Caute dumem ze si poriesim nejake Bluetoothka do fitka na bike a podobne ... najprv som bol ocareny znackou monster beats nejake tie sola ... ale pocul som ze su zbytocne predrazene kvoli znacke a za ovela menej penazi mozem zazit obvela viac kvality .. zatial som si pogooglil len Marshall Major II su v cene okolo 70 eur co je bezkonkurecne oproti solam mate nejake skusenosti ?
Uprednostnujem mensie kusky asi max ako solo alebo Marshall Major II nakolko po meste chodit v studiovkach mi pride vtipne
kelsoo napísal: ... ale pocul som ze su zbytocne predrazene kvoli znacke a za ovela menej penazi mozem zazit obvela viac kvality ..
Presne toto iste si mozes pripisat k Marshallom. Je to rovnaky hype ako Beats.
A takisto, Marshally su sice lacnejsie ako Solo, ale rovnat sa im zdaleka nemozu. Solo sa samozrejme nemozu rovnat najlepsim sluchadlam vo svojej cenovke.
Neviem aky mas strop, ale za 87€ su teraz Mee Audio Matrix 3. Su sice trochu vacsie ale zvuk je o galaxiu inde ako Marshally.
Ryan Giggs napísal:Presne toto iste si mozes pripisat k Marshallom. Je to rovnaky hype ako Beats.
A takisto, Marshally su sice lacnejsie ako Solo, ale rovnat sa im zdaleka nemozu. Solo sa samozrejme nemozu rovnat najlepsim sluchadlam vo svojej cenovke.
Neviem aky mas strop, ale za 87€ su teraz Mee Audio Matrix 3. Su sice trochu vacsie ale zvuk je o galaxiu inde ako Marshally.
Vies ze ja tu znacku nejako neregistroval akurat viem ze existuje tak potom ok tie tvoje co si mi poradil mi pridu dost velke na hlave tomu sa chem vyhnut a njats nejaky fajn kusok vo velkosti marshalov napriklad v cene do 100 eur ale cim menej tym lepsie samozrejme
Ryan Giggs napísal:Do 100€ a v mensom napr. Audio-Technica ATH-AR3BT.
tusim som ze mi tu postnes niekto sluchadla za 98 eur ok ak mate neikto skusenosti s inou znackou ktoru realne vlastnite pripadne aj spomenute sluchadla tak napiste
To je viacmenej "nahoda" ze stoja tesne pod 100€. Problem je ten ze v ramci BT tie lacnejsie za vela nestoja, a ten "pocuvatelny" zaklad zacina (pri aktualnych cenach) tymi Matrixami 3. Hlavne ak ide aj o kodeky.
Ale ked chces nutne nieco lacnejsie, tak MEE audio Wave alebo JBL T450BT (masivnejsia konstrukcia, horsi zvuk).