Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Terepin »

baldorex napísal:Všetci vedia že je tam niečo zlé. On proste nechce aj keď ti tvári že chce. Nechce.

Zoznamka je iba alibi... Aha veď niečo robím a aj tak nič.
Vyberie si divnú zoznamu, pri badoo sa chválil že mal 0 pozretí na profile...

Naozaj si niekto myslí, že má reálnu snahu niečo dosiahnuť v tomto smere?
Chcem. Akurát, že mi chýba pyrotechnický výcvik, aby som sa dostal cez to mínové pole. Presne tak totiž vidím hľadanie ženy.
Terepin
Addict
Addict

hojko napísal:Nema, ved o tom som uz pisal v auguste, ze sa tu prezentuje ako sa snazi, ako chce veci zmenit atd..., pritom ide len o pretvarku a vyhovaranie sa: post2312349.html#p2312349 Podla mna v prvom rade by potreboval odbornu pomoc, aby dokazal mat iny pohlad na veci, na zivot, na svet, aby neuprednostnoval materialne veci v podobe tricka pred rande so zenou atd... Terepin si vsak ide svoje - party, kamarati, zoznamky. Vysledok??? Ten vsetci pozname. Kym si Terepin nepripusti, ze vsetko co robi je chybne, tak tato tema moze pokracovat dalsiu dekadu.
Bol som u psychologičky. Tri mesiace sme sa zhovárali. Vôbec mi to nepomohlo.

Vždy som dbal na názory ostatných a držal ich rád. Ísť von medzi ľudí? Šiel som - nič. Vymeniť šatník? Vymenil som - nič. Skúsiť zoznamky? Skúsil som - nič. Nebyť posera? Pozval som ich von - odmietli. Skúsil som psychiatričku, psychologičku, dokonca aj veštkyňu - furt nič. Jediné, čo som doteraz nevyskúšal, je chloroform...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tebe ked povedia vyskusaj chytanie ryb, tak nahodis udicu do najblizsej mlaky a po 5 minutach povies "nic som nechytil, rybacka je narit"...
Terepin
Addict
Addict

Myslím, že nič priamočiarejšie, než pozvanie na kávu, už byť nemôže. Ak teda ich teda nemám pozvať rovno do postele.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Je rozdiel pozvať a "pozvať"
Terepin
Addict
Addict

Opýtal som sa ich, či by so mnou šli na kávu. Slušne, samozrejme.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

nepochopil si, nejde o to co si spravil, ale kolko krat si to spravil. kolko krat si bol vonku? kolko zien si pozval von?
lebo ak to bolo tak ako s tvojim skusanim zoznamiek (vyskusam jednu kde nikoho niet a potom tinder na pol dna a odsudim), tak ozaj myslis ze je to maximum snahy co si ochotny vynalozit?

keby som tak zufaly ako sa ty tvaris ze si, tak som vonku kazdy vecer a oslovujem kazdu rad radom. a keby si to spravil tak ver tomu ze skor ci neskor nejaku zbalis.
ale tak mozno je pre teba jednoduchsie povedat si "nejde to, seriem na to".
Terepin
Addict
Addict

Pozval som každú jednu v ten deň, ako som ju spoznal. Šiel som priamo k veci.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Rozumieš aspoň trochu tomu čo ti tu radia a vysvetľujú, čo robíš špatne ?
Terepin
Addict
Addict

Yop.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Terepin napísal:Bol som u psychologičky. Tri mesiace sme sa zhovárali. Vôbec mi to nepomohlo.

Vždy som dbal na názory ostatných a držal ich rád. Ísť von medzi ľudí? Šiel som - nič. Vymeniť šatník? Vymenil som - nič. Skúsiť zoznamky? Skúsil som - nič. Nebyť posera? Pozval som ich von - odmietli. Skúsil som psychiatričku, psychologičku, dokonca aj veštkyňu - furt nič. Jediné, čo som doteraz nevyskúšal, je chloroform...

Pravdepodobne tie zmeny neboli dosť výrazné. Príklad: Kúp si viac ako jedno nové tričko. Skús byť dlhšie na zoznamke.

