Netflix
Re: Netflix
jasne to viem, ale tie rozpravky mi pridu ako silna a zasadna vec na trhu, vidno to na trzbach z kin, tam sa tocia neskutocne peniaze.
Asi vyskúšam to HBO GO, kvôli tomu že je všetko lokalizované (titulky).
Ako je na tom teraz (9/2018) Netflix, čo sa týka dabingu/tituliek (hlavne tituliek)? Keď ho spúšťali na SK, tak som sa na ten trial vykašlal, lebo bolo tuším málo tituliek.
Ako je na tom teraz (9/2018) Netflix, čo sa týka dabingu/tituliek (hlavne tituliek)? Keď ho spúšťali na SK, tak som sa na ten trial vykašlal, lebo bolo tuším málo tituliek.
Máš pár top seriálových serií so SK titulkami, ale čo z toho keď tak na prvej maximálne druhej sérii. Pár mesiacov dozadu bolo oficiálne vyjadrenie, že končia s podporou SK lokalizácie, takže lepšie to nebude.
HBO je len fullHD , Netflix aj 4K a appky je lepšia na Netflixe. Ale lokalizácia je lokalizácia a aj HBO má svoje seriálové tromfy.
HBO je len fullHD , Netflix aj 4K a appky je lepšia na Netflixe. Ale lokalizácia je lokalizácia a aj HBO má svoje seriálové tromfy.
No pozeral som tam narcos prvú sériu počas trialu, chcel som si to platiť ďalej, no keď som zistil, že druhá séria už sk titulky nemá a české nepochopiteľne oficiálne nezobrazím, okamžite som to zrušil.
Ja mam aj predplateny aj Netflix aj HBO Go, skoda len že HBO nema appku na Shield TV, tak to musim pozerat cez PS, a aj keď moja angličtina nieje špičková nemám problém pozerať Netflix len s eng sub, málo kedy sa stane, že by som niečomu nerozumel, ponuka Netflixu mi ale pride pestrejšia ako HBO, škoda len, že stále nespristupnili CZ titulky pre SK trh...
Rozumiem ze pre Netflix nie sme prioritou, práve naopak, ale HBO to robí fakt dobre a za súčasného stavu sú pre našinca určite lepšou voľbou.
To rozumiem aj ja, nerozumiem ale prečo si nemôžem vybrať české titulky a ukrajinské áno...
To je podľa mňa maslo na hlave Netflixu. Veľké internetové firmy môžeš riadiť od stola niekde tisíce kilometrov ďaleko, ale potom ti chýba práve ten dotyk s miestnou realitou.baldorex napísal:To rozumiem aj ja, nerozumiem ale prečo si nemôžem vybrať české titulky a ukrajinské áno...
Nuž snáď nariadenie EU (teraz neviem v akom štádiu to je), že internetové služby musia byť rovnaké na celom území únie, spôsobí do budúcna, že sa vyrovná cena, obsah aj dostupnosť rôznych dabingov a titulkov. Dovtedy je HBO lepšia voľba.
A ako som písal, o 2 roky s príchodom Walta Disneyho na trh môže byť všetko úplne inak.
Presne tak, obmedzenie dostupnosti titulkov//dabingu podla regionov je nezmysel. Ja som aj kvoli tomu presiel na HBO Go. Mne osobne anglicke titulky nerobia problem, ale som jediny v rodine kto je na tom takto. Ostatni potrebuju slovenske/ceske a to ponuka iba HBO. A teraz je to rozhodnutie posilnene zmenou cien - HBO zlacnelo a Netflix je drahsi.
dabing asi na HBO Go nie je, co?
ani mne ani manzelke anglicke titulky nerobia vobec problem (ja casto pozeram uz uplne bez tituliek, viac si potom uzijem film samotny aj ked mi mozno nejake slovo ujde, lebo s titulkami mam pocit ze viac pozeram na titulky ako na film), ale dieta je uz vo veku ked pozerava rozpravky a logicky to este anglictinu nezvlada a ani citat este nevie.
pre mna najlepsia streamovacia sluzba je Plex
ani mne ani manzelke anglicke titulky nerobia vobec problem (ja casto pozeram uz uplne bez tituliek, viac si potom uzijem film samotny aj ked mi mozno nejake slovo ujde, lebo s titulkami mam pocit ze viac pozeram na titulky ako na film), ale dieta je uz vo veku ked pozerava rozpravky a logicky to este anglictinu nezvlada a ani citat este nevie.
Práveže je, prakticky som ešte nanarazil na titul, kde by nebol k dispozícii. Ale ja preferujem original language + titulky.aacid napísal:dabing asi na HBO Go nie je, co?
Dabing je skoro vsade, ale je cesky, co moze byt pri detoch problem. Dabing nie je iba pri tituloch, ktore sa este nevysielali na HBO u nas. Typicky posledny diel aktualneho serialu alebo nejaky dokument, atd. Mas mesiac na vyskusanie tak ako aj pri Netflixe. Treba skusit hlavne stabilitu, na niektorych TV vraj blbne aplikacia, ale u nas ide v pohode.aacid napísal:dabing asi na HBO Go nie je, co?
Pri uvedeni mali problem s nedostatocnou kapacitou servrov a vecer bolo sledovanie takmer nemozne, ale odvtedy sa to dost zlepsilo. Dufam, ze sa to nezhorsi teraz ked zlacneli a pribudnu im zakaznici.
Pri SAMSUNG TV by nemal byť žiadny problém, viem, že PANASONIC majú problém s appkou resp. ju nemajú. Inak android appka je nutná na správu účtu.
niekto pisal ze na shield tv neni appka, tym padom nebude ani na mi box...
Je možné, že na mi box bude, napriklad aj na Shield TV je appka HBO Go, ale funguje len v amerike, u nás aj po manualnej inštalácii nefunguje...
tak ale ak to spravne chapem, tak aj shield aj mi box maju rovnaky android tv, rozdiely tam nie su.
-
DarkLordSK
Medium Expert
Ahojte chcel by som sa spýtať ako to je s podporou titulkov v Netflixe sú aspoň ku každému cz/sk ?
riesi sa to hore na tejto strane. nie cz/sk titulky na netflixe nie su viac menej vobec. okrem par original netflix serialov.