Kupno predajnu zmluva, pomoc

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
phatres1994
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Kupno predajnu zmluva, pomoc

Príspevok od používateľa phatres1994 »

Ahojte, rozhodol som sa predat jednu svoju 4kolesovu hracku a rad by som sa opytal ako sa zabezpecit voci naslednemu poskodeniu novym majtelom.
Vec sa ma tak, ze predavam sportovu stvorkolku za nie malo penazi a tieto stroje su velmi narocne na servis a samotny pristup. Masina je po cerstvej generalke a nie je zabehnuta. Obavam sa toho, ze kupujuci jej bude prve dni poriadne nakladat az sa moze nieco stat a zvali to na nejaku skrytu vadu. Vo vseobecnosti pri tychto strojoch sa pri nepeknom spravani moze stat cokolvek kedykolvek. Ma niekto nejako upravenu kupno predajnu zmluvu, aby som bol uplne chraneny voci opravam po predaji? Resp ako sa uchranit? Dakujem.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Kupno predajnu zmluva, pomoc

Príspevok od používateľa cinges »

Urcite tam mozes doplnit podmienky, ze je dana hracka v zabehu a musi sa k tomu pristupovat tak a tak, a ze nerucis za sposobene skody nespravnym a neodbornym pouzivanim..alebo tak..
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

dakujem, kto ale zhodnoti ci to bolo nespravnym pouzitim alebo nie, zasa to je nieco, naco sa moze odvolat. Skor ma zaujima nieco, nejaka konkretne formulka, ktorou sa tomu celkovo mozem vyhnut.
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

súdny znalec
Napísať odpoveď