Ahojte,
mám problém ohľadom externého disku.
Disk fungoval bez problémov, používal som ho výhradne spolu s pc ale nedávno som si chcel z neho pozrieť film na tv. Tv v pohode prehral ale po znovu zapojení do pc už disk nemôže otvoriť. Je zobrazený aj v správe diskov, nenašlo na ňom žiadne chyby cez crystaldiskinfo, aj v správe diskov ho zobrazí ako v poriadku, dokonca ukáže koľko je na ňom miesta, žiadny zlý sektor.. Tv ho stále dokáže prečítať aj sa dá z neho stále všetko prehrať..
len v pc cez tento počítač ho zobrazí ako F disk, 0b
Nenačíta externý disk
Re: Nenačíta externý disk
Daj sem screen ,Správa diskov.
V total commander sa dá naň dostať ale pred tým napíše, že na disk bol zakázaný prístup a povoliť ako administrátor.. potom ho zobrazí
Skúsil si sa cez vlastnosti disku -zabezpečenie, pozrieť na povolenia ?
Teraz sa s tým zabávam, prepisujem to na na svoje meno ako mám označený svoj PC, sú tam povolenia pre administrátora a systém - čo som vlastne ja (aspoň tomu tak rozumiem) .. k súborom som sa dostal ale niektoré video súbory mi nejde otvoriť (nemôže otvoriť adresu), nedajú sa ani kopírovať
skúšal som iné disky zapojiť čo mám a žiadny problém.. neviem čo sa stalo
oprava: idú už aj tie súbory ale musím na každý jeden video súbor vložiť práva
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2018, 22:16)
Neviete prečo sa to stalo? mohlo to "zblbnúť" po zapojení do TV? jedná sa o starší externý disk 2,5 ... zvyšné 3.kové externé bez problémov fungujú ako na tv tak aj v pc..
skúšal som iné disky zapojiť čo mám a žiadny problém.. neviem čo sa stalo
oprava: idú už aj tie súbory ale musím na každý jeden video súbor vložiť práva
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2018, 22:16)
Neviete prečo sa to stalo? mohlo to "zblbnúť" po zapojení do TV? jedná sa o starší externý disk 2,5 ... zvyšné 3.kové externé bez problémov fungujú ako na tv tak aj v pc..