emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
Ja som legálnou migráciou myslel migrantov ako Jakub a ďalší aj tuná z fóra čo odišli do iných krajín.
To čo predvádza merkelová a spol legálna migrácia nie je, je to proti Dublinskému dohovoru a posledné roky sa jedná v podstate o inváziu.
To čo predvádza merkelová a spol legálna migrácia nie je, je to proti Dublinskému dohovoru a posledné roky sa jedná v podstate o inváziu.
https://www.welt.de/politik/article1813 ... eicht.html
V meste Chemnitz dvaja migranti - jeden zo Sýrie a jeden z Iraku dobodali k smrti jedného Nemca.
Sú nepokoje, útoky na migrantov, agresia dosiahla novú úroveň, otvorené útoky na nie bielych na ulici.
Azda ešte navozia pár stotisíc migrantov aby vypukla občianska vojna, raz už ľudia povedia dosť.
V meste Chemnitz dvaja migranti - jeden zo Sýrie a jeden z Iraku dobodali k smrti jedného Nemca.
Sú nepokoje, útoky na migrantov, agresia dosiahla novú úroveň, otvorené útoky na nie bielych na ulici.
Azda ešte navozia pár stotisíc migrantov aby vypukla občianska vojna, raz už ľudia povedia dosť.
Toto obohatenie sa stalo len 40km od českých hraníc.
Nikdy sa to nemôže dostať k nám.
Nikdy sa to nemôže dostať k nám.
https://www.respekt.cz/denni-menu/pomoc ... i-politiky
7. Záchrana života je povinnost, přijetí těchto migrantů do EU nikoli. Zachránění lidé by měli být umístěni v tranzitních táborech, kde evropští úředníci během mála týdnů rozhodnou, zda mají nárok na azyl. Kdo nárok na azyl nemá, nemá ani právo zůstat v Evropě.
Dobry clanok
Nejak ten chemnitz vrie čo?
Vodné delá, slzný plyn... To zrazu použiť vedia...
Ale keď idú zatknúť migranta tak ešte policajti dostanú po papuli.
To je zvrátené.
Vodné delá, slzný plyn... To zrazu použiť vedia...
Ale keď idú zatknúť migranta tak ešte policajti dostanú po papuli.
To je zvrátené.
Ktoré slniečko je najviac prekvapené? 
Neviem kam sa toto viac hodí, ale asi sem
https://www.ta3.com/clanok/1134676/orba ... dinom.html
Neviem kam sa toto viac hodí, ale asi sem
https://www.ta3.com/clanok/1134676/orba ... dinom.html
Mimochodom pokiaľ viem, v Nemecku vraždili legálni imigranti.
Všetci musia preč.
Všetci musia preč.
Čiže podľa teba má migrant, hoc aj legálny a žijúci tam dlhé roky, niesť zodpovednosť za to, že iný migrant (legálny) niekoho zabil a musí byť vyhostení? Si nebezpečný šialenec. Veď neonacista. Bol si aj v Chemnitzi polovať na "migrantov"?
Vďaka takým ako ty sú vraždení Európania a dlhé desaťročia musia živiť väznice plné cudzincov. Ale "nebezpečný šialenec" som ja.. 
Áno ideálne tak ako prišli, môžu zbaliť kufre a ísť nazad do krajiny pôvodu, legálne a pokiaľ možno sporiadane.
A ty kľudne s nimi, ak neznesieš Európu kde žijú prevažne Európania.
Áno ideálne tak ako prišli, môžu zbaliť kufre a ísť nazad do krajiny pôvodu, legálne a pokiaľ možno sporiadane.
A ty kľudne s nimi, ak neznesieš Európu kde žijú prevažne Európania.
Do koľkého pokolenia by si aplikoval tieto choré myšlienky? Čo migrácia v rámci Európy?
A jasné, ja a takí ako ja môžeme za to, keď niekto niekde niekoho zabije a má zrovna viac pigmentu v tele.
A jasné, ja a takí ako ja môžeme za to, keď niekto niekde niekoho zabije a má zrovna viac pigmentu v tele.
