čínsky výrobca smartphou
čínsky výrobca smartphou
Zdravím ,určite viete že v čine vám vyrobia skoro hocičo , či už sú to hodinky , bižutéria, tenisky, držiaky na gopro , slúchadka atd za velmi dobré peniaze (samozrejme sa to odrazí na kvalite). chcel by som nechať vyrobiť vlastný smartphone brand pre firmu , zamestnávam 21 zamestnancov a ako bonusovú odmenu by som im chcel nechať vyrobť vlastný smartphone firemnej značky . problém je ten že neviem kde mám zohnať kontakt na niekoho kto to robi v čine . nemáte niekto na niekoho kontakt kto sa tomu rozumie ?
Re: čínsky výrobca smartphou
Na Alibabe najdes. Myslim, ze 21 zamestnancov si zasluzia aj nieco ine ako daku volovinu z Ciny. Kolko z tych ludi tuzi po nezmyselnom mobile? Urcite par z nich ma novy iPhone, Galaxy S8 alebo S9, daky ten Huawei P10 alebo P20, no a ty im ponukas cinske puzzle co nevies ani ako vude vyzerat, fungovat a kolko stat. Ma ist o firemny mobil? Okej, pri 21 ludoch spadas pod SME predajcu operatora, ma moznost ti co to nakombinovat a pre 21 telefonov dat zaujimavu zlavu. Mozes im tiez dat peniaze, vstupenky do wellnessu, listky na lyzovacku, darcekove poukazky a kadeco ine.
uprimne, ako zamestnanec by som si o tebe pomyslel, ze ti strasi vo vezi_TOP_ napísal:ako bonusovú odmenu by som im chcel nechať vyrobť vlastný smartphone firemnej značky
radsej im tych 100 euro daj cash, radsej to ako hentaku doslova blbost
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak tak...peniaze potešia viac. Kúpia si čo potrebujú.
Grim: to nie je uplna pravda, existuju studie, ktore potvrdzuju, ze zamestnanci na financnu odmenu rychlo zabudu a dlhodobo viac potesi hmotny darcek. Ale suhlasim s tym, ze takyto mobil nebude vhodny a velmi skoro sa z neho stane tazitko na papier alebo ostane v skrini.
Ja som chcel že by som si mohol vybrať parametre ako RAM,Procesor,Dual sim, Retina Display atd a v zadu by bolo logo firmy .Takže výkonnostne by to bolo na dobrej úrovni. ja mám mobil Leagoo S10 čo je činska kopia huaway p20 pro a som velmi spokojný lebo to má skoro tie isté parametre a platim za hardware nie za značku . a to Leagoo je malá garážovka , vtedy som pochopil že na vývoj netreba miliardy a mať vlastné továrne. ak si myslíte že robia nejaké tehly tak sa mýlite , činania minimálne čo sa týka designu vedia úplne presne skopírovať hocijaký design mobilného telefonu .
neviem kde zoženiem kontakt
neviem kde zoženiem kontakt
je to hlupy napad, mna by mobil vobec nepotesil, mobil si vybera kazdy sam, podla svojich vlastnych predstav a parametrov, mozno dizajnu, farby, velkosti...
netrafis sa pre kazdeho a nie kazdy chce mat vo vrecku cinsku zlataninu
daj im poukazy, vouchery, vylety, preplat dovolenky, platene volno, plateny relax day, teambuilding, financne odmeny, zaved fruit day, nakup do prace fitlopty, novy kavovar, kup lepsie pc, cokolvek..
netrafis sa pre kazdeho a nie kazdy chce mat vo vrecku cinsku zlataninu
daj im poukazy, vouchery, vylety, preplat dovolenky, platene volno, plateny relax day, teambuilding, financne odmeny, zaved fruit day, nakup do prace fitlopty, novy kavovar, kup lepsie pc, cokolvek..
cokolvek ine len nie toto. pre teba je to mozno najlepsia vec pod slnkom, pre kazdeho normalneho cloveka to je len fejkovy mobil z ciny
Ale no. Chalan si chce zvýšiť náklady a zároveň by mu zamestnanci robili zadarmo reklamu...a vy takto
.
Ja by som na taký fejkový brandovaný mobil "kukal ako tela na nové vráta", že či si zo mňa robíš prdel a je to lacná skrytá kamera... Že to nemôžeš myslieť vážne...
