baldorex napísal:o je tvoj fetiš trvať na dokazovaní? Si z toho vzrušený?
nepisal si ti mne nieco o zumpach a fekaliach? lebo teraz si dno svojej zumpy prerazil
to co nazyvas festisom, ci vzrusenim z dokazovania je bezna prax, ak clovek nechce verit kazdej hluposti. hovori sa tomu skepticmuz a je zakladom vedeckeho vyskumu. preto, ako napisal beardie, som pod vahou dokazov ochotny a schopny zmenit svoj postoj. ci uz ide o nacionalizmus, nazor na krajiny ci na imigrantov z Afriky a Azije.
mam ale tu tvoju ubohu reakciu brat tak, ze si na mna uz vyse roka vymyslal neodvodnene kraviny a postujes ich ked uz nemas ani naznak argumentu?
baldorex napísal:Ty si napísal že na obchodnej zabíjajú ľudí. Viacerí ti napísali že je to nezmysel (aha do zátvorky špeciálne pre teba, že zabitie filipínca týmto nikto nespochybňuje) a ty teraz ideš svoju mantru. Vyser si oko. Cestou z agemu koľko ľudí zomrelo
viaceri ti napisali, ze no go zony v UK su nezmysel. a ty si ides svoje. nechuti ti ta medicina, vsak?
pisal si, ze nie si rasista, ze ovladas svoj materinsky jazyk. mas specialny dovod preco oznacujes narodnosti malym pociatocnym pismenom?
Panonska cesta bola pre 10 rokmi miestom, kde nie je vhodne chodit peso, kvoli posobeniu narkomanov, rozhadzanym strikackam a inemu pridruzeneme koloritu. kolko z nich sa navzajom pozabijalo, alebo boli obetou organizovaneho zlocinu okolo drog to naozaj netusim. je to, podobne ako Pentagon, aj geograficky vylucene zona mimo turistickeho centra. pri takej koncentracii obyvatelov je mozne ocakavat, ze taketo miesta budu kdekolvek na svete.
Obchodna je naopak centrum mesta. a aj napriek tomu je dejiskom vrazd. mnozne cislo, teda viac ako jednej. to je cele co chcem napisat. ty si ides svoje: byvas na Obchodnej a ziadnu dalsiu vrazdu za poslendych 10 rokov neevidujes. tak si mozno v case inej, rovnako brutalnej asi bol mimo mesto. to sa stane. ale neznamena to, ze k nej nedoslo. tak ako ja mozem byt v omyle, ze ziadne no go zona v Uk nie je, lebo som ju nevidel.