Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa jackb »

v minulosti sa pisalo, ze chorobni podavaci TO si neuvedomuju to, co im hrozi ked sa preukze, ze niekoho obvinili krivo.
(1) Kto iného lživo obviní z trestného činu v úmysle privodiť jeho trestné stíhanie, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.

(2) Odňatím slobody na tri roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

a) z osobitného motívu, alebo

b) verejne.

(3) Odňatím slobody na štyri roky až desať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 a spôsobí ním značnú škodu alebo iný obzvlášť závažný následok.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

-AA- napísal:
Naozaj magické čísla, stále prinášajú ovocie.. 8)
Mne sa páči ta schizofrénia. Na jednej strane zatĺkať, čo to dá, na druhej strane vám (aj tebe) evidentne tieto čísla navodzujú až stavy erekcie. Veď jasné, 14 a 88. Keď to prepíšeme do slov, tak:

We must secure the existence of our people and a future for white children. + Heil Hitler. Fakt super politický program, nechápem, ako ho môže niekto odmietať.

V našom tábore sa zvykne využívať skratka 161. Áno, ľudia majú radi číselnú symboliku. Akurát, že u nás nikto nezakrýva, že je to zámer a znamená to AFA, teda antifašistická akcia / antifa. Prečo sa hanbiť za niečo také? ;) Ale náckovia, obvešaní číslami 14 / 18 / 88 sa budú tváriť, že ide o náhodu.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

-AA- napísal:
Naozaj magické čísla, stále prinášajú ovocie.. 8)
Rovnako ako s interupciami, riesia kauzicky a blbosti (aj ked nechapem ako to napisu, ked nevedia pouzivat pocitac :smt017 ) namiesto toho aby riesili realne problemy. Demagogia, nic ine.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Systém, ktorý má potrebu a záujem "expertízne skúmať" a trestať za čísla, nech sú už akékoľvek, je od základov zvrátený a sám seba odsúdil na pohŕdanie a výsmech. Preto tak k nemu treba aj pristupovať.

Keď si to zoberiem teoreticky z opačnej strany, predstava, že by som mal trestne stíhať za 161 alebo nejakú inú "komunistickú číslovku", mi príde vrcholne smiešna a trápna.

Najlepšie na prípade je zhrozenie určitých kruhov, nad prvou časťou hovoriacou o ochrane budúcnosti Bielych detí, k údivu širšej verejnosti.. :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

-AA- napísal:Keď si to zoberiem teoreticky z opačnej strany, predstava, že by som mal trestne stíhať za 161 alebo nejakú inú "komunistickú číslovku", mi príde vrcholne smiešna a trápna.
Členovia ĽSNS sú známi svojim agresívnym správaním, fyzickými útokmi, záľubou v zbraniach a v symbolike Tretej ríše, vyhrážaním sa fyzickou likvidáciou a nenávisťou k celým skupinám ľudí. Vašim cieľom je podkopávať demokratický systém, chopiť sa absolútnej moci a obmedziť ľudí na právach.

V takej situácii by si ty a tebe podobní, bez mihnutia oka posielali nevinných ľudí na popravisko. Tak sa tu láskavo teraz nehraj na cukríka. Každému s IQ aspoň 88 a viac, je úplne jasné, o čo vám ide a čoho všetkého by ste boli schopní.

Keď sa zvládnete hrať na hrdinov na internete, buďte rovnakí hrdinovia aj pred sudcami. Čvarga fašistická.
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:Keď si to zoberiem teoreticky z opačnej strany, predstava, že by som mal trestne stíhať za 161 alebo nejakú inú "komunistickú číslovku", mi príde vrcholne smiešna a trápna.
byvaly predseda samospravneho kraja mal pred 4 rokmi problem s Davidovou hviezdou. vraj je to symbol terorizmu. takze zavriet ho na 25 za stvorcislie by bolo vymachat mu fuziky v jeho vlastnej medicine.
SofiaElla
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SofiaElla »

