Ahojte nemate niekto nahodou tento soundbar ? Zaujala ma jeho cena cca 78€ chcel by som ho k Nvidia Shield TV a TV Samsung
Nechcem kupovat domace kino a toto by sa mi celkom hodilo aj k bielej telke ...
Mate s nim niekto skusenosti ? Pripadne nieco ine lepsie za rovnaku cenu ?
Xiaomi Soundbar
Re: Xiaomi Soundbar
Akurát včera som ho zapojil, zatiaľ som veľmi spokojný. Samozrejme sa to nevyrovná domácemu kinu so samostatným subwooferom - to sa mi po prerábke nechcelo vybalovať, ale je to zase o level vyššie ako tv repro.
Pozeral som na to dlhšie, kúpil som to až po prečítaní tejto recenzie, inak ich moc nie je.
https://m.avmania.e15.cz/xiaomi-soundba ... vukem-test
U mňa to má využitie na YouTube, netflix, PS4, spotify... Zatiaľ teda príjemné prekvapenie a spokojnosť.
Btw mňa vyšiel na 62€, využil som body na zľavu, za túto cenu nebolo o čom
.
Pozeral som na to dlhšie, kúpil som to až po prečítaní tejto recenzie, inak ich moc nie je.
https://m.avmania.e15.cz/xiaomi-soundba ... vukem-test
U mňa to má využitie na YouTube, netflix, PS4, spotify... Zatiaľ teda príjemné prekvapenie a spokojnosť.
Btw mňa vyšiel na 62€, využil som body na zľavu, za túto cenu nebolo o čom
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kupoval som ho susedovi este za 105€. Nemilo ma prekvapilo ze ovladanie hlasitosti sa da len na soundbare tlacidlami ale podla recenzie vraj len cez digital pripojenie. Sused to ma cez optiku. Skusim cez cinch to by malo ist ovladat spolu s TV. Inak kvalita audia oproti standardnym tv reprakom slusna.
pozeram ze vyskocila cena na 94e
tak asi este pockam ci nedaju nejaky kupon alebo akciu ...
tak asi este pockam ci nedaju nejaky kupon alebo akciu ...
Tak musím povedať že dobrá kúpa za tú cenu, som spokojný, super zvuk na všetko čo používam, oproti tv zvuku je to úplne inde 
Stovku by som za to ale nedal...
Stovku by som za to ale nedal...