Viacej trénuj - o ničom inom to nieje GL
Terepin
Addict
Addict

Napríklad šatník som vymenil o 180°. A v rámci finančných možností si ho pravidelne obnovujem. Na dvaja.eu som predtým bol rok. To je si myslím viac, než dosť. A teraz som tam znovu. Plus aj na Tinderi. V minulosti som bol na Badoo, OkCupid, či na Pokeci.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Keďže ani zmena oblečenia nepomohla, treba ísť na to radikálne.

Choď na nuda pláž a oslov každú babu či nejde na kávu.

:)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

podla mna si z nas robiš pi*u :D
alebo si totalne nezaujimavy clovek, resp osobnost a s tym nespravis nic, a nepomoze ti ani guči oblek a versače kravata

už len z tvojich odpovedi tu na fore vyžaruje strašna negativita, nezaujem a pasivita...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Presne, keď naživo pôsobíš rovnako ako tu na fóre, tak by som sa s tebou nevydržal baviť ani 5 minút.

Ešte na VŠ som istý čas býval s jedným asociálnym nerdom, ktorého mi bez urážky dosť pripomínaš. Prehodiť s ním len pár slov bolo utrpenie a mať s ním nejakú konštruktívnu debatu absolútne nereálne. Vôbec neakceptoval môj názor, stále si išiel svoje a bol to typ, ktorý išiel ráno do roboty, poobede sa vrátil a zvyšok dňa pozeral seriály a hral hry. Popritom chodil na nejaké treťotriedne úplne neznáme internetové zoznamky, ale samozrejme som ho nikdy so žiadnou babou nevidel.

Ešte si pamätám na totálnu cringe príhodu. Bol platonicky zamilovaný do spolubývajúcej a v jeden večer spravil to, že jej nalepil na dvere papier s textom "From your secret admirer" a pod dvere jej položil ružu s nejakým listom. No a keď prišla spolubývajúca domov, tak na to pozrela a asi ho nechcela uraziť, tak povedala, že to je "hezké" a zavrela sa v izbe. Neviem, či čakal, že sa mu hodí okolo krku, keď predtým s ním aj ona prehodila tak maximálne 5 slov :D

Dúfam len, že Terepinove praktiky nie sú podobne creepy, inak si nikdy nenájde žiadnu normálnu babu.
Terepin
Addict
Addict

CheZteR napísal:podla mna si z nas robiš pi*u :D
alebo si totalne nezaujimavy clovek, resp osobnost a s tym nespravis nic, a nepomoze ti ani guči oblek a versače kravata

už len z tvojich odpovedi tu na fore vyžaruje strašna negativita, nezaujem a pasivita...
Kebyže som mal opäť 12 a práve som zistil, že dievčatá sú dobré aj na iné veci, než lozenie po preliezačkách, tak by som vám hltal každé jedno slovo a behom dňa by som bol naivne presvedčený o tom, že do týždňa budem mať vlastný hárem. Bohužiaľ, do mojich očakávaní mi začali kecať život a realita a po trinástich rokoch ma tak oskalpovali, že som bol rád, že som sa bol schopný ráno pozrieť do zrkadla bez toho, aby som sa cítil ako kus hovna.

Po všetkých tých zlyhaniach sa len veľmi ťažko hľadá nadšenie pre niečo, čo som skúšal viac, než dekádu a v jednom kuse som hubou narážal do stien. Áno, hovorí sa, že ak človek zlyhá, má vstať, oprášiť sa a isť ďalej. Lenže 13 rokov neustáleho padania a zdvíhania sa zoberie aj tú poslednú štipku nadšenia z čohokoľvek. Po tak dlhej dobe sa človek musí jednoducho opýtať sám seba, či mu to stojí zato. Pretože tak dlhá doba jedného zlyhania za druhým tak podkopáva sebavedomie, že si to nikto z vás nedokáže ani len predstaviť.

Takže sa veľmi ospravedlňujem za to, že po tom všetkom nehýrim nadšením si to zopakovať. No je to nutné zlo, keďže samota sa mi pomaly mení na osamelosť a tá je o dosť horšia.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

no nic, tak sa s tym proste zmier. prestan na zeny mysliet a zi si svoj zivot bez nich.

pokial sa ozaj 13 rokov snazis a nedari sa tak mas nejaky problem. lebo ludstvo tisicrocia nema problem s parenim sa, pokial s tym problem mas ty, chyba je niekde na tvojej strane, nie je to problem penazi, prace, oblecenia ci lokality. je to proste problem v tebe. bud zisti co mas za problem, alebo sa s nim nauc zit.
Terepin
Addict
Addict

Pilifo napísal:Presne, keď naživo pôsobíš rovnako ako tu na fóre, tak by som sa s tebou nevydržal baviť ani 5 minút.
V 15tich sa mi zapáčilo nové dievča na tréningu. Na druhý deň som ju začal baliť a na tretí deň sme začali chodiť.

