Oblečenie na poľovačky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DENNY
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Oblečenie na poľovačky

Príspevok od používateľa DENNY »

Ahojte,

zháňam nejaký (najlepšie) set/komplet oblečenia na poľovačky. Ideálny by bol celoročný set, nechcem mať jeden set na jedno ročné obdobie... Doteraz som bol verný značke Jahti Jakt, lenže táto značka prestala existovať, kúpila ju iná firma a preto sú tieto sety už nedostupné.

V podstate mi na značke nezáleží, chcel by som počuť vaše skúsenosti/recenzie/poznatky a hlavne praktické skúsenosti. Cenový strop je cca 400€. (Bunda+nohavice a ak k tomu bude niečo naviac tak to len poteší).

Posledné dni som veľa googlil a hľadal, no v podstate som k ničomu nedospel tak bol by som vďačný, ak by sa tu našiel niekto, kto by vedel niečo odporučiť :) dík moc.
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Oblečenie na poľovačky

Príspevok od používateľa heker »

Poradit ti neviem. Nerozmyslal si vsak ist do polovnickeho obchodu v ktorom by ti mohli co to ukazat, poradit a vysvetlit? Raz som bol so znamym v takom obchode v Ziline, chlapik sa tam fakt vyznal, pretoze sa tomu dlho venoval. Co ma zarazilo, tak boli tie vysoke ceny, pretoze som tolko ani zdaleka necakal.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Oblečenie na poľovačky

Príspevok od používateľa cinges »

za tu cenu v polovnickom nekupis ani prd.. teda mozno tak topanky a tricko..
Chod do decathlonu, tam maju polovnicke veci super lacne.. samozrejme nic specialne kvalitne samozrejme to nebude, ale zase ani odpad to nie je..
Napísať odpoveď