jackb napísal:byvaly predseda samospravneho kraja mal pred 4 rokmi problem s Davidovou hviezdou. vraj je to symbol terorizmu.
Dodaj nejaký zdroj, veď vieš, že si považovaný za klamára a kvázi trolla. Pamätám si len trestné oznámenie týkajúce sa sionistického hnutia.
ephramko napísal:Keď ma niekto potebu nosiť si so sebou zbraň "na svoju ochranu" ešte aj na najstráženejšie miesto na Slovensku, tak to svedčí o jeho mentálnom rozpoložení.
Riadne odovzdanú pri vstupe. Potreba zavádzať svedčí o tvojom mentálnom rozpoložení.
jackb napísal:Ak su kotleby v NRSR, tak by ich nikto nemal volit opat, lebo hlasuju so Smerom. 200K ludi ich mohlo volit s rovakym motivom ako do zupy: urobit poriadok s Ficokraciou.
Nedávno som pozeral reláciu o5m12, kde poslanec Rajtár (SaS) hovoril, že schvaľujú aj vládne návrhy a zákony, ak sú podľa nich potrebné pre spoločnosť. Dríst o "hlasovaní so SMERom" má sám o sebe nulovú výpovednú hodnotu.
jackb napísal:Pre mna hloholava kotleba, ktora pred 13 rokmi otlkala moji znamych v BB a dnes je parazit za poslanecky plat rovnake nebezpecenstvo ako mafiani napojeny na ficokraciu, ktorym siel Jano Kuciak do kapusty.
"Otĺkanie" tvojich známych (pred 13 rokmi) je pre teba to isté nebezpečenstvo, ako veľkorozkrádanie verejných zdrojov, rozklad štátu alebo mafiánske vraždy. Preto si myslím, že nikto racionálne uvažujúci nemôže s tvojimi sebestrednými názormi súhlasiť.
harrison314 napísal:Suhlasim. Je to rovnaka logika ako poukazovat na chyby a porusenia zakonov kotlebovcov, lebo im to dava reklamu.
To je pekné, že vás teší stíhanie extrémistických čísiel, ale ak verejnosť vidí, že tento systém viac rieši "ideové zločiny" ako tie majetkové alebo násilné, efekt bude skôr opačný.
Ako som písal aj
tu,