všetkých, vidíš iba problémy s bielymi, ty rasista
3. Ako si uviedol na pravú mieru štatistiku vo švédsku? Veď si ju konečne po rokoch pochopil, keď sa inak nedá...
2. Škoda že nemáš rovnaký meter na všetkých, vidíš iba problémy s bielymi, ty rasista
3. Ako si uviedol na pravú mieru štatistiku vo švédsku? Veď si ju konečne po rokoch pochopil, keď sa inak nedá...
ad 1) ako? tym, ze nie som proti tomu, aby ludia mohli legalne migrovat?
ad 2) prepac, ze vlastne skusenosti uprednostnujem pred videom od RT. ked sa mi pod oknom schadzali vychodoeuropski dealeri drog, tak mi vadili viac ako to, ze sused s troma detmi bol z Afriky.
ad 3) ja som len pisal o tom, ake su rozdiely v metodike a samotny pocet znasilneni je menej objektivny. ked je ale doplneny o povod pachatelov, tak sa uz da ukazovat prstom na vinnikov.
ad 2) prepac, ze vlastne skusenosti uprednostnujem pred videom od RT. ked sa mi pod oknom schadzali vychodoeuropski dealeri drog, tak mi vadili viac ako to, ze sused s troma detmi bol z Afriky.
ad 3) ja som len pisal o tom, ake su rozdiely v metodike a samotny pocet znasilneni je menej objektivny. ked je ale doplneny o povod pachatelov, tak sa uz da ukazovat prstom na vinnikov.
1 legálna migrácia je fajn, ani ja nie som proti. Migranti však musia dodržiavať pravidlá krajiny kam chcú ísť. Ako sa hovorí, koho chlieb ješ, toho rečou hovor. A prijímajúca krajina má právo migranta odmietnuť ak nemá záujem o integráciu.
Čo pri moslimskej dá sa povedať invázii je značný problém.
Proti legálnym migrantom tu väčšina vrátane mňa nič nemá. Nik nemá problém s číňanmi či vietnamcami... Problém je s cigáňmi (česť výnimkám čo sa chceli integrovať a žijú slušne, poznám ich dosť) a moslimami. Ale nie kvôli tomu že sú cigáni a moslimovia. Problém je ich neochota k integrácii a s tým súvisiace problémy.
2 to chápem a samozrejme nič proti.
3 blablabla obhajoba
Čo pri moslimskej dá sa povedať invázii je značný problém.
Proti legálnym migrantom tu väčšina vrátane mňa nič nemá. Nik nemá problém s číňanmi či vietnamcami... Problém je s cigáňmi (česť výnimkám čo sa chceli integrovať a žijú slušne, poznám ich dosť) a moslimami. Ale nie kvôli tomu že sú cigáni a moslimovia. Problém je ich neochota k integrácii a s tým súvisiace problémy.
2 to chápem a samozrejme nič proti.
3 blablabla obhajoba
ad 1) vidis, pred rokom si sa smial, ze asi robim v statnej sprave, ked som pred rokom napisal, ze Rakusko by malo prijat zakon, ktory zamedzi islamistickym skolam a skolkam a bude jeho platnost vymahat.
ja suhlasim s tym, ze ak sa niekto nechce integrovat, tak mu maju byt zamietnute viza, alebo zamietnuta ziadost a ma byt vrateny odkial prisiel. za zber v Stredozemnom mori som bol az do vtedy, kym sa neukazalo, ze namiesto celeho sledu kontrol a testov su vyloveni len tak vypusteni do krajiny a nikto sa o nich viac nestara.
ja suhlasim s tym, ze ak sa niekto nechce integrovat, tak mu maju byt zamietnute viza, alebo zamietnuta ziadost a ma byt vrateny odkial prisiel. za zber v Stredozemnom mori som bol az do vtedy, kym sa neukazalo, ze namiesto celeho sledu kontrol a testov su vyloveni len tak vypusteni do krajiny a nikto sa o nich viac nestara.
Nebuď taký naivný. Tá legálna migrácia a európske riešenie čo tlačí Merkelová by vyzerali tak, že do EU púšťať masovo hocikoho ako to chceli doteraz, len im na počkanie vystavia papiere a budú rozdelení podľa nejakého kľúča do všetkých krajín EU a tí sa potom stanú azylantmi tam, kam ich pošlú a ich budú riešiť oni.baldorex napísal:1 legálna migrácia je fajn, ani ja nie som proti. Migranti však musia dodržiavať pravidlá krajiny kam chcú ísť.
Keby ich chceli kontrolovať a posudzovať na hranici na to ako vieme nie sú kapacity a ani čas, sú plné krajiny na hrnaici a aj tak nedajú sa vracať späť lebo nie sú dohody a aj tak všetci povedia, že sú z vojnových oblastí, sú tam odsúdení na smrť, sú moslimovia homosexuáli a iné dobre osvedčené výhovorky. Tak ich treba okamžite legalizovať aj hlavne rozdeliť.
Tá legálna migrácia, čo chcú oni to je to isté čo chceli doteraz len by sa papiere vystavovali na hranici na počkanie tak isto masovo hocikomu ale s tým, že by sa hneď aj rozdelili do všetkých krajín EU.
A čo si myslíš tak budú chcieť ísť? Do Rumunska alebo na Slovensko? Asi nie, to bud Nemecko a Švédsko, preto treba európske riešenie aby sme ich spravodlivo rozdelili aby Merkelová mohla vydať neobmedzenú pozvánku hocikoho z hocikade aby mohla hazardovať na účet iných - to je to európske riešenie a legálna migrácia.
Keby chceli kontrolu a posudzovanie na hranici tak to by sa mohlo robiť aj teraz ale oni to nechcú preto Gréci púšťajú bez kontroly migrantov ďalej už roky. A hlavne, že im všetci ostatnú a sa ich nikdy nezbavia preto je kľúčovým prvkom európskeho riešenie systém automatického rozdeľovania migrantov aby ich mohli navoziť čím skôr čím viac.
"Legálna migrácia" je v tomto kontexte čo? Absolútna väčšina z nich nie sú vojnoví utečenci a ekonomicky sú pre obyvateľov Európy príťažou. Akékoľvek zlegálnenie je len rozhodnutie zradných politikov a obyčajná "papierová" fraška.