v nastaveniach som dal monitor ako hlavny ale aj tak sa vypne aj TV ( cize aj film co pozeram ) a tu je moj problem potrebujem to tak ze pustim film .. stlacim ikonku na off monitora a TV bude pekne bezat.... dakujem
jeden monitor a TV ( jeden hlavný druhy vedlajsi )
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jeden monitor a TV ( jeden hlavný druhy vedlajsi )
caute ... takze mam jeden monitor( k pc) a jednu TV ... pustim si film ten prenesiem na TV a pozeram ho tam .. a prstom ruky vypnem svoj monitor aby nesvietil a nerusilo ma to ... teraz uz ale nechcem furt ten dotykový gombik stlacat prstom ( lebo je to furt spinave a mastne a co ja viem co ...
) tak som si spravil ikonku ktoru zapnem a vypne sa monitor ale aj TV
v nastaveniach som dal monitor ako hlavny ale aj tak sa vypne aj TV ( cize aj film co pozeram ) a tu je moj problem potrebujem to tak ze pustim film .. stlacim ikonku na off monitora a TV bude pekne bezat.... dakujem
Re: jeden monitor a TV ( jeden hlavný druhy vedlajsi )
Môžeš to vyriešiť aj cez Win + P ... vyberieš Second screen only - resp. len druhá obrazovka.
Monitor by mal prejsť do stand by režimu.
Monitor by mal prejsť do stand by režimu.
Re: jeden monitor a TV ( jeden hlavný druhy vedlajsi )
MultiMonitorTool
Neskusal som ale malo by to mat moznost vypnut vybrany monitor:
Ako prehravac odporucam PotPlayer, dokaze pri prepnuti na celu obrazovku (klik, dvojklik) automaticky presunut okno na druhy displej, nie je nutne manualne presuvat okno, dokaze prisposobit obraz na celu obrazovku, zrusit cierne pruhy, automatizovat jazyk, titulky, aj citat slovenske alebo ceske titulky (asi od Win 8 alebo 10). Predvolene je cela obrazovka pridelena prostrednemu tlacidlu mysi.
Prip. pre automatizaciu a klavesove skratky este HotkeyP, aj ten dokaze vypnut monitor, ale nie je tam moznost vybrat monitor, vo Windows 10 je nutne ho manualne povolit, je v Cestine aj s podrobnou napovedou.
Neskusal som ale malo by to mat moznost vypnut vybrany monitor:
Kód: Vybrať všetko
/TurnOff <Monitors>
Turns off the specified monitors. This feature works only if you have Windows Vista or later and the hardware supports DDC/CI.
Examples:
MultiMonitorTool.exe /TurnOff 1
MultiMonitorTool.exe /TurnOff \\.\DISPLAY3
MultiMonitorTool.exe /TurnOff 1 2 3Prip. pre automatizaciu a klavesove skratky este HotkeyP, aj ten dokaze vypnut monitor, ale nie je tam moznost vybrat monitor, vo Windows 10 je nutne ho manualne povolit, je v Cestine aj s podrobnou napovedou.