folia/tapeta na dvere proti poskrabaniu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

folia/tapeta na dvere proti poskrabaniu

Príspevok od používateľa kukiak »

Potrebujem zabezpecit jedny dvere proti poskrabaniu malym psom. Staci to tak 50cm od zeme)

Su to klasicke drevotrieskove dvere. Napada vas nejaky typ folie alebo niecoho? Co ked to o rok zlepim, nezlezie mi s tym aj povrch dveri? (pametam, ze raz som mal lepiacou paskou nieco nalepene na dverach a tu vrchnu "drevenu" cast dveri som odlepil aj s tou paskou)

Nemusi to byt extra odolne, kludne aj nieco ako folia na mobil.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: folia/tapeta na dvere proti poskrabaniu

Príspevok od používateľa STomko »

Co tak mozno plastidip?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zabezpec psa :D Musis pocitat s tym, ze ked tam nieco nalepis, tak je velka pravdepodobnost, ze to odlepis aj s farbou. Mozes skusit daku foliu, ktora nelepi az tak silno. Pripadne tam dat sololit ci plech, uchytit na 4 sroby a hotovo. Potom ked to das dole, tak tam das daky silikon, git alebo nieco podobne...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Plastidip podla mna pojde dolu hned. Na auta sa pouzivaju priehladne folie, mozno nejaku taku najdes. Ja som mal na dverach par rokov nalepovaciu tapetu a po zlepeneni to nestrhlo farbu, ale vytiahlo to trochu drevenych vlakien. Povrch dveri uz nebol hladky na dotyk. Prinajhorsom to znovu prelepis nejakou foliou vo farbe dreva.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Obyčajná nalepovacie fólia čo sa predáva na m2 v každých farbylakoch. :) Neviem či sa to nejako rozlišuje na typy, ale nikdy som nemal problém s tým, že by strhla materiál pod ňou pri odliepaní, alebo že by zostalo lepidlo. Práveže sa odliepala celkom ľahko. A kľudne 2 vrstvy, ak sa cez jednu rýchlo preškrabe. :)

Ale súhlasím, že v prvom rade naučiť psa nech to nerobí. Aj keď malý pes je malý pes... :P
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Akoze pes tam zaskrabe mozno raz za dva dni. Ale za rok, uz tam nieco vidiet bude.. Pojdem pozriet tu foliu do farbylakov, na co sa to pouziva originalne?

Prechod na terasu, kde su posuvne plastove dvere som vyriesil nalepenim 3x 7" temperovanych skiel na tablet nad seba :D. Tie funguju perfektne, kedze tam je ten ram rovnako siroky.
Este som rozmyslal aj nad nim, skusit najst co najvacsie na co najvacsi tablet.
Napísať odpoveď