zdar, potreboval by som program pre zmenu ceskej ip na slovensku, ktory funguje aby som mohol pozerat archiv na markize...
stiahol som program do chromu Hola VPN lenze cez ten mi vyhadzuje chybu: cannot load m3u8 crossdomain access denied
alebo nejaka ina rada jak mozem pozerat archiv ? dik
zmena na slovensku IP/VPN
Re: zmena na slovensku IP
Musis pouzit slovensku VPN. Musis googlit
tak cez ten program by to malo ist a nejde...
nasiel som ze musim vypnut addblock,vypol som a aj tak ta ista chyba furt no uz pustia aspon reklamu
neda sa nejako stiahnut serial cez url ?
nasiel som ze musim vypnut addblock,vypol som a aj tak ta ista chyba furt no uz pustia aspon reklamu
neda sa nejako stiahnut serial cez url ?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
VN je viacero, ja som pouzival napr Ghost VPN, ta je sice platena ale tamer furt maju nejake "zlavy" a cena nie je az tak hrozna, nepouzivam ju iba preto, ze potrebujem aby moja IP bola pristupna z vonku.
Inak rozhodne dopourucujem vyhnut sa Hola, kedze oni potom pouzivaju teba ako vystupny uzol pre ostatnych ludi (pretot o je free). Dokonca maju slusne plateny service, kde pouzivas ludi s Hola ako vystupne nody pre cokolvek co chces https://luminati.io/
Inak rozhodne dopourucujem vyhnut sa Hola, kedze oni potom pouzivaju teba ako vystupny uzol pre ostatnych ludi (pretot o je free). Dokonca maju slusne plateny service, kde pouzivas ludi s Hola ako vystupne nody pre cokolvek co chces https://luminati.io/
luminati.io treba zaplatit ked chces testovat
zaplatim a tiez mi vyhodi chybu nie 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie, Luminati su prave ked chces pouzivat tych ludi co maju HOLA aby si sa dostal na stranky z tony rozdielnych IP, ktore len tak nejde blokovat (kedze to su IP realnych pouzivatelov), bohuzial nemozem povedat preco o tom tolko viem
Skus Ghost VPN, maju trial plus 30 dnovy refund, ktory som ja osobne vyuzil prave preto, ze potrebujem mat PC pristupny z vonku cez moju IP, co ta VPN nedovoluje a este som snad nenasiel ziadnu co to dovoluje
Skus Ghost VPN, maju trial plus 30 dnovy refund, ktory som ja osobne vyuzil prave preto, ze potrebujem mat PC pristupny z vonku cez moju IP, co ta VPN nedovoluje a este som snad nenasiel ziadnu co to dovoluje
stiahol som z torentu a nejde uz vobec
vyberes slovensko a chyta aj tak IP nemecko,taliansko a usa :d