Pokúsiť sa o vzťah po rozchode?
Re: Pokúsiť sa o vzťah po rozchode?
ja si myslim ze jej to povedal (Ale že ja chcem byť poľovník a tak pojdem poľovať do iného revíru) a tym je to ukoncene.
ide len o to ci na nu ozaj zabudnes teraz a pojdes "do ineho reviru" alebo budes niekde vnutri stale cakat ze si to mozno za nejaky cas rozmysli...
ide len o to ci na nu ozaj zabudnes teraz a pojdes "do ineho reviru" alebo budes niekde vnutri stale cakat ze si to mozno za nejaky cas rozmysli...
Kajdzas- naco si jej hovoril ze je preteba ako korisť? Bohvie co si o tomto ona pomyslela.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
mesiac je zbytocne vela.beardie napísal:Jasne jej povedz, že hľadáš partnerku a nie kamarátku a daj jej mesiac na rozmyslenie. Ak nebude chcieť ani potom, tak smola
mozno volba prirovnani nie je najstastnejsia, ale realita je aka je.
Dievca sa nevie vyrovnat s rozchodom, hadam by mozno aj Kajdzasa chcela, mozno, keby ak... ale hlavne by si ho chcela nechat ako poistku.
Za seba poviem, nema to zmysel, ak sa OP oprosti, a pojde hladat inde, je to jedine dobre.
Mesiac preto, lebo je po rozchode, ktorý nevyvolala ona. Dokonca to môže byť aj malo, ak na neho bola veľmi namotana, chcela by ex a dúfa, že sa k nej vráti, ale chvíľu jej potrvá, kým si uvedomí, že sa to nestane
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
to sice ano, ale zober si ako dlho sa to uz taha. To nie je nic cerstveho
Ďakujem za názory. Povedal som jej preto čím je pre mňa, aby vedela, že sa budem pozerať aj po iných ženách, že kvôli nej sa svet nezrúti a nebudem toľko na ňu vyčkávať. Ja si nemyslím Fabo, že mesiac alebo aj dva su veľa. Ako už uviedol Beardie, ona dostala kopačky, bola na neho naviazaná a preto to ťažko znáša. Ja v jej situácií som sa dával dokopy pol roka. Nemôžem teraz ani nie po mesiaci čakať, že na to zabudne, ujasni si to v hlave a padne mi zajtra k nohám. Ja ešte trochu počkám, ale zároveň si pojdem von do kina alebo na kávu aj s inymi.
Posledné dni sa nič také neudialo. Z mojej strany písanie upadlo, prvý jej nenapíšem, vždy to urobí ona. Občas cez deň, ale večer vždy. Aj ma volala, že či nevymyslíme spoločnú športovú aktivitu ako korčule, turistiku alebo tak, len som ju odmietol keďže bolo zlé počasie.
Posledné dni sa nič také neudialo. Z mojej strany písanie upadlo, prvý jej nenapíšem, vždy to urobí ona. Občas cez deň, ale večer vždy. Aj ma volala, že či nevymyslíme spoločnú športovú aktivitu ako korčule, turistiku alebo tak, len som ju odmietol keďže bolo zlé počasie.
-
yoggy
Obcas jej mozes napisat aj ty, lebo ona si uz bude mysliet, ze uz nemas zaujem a ona ma zaujem, tak ti nenapise a uz si nikdy nenapisete
Takze obcas ju treba pingnut, aby vedela, ze mas zaujem 
-
dobaladova
Amateur
Nechcem byt zly ale neraz som videl ze zena zrazu zahadne ziskala zaujem ked chlap siel s inou (mozno atraktivnejsou von). Sa mi zdalo ze je to akoby nejaky reflex 
-
javatar
Hardcore addict
veci ktore nemozeme mat su pre nas vzdy pritazlivejsie, tak ludia proste funguju
Niečo na tom bude. Čiže najbližšie dni si vyrazím s dákou slečnou. Cez obed som jej pekne prvý napísal a tak si počas celého dnešného dňa píšeme, miestami sa mi ani nechce uz písať. Mal by som jej dať čas, aby si mohla upratať hlavu a ja sa zatiaľ budem sústrediť na iné slečny.
Uz som to pisal na prvej strane, ze jej treba dat cas po rozchode.
Posledný týždeň ubehol, takže som prišiel napísať čo mám nové. Vlastne nič. Pochopil som, že ona ešte nie je na nič pripravená a potrebuje sa vyrovnať sama so sebou. Moje čakanie by mohlo byť kľudne nekonečné a nakoniec by to mohlo dopadnúť tak, že by si našla iného. Preto som za posledný týždeň sústredil energiu do iných vecí, venoval som sa viac práci, kamarátom, jesennému uprarovaniu a čo to som si popísal s inou kočkou. Ako som sa pár dní neozval, tak sa ozvala sama, boli sme chvíľu von, bolo mi s ňou dobre ale aj vtedy som si v duchu hovoril, že to nikam teraz nevedie a ja s ňou len vypĺňam voľný čas. Možno si to na mne všimla, že sa chovám inak, sám neviem. Myslím, že na teraz je to u mňa uzavreté, nejdem teraz strácať čas a keď bude mať záujem, tak sa sama ozve. Veď vie čo chcem ja, že chcem byť viac ako len kamarát.
Dobre robíš, triezve a súdne rozhodnutie. Ono by si sa zrejme načakal dlho, ona len chcela rozptýlenie po rozchode a toť vše. Ale aké jesenné upratovanie? Ešte tuším do 21ého je leto 
Nie, nie. Prešiel ďalší týždeň, vôbec jej nepíšem. Zo 2x mi sama napísala, pýtala sa ako žijem a čo nové. To je asi tak všetko. Kontakt som úplne obmedzil. Čo som si pozeral tak na každú fotku čo som pridal na Facebook posledné dni, tak všetko lajkla.