Aké nové slúchadlá?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Aké nové slúchadlá?
Nejaký tip na slúchadlá do uší s výraznejšími bassmi? Cena do tých 30€. Poprípade ak má niekto tip, kde zoženiem JBL C100SI, budem vďačný 
-
Ryan Giggs
VIP
C100SI nie su nicim zaujimave.
Ak to musi byt kupitelne tu, tak Fiio F3, Soundmagic E10, Rock Jaw Clarito.
Ak to ma byt fakt mohutny bas, tak SoundMAGIC ES20.
Ak to musi byt kupitelne tu, tak Fiio F3, Soundmagic E10, Rock Jaw Clarito.
Ak to ma byt fakt mohutny bas, tak SoundMAGIC ES20.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Medzi Rock Jaw Clarito a SoundMAGIC ES20 je veľký rozdiel čo sa týka basov? Viac sa mi pozdáva "tvar" tých Rock Jaw 
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem ako kvantifikovať veľkosť rozdielu množstva basov, ale ES20 ich maju viac. Su to špunty pre bassheadov. Clarito su univerzalnejšie, lepšie.
Zdravím,
rád by som vás požiadal o radu, konkrétne 2 otázky:
1. Známa zháňa BT slúchadlá. Bežné použitie vonku (cesta do práce, MHD) + na behanie (preto asi špunty?). Či otvorené/uzatvorené alebo na uši/okolo uší (v prípade ak nie špunty) zatiaľ neviem. V najbližšej dobe chceme ísť pozrieť sem https://www.audigo.cz/ a vyskúšať čo by vyhovovalo. Preto nejaký tip na čo sa pozrieť, zamerať.
2. Ja používam ATH M40x a uvažujem nad nejakým zosilňovačom k PC/NTB. Cenovo by som rád okolo 120€, ak by sa naozaj oplatilo môže o niečo viac.
Vďaka
rád by som vás požiadal o radu, konkrétne 2 otázky:
1. Známa zháňa BT slúchadlá. Bežné použitie vonku (cesta do práce, MHD) + na behanie (preto asi špunty?). Či otvorené/uzatvorené alebo na uši/okolo uší (v prípade ak nie špunty) zatiaľ neviem. V najbližšej dobe chceme ísť pozrieť sem https://www.audigo.cz/ a vyskúšať čo by vyhovovalo. Preto nejaký tip na čo sa pozrieť, zamerať.
2. Ja používam ATH M40x a uvažujem nad nejakým zosilňovačom k PC/NTB. Cenovo by som rád okolo 120€, ak by sa naozaj oplatilo môže o niečo viac.
Vďaka
-
K-u-b-i-a-k
Addict
https://www.heureka.sk/exit/muziker-sk/ ... 1&p=1&tb=0 - objednanéRyan Giggs napísal:Neviem ako kvantifikovať veľkosť rozdielu množstva basov, ale ES20 ich maju viac. Su to špunty pre bassheadov. Clarito su univerzalnejšie, lepšie.
-
Ryan Giggs
VIP
1. ma znama aj nejaky rozpočet?ado130 napísal:
1./2. musi to byť kupiteľne u nas?
1. Presne daný nie je. Keďže zdroj bude len telefón a z neho mp3 (neviem aká kvalita) asi netreba ísť do astronomických výšin. Ak by bolo možné povedzme v 3 hladinách nejaký návrh, 30€ 60€ 90€ (samozrejme +-)?
2. Nie je úplne podmienka, no uprednostnil by som SK/CZ. Ak by teda bola možná aj varianta zo zahraničia a už by som sa rozhodol (ak sa naozaj oplatí ísť do toho).
2. Nie je úplne podmienka, no uprednostnil by som SK/CZ. Ak by teda bola možná aj varianta zo zahraničia a už by som sa rozhodol (ak sa naozaj oplatí ísť do toho).
-
Ryan Giggs
VIP
Ide hlavne o to ze v zahranici je podstatne lepsi vyber a za menej penazi.
Aj sluchadla, aj DAC.
1. tak tam ide o to aky ma telefon, ake BT kodeky podporuje...
Zo spuntov a na sport napr. Mee Audio X6, X8.
2. tu by som ti povedal SMSL V2, ale na K24 ho uz skladom nemaju a inde u nas asi nenajdes.
Aj sluchadla, aj DAC.
1. tak tam ide o to aky ma telefon, ake BT kodeky podporuje...
Zo spuntov a na sport napr. Mee Audio X6, X8.
2. tu by som ti povedal SMSL V2, ale na K24 ho uz skladom nemaju a inde u nas asi nenajdes.
Ešte raz vďaka za tip, každopádne nakoniec to skončilo u ATH AR3BT.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Rock Jaw Clarito mi prišli, ale vôbec mi nesedia v uchu. Ak by mal niekto záujem, posuniem mu ich za dobrú cenu.
-
Ryan Giggs
VIP
Treba skusiť nastavce aj z inych špuntov keď ti žiadne dodavane nesedia.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Skúsim 
-
Ryan Giggs
VIP
Kľudne aj od znamych si opytaj nejake nepouživane. Čim viac, tym lepšie. Neverim, že nenajdeš take čo budu pasovať.
Potreboval by som helfnúť, či zobrať Marshall Mahor II drátové. Sú teraz celkom za pár šupov, dizajn sa mi vždy páčil.. Len ten zvuk, nemal som to nikdy na hlave a počúvam rock, metal, nejaké to old school techno (Prodigy, Chemical Brothers a tak
), ale fakt sú mimo týchto žánrov otrasné?
A čo hovorené slovo? (podcasty) Nebude to nejaké plechové a jak z jasykne?
A čo hovorené slovo? (podcasty) Nebude to nejaké plechové a jak z jasykne?
sak zbehni do nejakeho obchodu a vyskusaj, maju ich vystavene skoro vsade.
-
Ryan Giggs
VIP
Marshally nikdy neboli nejako extra dobre sluchadla. A to ani na ten rock a metal. Netvrdim, že su vyslovene zle, ale su vyhypovane kvôli zvučnemu menu a dizajnu.
Vieš odporučiť niečo podobné za dobrý peniaz?Ryan Giggs napísal:Marshally nikdy neboli nejako extra dobre sluchadla. A to ani na ten rock a metal. Netvrdim, že su vyslovene zle, ale su vyhypovane kvôli zvučnemu menu a dizajnu.
-
Ryan Giggs
VIP
Lepšie hraju napr. aj Maxwell Retro DJ, len nevzbudzuju dizajnom take vašne. Alebo Soundmagic P21
Ok, kuknem to. Tak tie MM sú vydarené čo sa designu týka, o tom žiadna debata