ephramko, nemáš pravdu, resp. nemáš pravdu v kontexte všetkého, čo si do svojho názoru zahrnul.
- agresívne správanie, fyzické útoky, záľuby v zbraniach - snáď máš aj nejaké dôkazy, ja osobne Kotlebovu stranu nesledujem, ale asi máš nejaké dôkazy, ktoré kolovali netom a aj rozhodnutie súdu. V takom prípade, ok, kľudne uploadni.
Horšia je však vražda novinára, ovplyvňovanie orgánov činných v trestnom konaní, NAKA, kde veľmi pravdepodobne pôsobia nájomní vrahovia, únos Vietnamca organizovaný cez SR s vedomím vysokých predstaviteľov SR, fyzické násilia na farmároch, miliardové podvody s eurofondami, miliónové podvody na clách, investovať 700 miliónov do e - systému (nazvem ho tak, patrí tam od e - goverment, health a mnohé iné), ktoré nefungujú tak, ako by mali fungovať a stačilo by na to cca 5 miliónov €? - A TO VŠETKO PLATENÉ Z NAŠICH DANÍ - , nevybudovaná infraštruktúra, úbohí dôchodcovia, DETI, ktoré zomierajú v našich nemocniciach, vedci, ktorí nemajú motiváciu zotrvať v našom štáte. Rozsudky súdov, ktoré, idú pred náš ústavný súd, tak nejaké percento (neviem to percento, priznávam), končí na ESĽP, kde prehrávame všetko, čo sa dá. Ak naša republika prehrá, platí SR zo svojho rozpočtu (teda naše dane) úspešnému účastníkovi. Zas to platíme len my, občania. Nezabudnime aj na odpadové skládky a dennú pokutu 5000€, zas a stále to platíme len my občania, teda naša vláda z našich daní. Bžánova odmena 70 miliónov. Rodinkárstvo, neodbornosť v každom odvetví. Mafia a hranol.
Okrem toho umierania detí a ľudí je pre mňa najhoršie to, že nemáme právny štát. Sme v podobnom bordeli ako za komunizmu, len máme sofistikovanejší prevlek.
Takže skutočne v tomto štáte dnes súdiť nejaké číslo, naozaj je to len snaha o odpútanie pozornosti.
A ešte info: nie som žiadna nacistka, kotlebistka, IQ mám vyššie ako priemerné.
jackb
Redeemer
Redeemer

takze ked ludia zomieraju v nemocniciach nechame fasistov na pokoji a pockame kym ziskaju podporu na zostavenie vlady?

je skor prekvapive, ze tie kotleboviny niekto nezameta pod koberec, kedze stupenci LSNS, ktori este pred 10 rokmi boli v podmienke za utok na Romov dnes robia policajtov.
SofiaElla
Light Expert
Light Expert

Uvedom si, že dnes sú určití policajti pravdepodobne aj nájomní vrahovia. A určite nie kvôli kotlebovi. Kotleba a jeho družina tu je práve preto, že toto sa deje.
jackb
Redeemer
Redeemer

je som sa ku najomym vrahom nevyjadril :)

takze tym, ze sa niekto odvazny pokusi stihat Fica, alebo sa policajti budu chytat navzajom prestaneme riesit narast fasizmu a cakat, kym ich policia a armada budu plne?
SofiaElla
Light Expert
Light Expert

Dobrá otázka, a súhlasím, že sa nad tým treba zamyslieť. Preto som sa zamyslela a môj názor je nemenný: kým vrahovia a najväčší zlodeji v tomto štáte nebudú nijako postihovaní, je mi ukradnuté nejaké kotlebove číslo. Lebo riešenie kotlebu neznamená právny štát, ale práve odkláňanie a odpútavanie pozornosti, tam, kde sa dejú ešte horšie - oveľa zvrátenejšie činy.
jackb
Redeemer
Redeemer

Strana ĽSNS

Kotleba zaregistroval Pospolitost ako stranu v roku 2005 ako ucitel informatiky na OŠG. Dovod boli Romovia. Vladla druha Dzurindova vlada.
Takze kotleby su paralelny vyvoj pri ficovinach. Preto ich mozno stihat v subehu s chytanim vrahom mladych ludi a stihanim prepiteho poslanca z Topolcian.
SofiaElla
Light Expert
Light Expert

Stále žiadne zdroje? Ja zdroje môžem uploadnúť, ale predpokladám, že ich už vieš. Kotleba je obyčajný pravdepodobne rodinkársky zlodej a extrovertný šašo. Smeráci a koaliční toho zaregistrovali oveľa viac a nikto to nerieši. Pre mňa kotleba nie je žiadna hrozba, hrozba je úplne inde.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