Sú to tie tzv. ľavicové myšlienky, ktoré všetkých ľudí berú len ako vzájomne vymeniteľné časti, kde nie je rozdiel medzi Danielom Hilligom a Ibrahimom Abdullahom, kde neexistuje unikátna európska identita a spoločnosť hodná zachovania a obrany.
Je jedno či si myslíš, že stojíš na strane nejakého dobra alebo spravodlivosti, reálnym výsledkom je utrpenie, úpadok a zánik európskeho sveta.
Je jedno či si myslíš, že stojíš na strane nejakého dobra alebo spravodlivosti, reálnym výsledkom je utrpenie, úpadok a zánik európskeho sveta.
To hovoríš ty, ktorý obhajuje činy a konanie nacistických psychopatov a snaží sa obnoviť tieto našťastie už prekonané dejiny? Nebuď smiešny.
Európska spoločnosť, založená na sekularizme, ľudských právach a humanizme stojí za obranu, to určite. Ale to nemá nič spoločné s nacionalizmom ani nacizmom, ba naopak. Neviem teda, o čom točíš.
Európska spoločnosť, založená na sekularizme, ľudských právach a humanizme stojí za obranu, to určite. Ale to nemá nič spoločné s nacionalizmom ani nacizmom, ba naopak. Neviem teda, o čom točíš.
Takže prišiel čas na "nacistickú kartu". Toto je posledný "tromf" komunistov a im podobných. Kvôli "hriechom minulosti" musí Európa a európsky človek dnes pykať - v ich očiach.
A tému európskej spoločnosti a európskych hodnôt som tu už myslím preberal s jackbom. Len idiot alebo komunista môže v záujme takzvaných "ľudských právach" hájiť a akceptovať svoj vlastný zánik.
Nechať sa vraždiť cudzincami, podporovať ich sociálne zo svojich daní a postupne sa nechať demograficky nahradiť vo vlastných krajinách .. aké humánne!
A tému európskej spoločnosti a európskych hodnôt som tu už myslím preberal s jackbom. Len idiot alebo komunista môže v záujme takzvaných "ľudských právach" hájiť a akceptovať svoj vlastný zánik.
Nechať sa vraždiť cudzincami, podporovať ich sociálne zo svojich daní a postupne sa nechať demograficky nahradiť vo vlastných krajinách .. aké humánne!
Ale ja som písal o tebe, nie o tromfe a hriechu minulosti, sebatrýznenie neuznávam, aj keď memento je to nepochybne silné a netreba zabúdať.
Humánne je nelikvidovať ľudí na základe ich etnicity, vieš? Dokonca ich ani v zmysle kolektívnej viny nedeportovať. Fascinujúce je, že ty a ďalší nacisti viete kolektívnu vinu aplikovať len na tých "iných." Koľko ľudí zabili na Slovensku neonacisti ako ty a koľko cudzinci? No, čo s vami, kam vás deportovať?
Demograficky nahradiť - neblúzni, nič také sa neudeje v reálne dohľadnej budúcnosti, ide len o tie vaše fabulácie a nezmysly. Asi si moc počúval Harabina.
Humánne je nelikvidovať ľudí na základe ich etnicity, vieš? Dokonca ich ani v zmysle kolektívnej viny nedeportovať. Fascinujúce je, že ty a ďalší nacisti viete kolektívnu vinu aplikovať len na tých "iných." Koľko ľudí zabili na Slovensku neonacisti ako ty a koľko cudzinci? No, čo s vami, kam vás deportovať?
Demograficky nahradiť - neblúzni, nič také sa neudeje v reálne dohľadnej budúcnosti, ide len o tie vaše fabulácie a nezmysly. Asi si moc počúval Harabina.
rozumiem tomu spravne, ze kvoli tomu, ze slovenski Romovia olievali v UK svoje deti kyselinou, tak je potrebne vyhostit mna, javatara,... kazdeho Vychodoeuropana, ktory je v Britanii legalne?
alebo kvoli tomu, ze tento dobil 89 rocneho starceka boxerom?
