Ty si tam bol?jackb napísal:dvoch
Politika
Re: Politika
tak o tom, ze ho vypiskali informovalo sme, aktuality aj hn. bolo to aj v nadpisoch, ci to je teraz neviem, ja som to videl, ked pisali live z ceremonie. kto ho vypiskal? co ja viem, to sa mozeme len dohadovat. ludia nespokojni s jeho konanim? plateni trolovia zo sumracnej? alternativci, ktori vidia jeho spojenie so sorosom? podla toho co tu skopiroval jackb to bola pravdepodobne ta tretia moznost. ostatnych politikov nikto nevypiskal, asi suhlasia s politikou, ktoru robia a preto k tomu nemali dovod.
nasiel som jeden status, ci je hodnoverny neviem
nasiel som jeden status, ci je hodnoverny neviem
Kedze som sa zucastnil oslav SNP a stal som vedla odznakmi a georgioevskou stuhou ozdobedych clenov Komunistickej strany Slovenska, mozem povedat, ze piskot sa ozyval od pivom posmelenych clenov tejto partaje.
Aryan, nie. ocity svedok tam bol, a podla toho co citoval M142 nebol sam, kto mal taku skusenost.
Krajniak napísal, že to nebolo "pár jednotlivcov". V podstate je mi to jedno, očividne to stálo médiám za zmienku.
mne je jedno co napisal daky Krajnak 
To ma neprekvapuje, ale tvoj "svedok" nemusí byť o nič hodnovernejší.
Každopádne nie je novinkou, že Kiska je mimoriadne neobľúbený prezident. Tým ale nechcem povedať, že naopak nemá aj svoj oddaný fanklub.
Každopádne nie je novinkou, že Kiska je mimoriadne neobľúbený prezident. Tým ale nechcem povedať, že naopak nemá aj svoj oddaný fanklub.
... a prieskumne agentury maju zoznam clenov fanklubu a pytaju sa len ich, lebo inak by tazko vyhraval ankety 
uvidime aku vseobecne popularnu osobnost ludia zvolia buduci rok.
uvidime aku vseobecne popularnu osobnost ludia zvolia buduci rok.
z čoho cerpas? Lebo prieskumy ukazuju presný opak-AA- napísal:Každopádne nie je novinkou, že Kiska je mimoriadne neobľúbený prezident.
April 2018;
Prezident Andrej Kiska je najdôveryhodnejším slovenským politikom. Vyplýva to z prieskumu agentúry AKO, ktorá zbierala údaje počas minulého týždňa (4.-7.4. 2018).
https://slovensko.hnonline.sk/1726239-p ... -kotlebovi
Február 2018:
Prezident SR Andrej Kiska je najdôveryhodnejším najvyšším ústavným činiteľom na Slovensku. Vyplýva to z najnovšieho januárového prieskumu agentúry Focus
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... -prieskum/
November 2017:
Z odpovedí vyplynulo, že najdôveryhodnejším politikom na Slovensku je s podporou dvoch tretín opýtaných prezident Andrej Kiska
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... -prepadol/
Nie že by som príliš veril prieskumom, ale mal som skôr na mysli to ako je pohľad na Kisku silne polarizovaný.beardie napísal:z čoho cerpas? Lebo prieskumy ukazuju presný opak
Pre paralelu sa dá poukázať, že aj Fico a jeho SMER má možno stále značnú podporu, ale zároveň čelí výraznej opozícii a opovrhovaniu z druhého tábora.
Sam si si odpovedal. Cela politicka scena je coraz viac polarizovana. Skor je to v ludoch.
v tom prípade to bola veľmi pochybna voľba slov-AA- napísal:Nie že by som príliš veril prieskumom, ale mal som skôr na mysli to ako je pohľad na Kisku silne polarizovaný.
Dodal som aj, že má svojich podporovateľov, ale asi žiadny doterajší prezident v druhej Slovenskej republike nemal zároveň toľko otvorených odporcov.beardie napísal:v tom prípade to bola veľmi pochybna voľba slov
O gasparkovi si počul? Už sa v tom nevrtaj, nezachranis to
Gašparovič bol skôr na smiech. Ten tón si strč vieš kam.
