Aké nové slúchadlá?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Aké nové slúchadlá?

Príspevok od používateľa DropDead »

Len oni vyzerajú dobre ale v okamihu, keď to máš v rukách, tak vidíš, že to pôsobí trošku lacno. A o náušníkoch nehovoriac, raz som ich mal na hlave a boli riadne tvrdé...pri takej veľkosti náušníkov mohli použiť niečo lepšie (a otvory o trošičku väčšie, stále by boli on-ear ale predsa o niečo pohodlnejšie).

Úprimne, za takú cenu by si mal také in-eary, že by teba, mňa aj babku vystrelo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

In-eary nikdy nebudú ako náhlavné. Mám také lepšie Koss-y štupľe a nedá sa to porovnať trebárs so Sony Gold, čo som používal donedávna.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Lepsie "Kossy stuple" neexistuju.
In eary za rovnaky peniaz ako nahlavne samozrejme vo vacsine pripadov hraju podstatne lepsie. A cim do nizsej kategorie ideme, o to viac.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

Plne súhlasím s Ryanom, pokiaľ nemáš vyslovene problém s komfortom pri nadstavcoch (silikóny nemusia byť najpohodlnejšie a 100% univerzálne, takže tam napríklad penové riešia dané problémy), tak pokiaľ nekupuješ trebárs Superluxy 681, 668, 669 a k nim aj Brainwavz náušníky (kde je proste komfort a "väčší" zvuk zaručený), tak tie rôzne KZčka (ale aj iné značky vystrkujú postupne rôžičky) dokážu proste viac a hlavne majú menšie nároky na napájanie (ale zase ich môže ovplyvniť často vyššia výst. impedancia pri jackoch na NTB apod.).

A oproti Majordómusom? Aj 12,49€ Blitzwolfy
https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-E ... 10873.html
budú značne kvalitnejšie ako Majory.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja zase len linkem ze ak cinske spunty tak popozerat toto: https://audiobudget.com/leaderboard/iem
Raden0
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Raden0 »

Zdravim,
pokazili sa mi moje vsonic vsd5 a rozmyslam ze ich asi nedam opravit ale kupim nove. Viete mi poradit nieco v podobnej kvalite do cca 80e? Alebo mam opat kupit tie iste? Bol som s nimi spokojny. Najviac mi vyhovuje ze sa daju "zavesit" na ucho a maju vyvazeny zvuk.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ak to moze byt zo zahranicia, tak KZ ZS10, KZ BA10, KZ AS10.
Raden0
Light Expert
Light Expert

Uprednostnil by som skor nieco, co sa da kupit u nas.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tak ale rataj s o dosť horšim zvukom. A hlavne vyber špuntov s podobnym charakterom ako VSD5 u nas nie je veľky.

Neutralny zvuk (aj keď trochu iny) maju napr. Hifiman RE400, ale nenosia sa poza ucho. Z ďalšich potom MEE audio M6PRO.
Raden0
Light Expert
Light Expert

Hraju KZ ZS10 porovnatelne s VSD5?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Hraju o dost lepsie s menej ostrym prejavom.
Raden0
Light Expert
Light Expert

V poriadku. VSD si necham opravit a tieto si objednam z gearbestu.
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa androidak »

Zháňam nejaké bezdrôtové slúchadlá, maximálne do nejakých 100€, ale zas nie za 98 :D Štupľové, nie moc veľké, kľudne aj niečo na štýl airpods len so štupľami, aspoň trochu kvalitným zvukom a hlavne aby dobre držali v ušiach. Ideálne Alza alebo aj Nay.

Ďakujem :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Sice nie z nasich obchodov, ale KZ ZS10+BT kabel. Polovica rozpoctu a mas lepsi zvuk ako cokolvek co kupis u nas za 200€.
Pripadne aj niektory lacnejsi model KZ, kompatibilny s BT kablom, bude to za 20-30€, a hrat lepsie ako to co kupis tu za 100-150€..
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Teraz mám podobné a vadí mi ten kábel s ovládačom, preto chcem úplne bez kábla. Nepotrebujem špičkový zvuk, len nech to nehrá ako 5 eurové slúchadlá z tesca.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak si kup 20 eurove sluchadla z ciny.

ono spravit dobre ozajsne wireless sluchadla nie je jednoduche, preto su tie ceny casto opodstatnene. ja mam airpody a som s nimi totalne spokojny. je to velmi prijemne nebyt otravovany absolutne ziadnym kablom, bal som sa ze mi budu padat z usi (klasicke earpody mi moc nesadli) ale tym ze sa ti na nich pri pohybe nekyve ziadny kabel tak drzia v uchu uplne dobre aj pri behu a so zvukom som uplne spokojny. urcite sa tu najdu audiofili co povedia ze ten zvuk je zly a za tu cenu by som dostal 100x lepsiu kvalitu ale ja som proste so zvukom spokojny a nic mi na nom nechyba.
jedine co mi trochu vadi ze su otvorene (alebo aspon polootvorene) a teda dost pocut okolie a niekedy je proste nemozne pocuvat podcast na ulici. ale zase ta otvorenost ma vyhody pri podani.
funguju dobre aj s androidom, akurat ich nesparujes tak jednoducho ako s iphonom (paruju sa uplne normalne ako akekolvek ine BT sluchadla bez NFC) a nepustis cez ne siri (logicky). inak double tap na play/pause funguje.

este dodam ze som ich nekupoval ale mam z firmy, sam by som za ne 160 eur asi nevyhodil, aj ked po osobnych skusenostiach by som nad tym uvazoval. a isiel by som znova do airpodov, zo vsetkych wireless sluchadiel podla mna ako jedine nevyzeraju otrasne (tie hrozne samsung/google/sony divnosti trciace z usi) a este su aj pomerne lacne oproti ostatnym. este mozno huawei freebuds vyzeraju celkom dobre a su lacne.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Airpody netrcia divne z usi? :D
androidak napísal:Teraz mám podobné a vadí mi ten kábel s ovládačom, preto chcem úplne bez kábla. Nepotrebujem špičkový zvuk, len nech to nehrá ako 5 eurové slúchadlá z tesca.
Cim ti ten ovladac vadi? KZ-ty sa nosia kablom za uchom, tam ti to ten ovladac svojou vahou z ucha nevytiahne. A hlavne to nestratis.

Ked total bezkablove, tak napr. QCY Gemini.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tomu ver, pozri na samsung gear iconx, sony wf-1000x ci bose soundsport... vsetky vyzeraju ako handsfree sluchadla pred 15 rokmi... airpody maju tvar normalneho sluchadla, akurat ta tycinka je o trosku dlhsia, co nijak neprekaza, ved tam by aj tak normalne bol kabel.

//autoeditácia príspevku (26 Sep 2018, 9:31)
nazorna ukazka bose soundsport free
Ryan Giggs
VIP
VIP

Trcia normalne ako ktorekolvek vacsie in eary, a su aj mensie modely, napr. tie QCY a X dalsich. To si si do porovnania vybral ucelovo tie najvacsie.
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Vadí mi, ako sa mi ten kábel šúcha na krku. Ďalej ten ovládač ťahá kábel na jednu stranu a pri behu sa hojdá a skáče. Viem, že je to bezpečnejšie lebo nevypadnú, ale jednoducho mi to vadí.

Tie QCY sa mi páčia, asi ich zoberiem. Je ešte nejaká alternatíva alebo nie?
Napísať odpoveď