Všeobecný lekár Bratislava

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Všeobecný lekár Bratislava

Príspevok od používateľa Muffi »

Viete niekto poradiť lekára / lekárku v BA? Som teraz na mieste, kde vôbec nie som spokojný a šiel som tam z núdze, keď som bol chorý bez lekára a proste som už potreboval, nech ma niekto aspoň vypíše na PN (čo bolo aj jediné, v čom mi tam pomohli).

Nevadilo by mi ani zaplatiť za vyšetrenia nejaké rozumné čiastky, predsa len, nebývam chorý každý mesiac. Pozeral som po googli, ale recenzie všade zmiešané, k ničomu som sa zatiaľ nedopátral.

Ďakujem vopred za každú radu :)
yankee
Medium Star
Medium Star

Re: Všeobecný lekár Bratislava

Príspevok od používateľa yankee »

Prakticka ambulancia, maju viac ordinacii v BA. Nie som tam, ale pocul som zatial len dobre ohlasy

https://www.praktickaambulancia.sk/
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Muffi »

Muffi napísal:Som teraz na mieste, kde vôbec nie som spokojný a šiel som tam z núdze, keď som bol chorý bez lekára a proste som už potreboval, nech ma niekto aspoň vypíše na PN (čo bolo aj jediné, v čom mi tam pomohli).
To je presne to, kde mám kartu teraz :lol: tam musí človek vedieť dopredu, že bude chorý... Bez objednania tam presedí celý deň medzi chorými ľuďmi. :smt006 Aspoň v Ružinove to je tak.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Neviem ci na tieto pripady, kedy ochories a potrebujes ist za doktorkou hned, to bude niekde ine. Tieto sukromne zariadenia su fajn na planovane osetrenia a navstevy. V pripade nahlej choroby to vacsinou konci tak (aspon v ProCare) ze si zavolas a maximalne ti daju casovy ramec ze pridte okolo tej a tej, ale asi si trochu pockate...
Napísať odpoveď