zaseknute noze smoothie mixera

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

zaseknute noze smoothie mixera

Príspevok od používateľa jackb »

nedavno som kupil online smoothie mixer z Amazonu.
noze sa montuju namiesto vrchnaka a flasa sa vklada do zakladne dnom hore. tam sa noze zamknu, mixer s spusti a potom sa pootcenim odomknu a mixer sa vypne.
lenze. dnes mi cast z nozami ostala zamknuta v podstavci. vypol som ho, otocil dnom flase nadol a odmontoval ju od nozov. ale rad by som dostal aj tie. kedze asi neide asi o jediny takyto mixer, tak ste s s tym mozno stretli a vyriesili to. na stranke produktu na amazone je na rovnaku otazku odpoved, ze sa to inemu kupujucemu nikdy nestalo, no opytal som sa pre istotu tam aj ja. snad sa za 2 roky nasiel iny smoliar.
jjj123456789
Amateur
Amateur

Re: zaseknute noze smoothie mixera

Príspevok od používateľa jjj123456789 »

Síce som sa s tým nestretol, ale podstatné by mohlo byť to, čo je písané v návode. Predpokladám, že návod je Anglický čo môže byť problém. Ďalej je tu možnosť, že tie nože , sú tam pevne zalisované, a tým pádom nepôjdu vytiahnuť a v konečnom dôsledku , je tento prístroj jednorazový, a tým pádom ďalej nepoužitelný. Skús sa ešte pozrieť či tam sú nity.Ak by tam boli, išlo by ich odstrihnúť kovárskými kliešťami.
jackb
Redeemer
Redeemer

navod prejdem este raz, no na prve pozretie tam bolo viac receptov na smoothie ako riesenie problemov :)
noze samotne su na nite a tie sa tocia. ale plastova cast, v ktorej su je zaseknuta v uzamykacom mechanizme. budem s tym chvilu bojovat, ked nie snad u predajcu vyhadam vratenie penazi a bude to viac ako postovne.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mne sa to stalo so sencorom, pomohla hruba sila, ale bol to tiez boj
mechanizmus je rovnaky
jackb
Redeemer
Redeemer

podarilo sa bez hrubej sily. trpezlivym tlacenim flasou na cast s nozami a pootocanim spravnym smerom sa ich podarilo odstat zo zakladne a mozem mixovat dalej
Napísať odpoveď