Smiešny bol len do momentu, pokiaľ si s ním nešiel na poľovačku.-AA- napísal:Gašparovič bol skôr na smiech. Ten tón si strč vieš kam.
Z FB. Opozície sa zase raz ukázala.
https://dennikn.sk/1218528/opozicny-kan ... i/?ref=tit
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2018, 21:32)
Vznikla česká obdoba Denníka N. Toto tipujem na ich produkciu. Boľševické praktiky a kádrovanie, to je postup dnešných vraj liberálov. Týchto fanatikov už ani nebudem nazývať liberálmi (na Slovensku najmä .týždeň, ale aj Denník N a SME), lebo by to bola urážka pre tých ozajstných liberálov.
Foto tu:Tento pan, ktory nevie napriklad ani pisat, pouzivat ciarky, alebo medzery, siri hoaxy a katolibanske nenavistne nepravdy z 13. storocia je jednym z horucich kandidatov na post primatora Bratislavy. A podporuje ho politicky vyber storocia - Mc. Rozok, uplakany Matovic, vekslak prevazajuci heroin a manazer Kauflandu.
https://dennikn.sk/1218528/opozicny-kan ... i/?ref=tit
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2018, 21:32)
Vznikla česká obdoba Denníka N. Toto tipujem na ich produkciu. Boľševické praktiky a kádrovanie, to je postup dnešných vraj liberálov. Týchto fanatikov už ani nebudem nazývať liberálmi (na Slovensku najmä .týždeň, ale aj Denník N a SME), lebo by to bola urážka pre tých ozajstných liberálov.
tak preco si nezalozite komunisticke noviny, napriklad Cervena vatra? ved po roznych polnych blogoch mate vojakov Jasankov, ktori budu kazdy den pisat o vrahoch z Valstrítu dost. iba zeby bola podpora komunizmu tak mala, ze by vam to nikto nekupoval.
\\plus je velmi smiesne, ked chorobny zastanca komunizmus v case, ked mu uz dochadzaju pseudoargumenty po bolsevicky vykadruje odporcu a mava tym, co pisal ked bol v puberte, bez ohladu na to, ako sa jeho nazory v dospelosti posunuli, rozplace ked niekto robi to iste ako on
\\plus je velmi smiesne, ked chorobny zastanca komunizmus v case, ked mu uz dochadzaju pseudoargumenty po bolsevicky vykadruje odporcu a mava tym, co pisal ked bol v puberte, bez ohladu na to, ako sa jeho nazory v dospelosti posunuli, rozplace ked niekto robi to iste ako on
Už na plnú hubu.
//autoeditácia príspevku (28 Sep 2018, 11:19)
Huuups.
Remišová sa sekla. O mesiac skôr oslavovala 100. výročie vzniku Československa
https://www.parlamentnelisty.sk/arena/m ... ska-305200
//autoeditácia príspevku (28 Sep 2018, 11:19)
Huuups.
Remišová sa sekla. O mesiac skôr oslavovala 100. výročie vzniku Československa
https://www.parlamentnelisty.sk/arena/m ... ska-305200
hughito, po Mistrikovi dalsia tema na kvalitny flame? 
Ale tak toto je taká malá úsmevnosť, proste sa pomýlila. Stávajú sa aj horšie veci. 
//autoeditácia príspevku (02 Okt 2018, 9:47)
Z FB. "Lovec konšpirácií" sa zase raz vytmavil viac doprava.
Stredoškolský učiteľ histórie, ktorý nevie, že registrácia voličov v Spojených štátoch bola "elegantným opatrením" využívaným proti hnutiu za ľudské práva je buď extrémne neinformovaný, keďže je to fakt banálny poznatok, alebo si proste ohýba realitu na základe svojej spiatočníckej ideológie.
//autoeditácia príspevku (02 Okt 2018, 9:47)
Z FB. "Lovec konšpirácií" sa zase raz vytmavil viac doprava.
Stredoškolský učiteľ histórie, ktorý nevie, že registrácia voličov v Spojených štátoch bola "elegantným opatrením" využívaným proti hnutiu za ľudské práva je buď extrémne neinformovaný, keďže je to fakt banálny poznatok, alebo si proste ohýba realitu na základe svojej spiatočníckej ideológie.