SofiaElla napísal:ephramko, nemáš pravdu, resp. nemáš pravdu v kontexte všetkého, čo si do svojho názoru zahrnul.
- agresívne správanie, fyzické útoky, záľuby v zbraniach - snáď máš aj nejaké dôkazy, ja osobne Kotlebovu stranu nesledujem, ale asi máš nejaké dôkazy, ktoré kolovali netom a aj rozhodnutie súdu. V takom prípade, ok, kľudne uploadni.
Keď ma niekto potebu nosiť si so sebou zbraň "na svoju ochranu" ešte aj na najstráženejšie miesto na Slovensku, tak to svedčí o jeho mentálnom rozpoložení. V takom prípade je na mieste otázka, či vôbec ten človek má mať zbroják...a nie ešte aby sme sa bavili o tom, či ten človek (a strana) má mať nejakú moc v tomto štáte. A rovnako si môžeš pozisťovať, koľko členov ĽSNS je súdených za násilnú trestnú činnosť. Jeden sa preto hneď po zvolení vzdal mandátu poslanca, ďalší sa húfne vzdávali miest na kandidátke strany alebo riadiacich funkcii v regionálnych štruktúrach strany.
https://dennikn.sk/402505/kotlebov-agre ... mi-recami/
SofiaElla napísal:Horšia je však vražda novinára, ovplyvňovanie orgánov činných v trestnom konaní, NAKA, kde veľmi pravdepodobne pôsobia nájomní vrahovia, únos Vietnamca organizovaný cez SR s vedomím vysokých predstaviteľov SR, fyzické násilia na farmároch, miliardové podvody s eurofondami, miliónové podvody na clách, investovať 700 miliónov do e - systému (nazvem ho tak, patrí tam od e - goverment, health a mnohé iné), ktoré nefungujú tak, ako by mali fungovať a stačilo by na to cca 5 miliónov €? - A TO VŠETKO PLATENÉ Z NAŠICH DANÍ - , nevybudovaná infraštruktúra, úbohí dôchodcovia, DETI, ktoré zomierajú v našich nemocniciach, vedci, ktorí nemajú motiváciu zotrvať v našom štáte. Rozsudky súdov, ktoré, idú pred náš ústavný súd, tak nejaké percento (neviem to percento, priznávam), končí na ESĽP, kde prehrávame všetko, čo sa dá. Ak naša republika prehrá, platí SR zo svojho rozpočtu (teda naše dane) úspešnému účastníkovi. Zas to platíme len my, občania. Nezabudnime aj na odpadové skládky a dennú pokutu 5000€, zas a stále to platíme len my občania, teda naša vláda z našich daní. Bžánova odmena 70 miliónov. Rodinkárstvo, neodbornosť v každom odvetví. Mafia a hranol.
Okrem toho umierania detí a ľudí je pre mňa najhoršie to, že nemáme právny štát. Sme v podobnom bordeli ako za komunizmu, len máme sofistikovanejší prevlek.
Takže skutočne v tomto štáte dnes súdiť nejaké číslo, naozaj je to len snaha o odpútanie pozornosti.
A ešte info: nie som žiadna nacistka, kotlebistka, IQ mám vyššie ako priemerné.
Predviedol si ukážkový príklad jednej techniky komunistickej propagandy: http://www.letmegooglethat.com/?q=whataboutism

To, že sa v tejto krajine dejú svinstvá neznamená, že sú Kotlebovci fajn chlapci. Logika, že zločiny iných ľudí "ospravedlňujú" zločiny Kotlebovcov je úplne hlúpa.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ephramko napísal:Keď ma niekto potebu nosiť si so sebou zbraň "na svoju ochranu" ešte aj na najstráženejšie miesto na Slovensku, tak to svedčí o jeho mentálnom rozpoložení.
ked z parlamentu vylezie, tak je na ulici a ta uz strazena nie je
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale prosím ťa, a polícia neexistuje? Však máme najviac policajtov na 1000 obyvateľov v celej EU. Okrem toho, kto by chcel poslancovi Krupovi ublížiť a za čo? Však ten človek má mandát a za tú dobu nepripravil ani jeden návrh zákona, ani na jednom nie je ako spoluautor a jediný jeho prejav poslaneckej činnosti za viac ako 2 roky bolo vytlačené písmenko "A"...a aj to mu napísal a vytlačil niekto iný. Keby si mal ašpiráciu na post premiéra, tak Krupa je presne ten typ politického rivala, proti ktorému by si chcel stáť.
:lol:
SofiaElla
Light Expert
Light Expert

ephram, nie si ty starý komunista? Neverím, že si mladý, takto by si sa ficovho komunizmu nezastával nikto (môj názor, no offense)
jackb
Redeemer
Redeemer

Ak su kotleby v NRSR, tak by ich nikto nemal volit opat, lebo hlasuju so Smerom. 200K ludi ich mohlo volit s rovakym motivom ako do zupy: urobit poriadok s Ficokraciou. Ale za poslanecke platy nerobia nic z toho.

Pre mna hloholava kotleba, ktora pred 13 rokmi otlkala moji znamych v BB a dnes je parazit za poslanecky plat rovnake nebezpecenstvo ako mafiani napojeny na ficokraciu, ktorym siel Jano Kuciak do kapusty.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ephramko napísal:Ale prosím ťa, a polícia neexistuje?
ty so sebou nosis vreckoveho policajta 24/7? :)
SofiaElla
Light Expert
Light Expert

v prvom rade my ako občania volíme tých, ktorí potom pre nás majú pracovať..
Napísať odpoveď