https://www.express.co.uk/news/uk/63387 ... lin-Butlin
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... house.html
Napadá mi momentálne len jediná reakciaNeznámí pachatelé ve středu večer ve Wismaru na severovýchodě Německa slovně napadli a následně zbili dvacetiletého přistěhovalce. Mladík, který podle svých slov pochází ze Sýrie, musel být po útoku převezen k ošetření do nemocnice. Všichni tři útočníci podle napadeného mluvili německy. Těžké zranění utrpěl ve středu večer při potyčce v durynském Sonderhausenu také 33letý žadatel o azyl z Eritreje.
beardie napísal:Sadiq Khan has said he believes the threat of terror attacks are “part and parcel of living in a big city”
1. pokial viem, tak ten Iracan nebol legalny, bol jeden z tych cakatelov na vyhostenie
2. legalna migracia je pozitivom, ak su migranti ochotni prisposobit sa majoritnej spolocnosti
preto som sa docasnu legalnu migraciu, kde je status pravidelne kontrolovany, je predsa dolezite, aby migrant zdravil, bol slusny a pomahal babickam cez prechod pre chodcov ci nosil starcekom tasky s nakupmi
V tom prípade neobhajujem konanie a činy "nacistických psychopatov" pretože neviem čo to znamená.hughito napísal:Ale ja som písal o tebe, nie o tromfe a hriechu minulosti, sebatrýznenie neuznávam, aj keď memento je to nepochybne silné a netreba zabúdať.
Na Slovensku ešte nie je toľko cudzincov, aby sa podieľali výraznejšie na zločinnosti, ak nerátam Cigánov, a musí to tak aj ostať. V Západnej Európe, kde je už cudzincov kritické množstvo, disproporčne zodpovedajú za kriminalitu v krajine, vrátane vrážd.hughito napísal:Humánne je nelikvidovať ľudí na základe ich etnicity, vieš? Dokonca ich ani v zmysle kolektívnej viny nedeportovať. Fascinujúce je, že ty a ďalší nacisti viete kolektívnu vinu aplikovať len na tých "iných." Koľko ľudí zabili na Slovensku neonacisti ako ty a koľko cudzinci? No, čo s vami, kam vás deportovať?
Čo pre teba znamená "reálne dohľadná budúcnosť" je bezpredmetné, je zrejmé že ti v súlade s komunistickou ideológiou na etnickom pôvode obyvateľstva nezáleží. Demografický vývoj sa dá jasne odvodiť, od etnického zloženia najmladších ročníkov, natality, atď.hughito napísal:Demograficky nahradiť - neblúzni, nič také sa neudeje v reálne dohľadnej budúcnosti, ide len o tie vaše fabulácie a nezmysly. Asi si moc počúval Harabina.
Priorita musia byť v prvom rade neeurópski migranti, ktorí sú celo-európsky problém. Riešenie medzi-európskej migrácie by malo byť za ideálnych podmienok na rozhodnutí danej krajiny, vychádzajúc z jej skutočných národných záujmov.jackb napísal:rozumiem tomu spravne, ze kvoli tomu, ze slovenski Romovia olievali v UK svoje deti kyselinou, tak je potrebne vyhostit mna, javatara,... kazdeho Vychodoeuropana, ktory je v Britanii legalne?
Myslím, že som narážal na "zlegálnenie" na základe politického rozhodnutia, niečo na spôsob "imigračnej amnestie" ktorá z nelegálnych migrantov, bez rozdielu, papierovo vytvorí "legálnych migrantov".beardie napísal:legalna migracia je pozitivom, ak su migranti ochotni prisposobit sa majoritnej spolocnosti
Mimochodom miera prispôsobenia neznamená, že migrácia je pozitívna. Väčšina neeurópskych migrantských skupín je etnocentrická (niečo čo sa upiera Európanom) a tak majú z dlhodobého hľadiska silnú konkurenčnú výhodu nad pôvodným obyvateľstvom hostiteľskej krajiny, čo je aj príklad židov napr. v USA, alebo východných Aziatov, skupín, ktoré sa považujú za "integrované" do spoločnosti. Takto sú európski ľudia postupne vytláčaní z inštitúcií vytvorenými ich predkami.