Keď už chceš ísť týmto smerom, tak by som brandoval švajčiarsky nožík, ktorý je aspoň praktický a neurazí, alebo BT slúchadlá, ktoré človek zahodí alebo podaruje synovcovi...
Ja by som na taký fejkový brandovaný mobil "kukal ako tela na nové vráta", že či si zo mňa robíš prdel a je to lacná skrytá kamera... Že to nemôžeš myslieť vážne...
Keď už chceš ísť týmto smerom, tak by som brandoval švajčiarsky nožík, ktorý je aspoň praktický a neurazí, alebo BT slúchadlá, ktoré človek zahodí alebo podaruje synovcovi...
-
Ryan Giggs
VIP
Čo je na mobile z Činy (ak to nie je vyslovene kopia niečoho) fejkove? A aj to, že to vyzera (aj parametrovo) ako nejaky mobil "znamejšej" značky nemusi znamenať vyslovene fejk, môže to byť kľudne OEM. To len tak mimo temy...
naštastie som si našiel kontakt sám , dakujem všetkým čo mi nepomohli .
Fejkové v pravom zmysle slova nič, ale kto by chcel mobil "leagoooo" s logom "frantotrans s.r.o" ako firemný bonus?Ryan Giggs napísal:Čo je na mobile z Činy (ak to nie je vyslovene kopia niečoho) fejkove? A aj to, že to vyzera (aj parametrovo) ako nejaky mobil "znamejšej" značky nemusi znamenať vyslovene fejk, môže to byť kľudne OEM. To len tak mimo temy...
Napíš rovno, že to robíš pre seba a nie pre zamestnancov_TOP_ napísal:naštastie som si našiel kontakt sám , dakujem všetkým čo mi nepomohli .
Som si istý, že keby si im dal vyplniť dotazník, kde by boli možnosti cash / team building / kredit do zlavomatu / fruit day / čínsky mobil, tak by mobil skončil na poslednom mieste
-
Ryan Giggs
VIP
Keby to malo slušne parametre, tak ktokoľvek. Keď len ako dar komukoľvek. Zakryť logo je naozaj strašny problem...baldorex napísal:Fejkové v pravom zmysle slova nič, ale kto by chcel mobil "leagoooo" s logom "frantotrans s.r.o" ako firemný bonus?
Naozaj? Aj zamestnanci, ktorí majú svoj Samsung či Apple?
ja by som ho dal na bazos ako vsetko co som kedy dostal od dodavatelov od zehliciek cez mixery, zmrzlinovace, sendvicovace, hriankovace, odstavovace, televizor az po zvlhcovac vzduchu, vsetko to islo prec lebo ak by som to chcel tak to uz mam, jedine co som dostal a nechal si je vertikalny naparovac oblecenia, to by som si nikdy nekupil a po vyskusani som zistil ze je to fajn vec [emoji3]
nehovorim ze je to genialny napad, ale tiez si myslim ze je to zaujimavejsie ako poukazka do lidlu. je to darcek, on ich nebude nutit to nosit, skoro kazdy ma rodinu ci znamych kto taky (aj lacnejsi) telefon zuzitkuje. das ho dietatu ci babke pokial o neho nemas zaujem sam.
dost aj zalezi co si za firmu a kolko tvoji zamestnanci zamestnavaju. pokial by si povedal ze tvoji zamestnanci patria do nizsej strednej triedy tak mozno nemaju najnovsie iphony. bez nejakych predsudkov, viem si predstavit ze ak ma stavebnu firmu tak vacsina z robotnikov by sa asi potesilo novemu telefonu ak to nebude ten najlacnejsi sunt.
dost aj zalezi co si za firmu a kolko tvoji zamestnanci zamestnavaju. pokial by si povedal ze tvoji zamestnanci patria do nizsej strednej triedy tak mozno nemaju najnovsie iphony. bez nejakych predsudkov, viem si predstavit ze ak ma stavebnu firmu tak vacsina z robotnikov by sa asi potesilo novemu telefonu ak to nebude ten najlacnejsi sunt.
Zaujímavejšie by bolo kúpiť zamestnancom povedzme Huawei p20 a na neho dať nálepku firmy. 
Objednať čínsku pomstu naozaj nie je geniálny nápad. Btw SW podpora je pri takýchto mobiloch je priam žalostná...
Objednať čínsku pomstu naozaj nie je geniálny nápad. Btw SW podpora je pri takýchto mobiloch je priam žalostná...
a reklamovat ho budu ako?
Ten P20 moze kupit na Slovensku