Pre niekoľkými rokmi som sa vracal z Prešova do Košíc a kvôli poruche nám nepristavili vlak. Jedno mladé dievča bola z celej situácie evidentne trochu vystresovaná, tak som sa jej opýtal, či tiež ide do Košíc a navrhol som jej, že môže ísť so mnou. Prekecali sme celú cestu.

So známou mojej kamarátky som sa zoznámil cez Facebook. Veľmi sa chcela stretnúť osobne, tak sme skočili na kávu. Dve hodiny sme bez problémov diskutovali na čo prišla téma. Sama mi povedala, že sa pri mne cítila príjemne a chcela sa stretnúť znovu.

V práci sme mali na letnej brigáde vysokoškolských študentov, ale hlavne študentiek. S každou jednou som sa zoznámil a keď som mal čas, som sa nimi pozhováral. S jednou dokonca, tou najtichšou a najuzavretejšou, som sa evidentne zblížil až natoľko, že na konci našej poslednej smeny ma šla hľadať, aby sa so mnou osobne rozlúčila. Čiže asi nie som taký pesimistický, nudný a nezaujímavý, ako mi tu tvrdíte.

To leto malo aj druhú stranu mince. Môj kolega vystupoval ako alfa samec a, podľa tunajších expertov, sexuálne drzo. Výsledok bol ten, že behom jedného dňa si dokázal sprotiviť a znechutiť každé jedno dievča. Celé leto sa im snažil dostať do gatiek. Keď som od nich a od ostatných kolegov počúval, čo tam stváral, ani som si nebol istý, či to ešte je vôbec vtipné. Pre ne to rozhodne nebolo.

Niečo podobné som zažil v autobuse MHD. Naľavo odo mňa sedel mladý týpek, skorý dvadsiatnik. Všimol som si ho pri nastupovaní, pretože pôsobil divným dojmom. Hneď na ďalšej zastávke som bol divákom toho, až do akej miery. Tam so totiž prisadlo mladé dievča, tiež v rovnakom veku. V momente, keď sa autobus dal do pohybu, vstal, ku nej sa nalepil a začal ju bez okolkov baliť. A kebyže bol atraktívny, tak verím tomu, že by s ním na konci cesty šla ku nemu domov. No on proste vyzeral.... divne, inak sa to popísať ani nedalo. No keď otvoril ústa a začal rozprávať, som pocítil ako pokleslo priemerné IQ vo vozidle. Začal od nej pýtať telefónne číslo, adresu, meno, Facebook profil... No proste čistý masaker. Aj keď ho slušne odmietla, on to nepochopil tak, že má prestať, ale že sa má snažiť ešte viac. A zaklincoval to tým, keď ju začal baliť na svoj počítač. S obrovským sebazaprením som vtedy nevyprskol od smiechu, keďže som stál hneď vedľa. Dokonca som aj uvažoval nad tým, že sa predstavím ako jej priateľ a zatrhnem to, ale pripadal mi labilne, tak som nechcel zbytočne vyrobiť cirkus.

No podľa toho, čo tu čítam, sa mám takto správať aj ja: byť sebavedomí, asertívny, drzí a dobíjať, dobiezať, skúšať dovtedy, kým sa nejaká nepodvolí. No úprimne, po tom, ako som to videl u druhých, má to vôbec neláka.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ja som už trochu zmätený, čo vlastne chceš od nás? Aby sme ti dali za pravdu a ľutovali ťa?
Terepin
Addict
Addict

aacid napísal:no nic, tak sa s tym proste zmier. prestan na zeny mysliet a zi si svoj zivot bez nich.

pokial sa ozaj 13 rokov snazis a nedari sa tak mas nejaky problem. lebo ludstvo tisicrocia nema problem s parenim sa, pokial s tym problem mas ty, chyba je niekde na tvojej strane, nie je to problem penazi, prace, oblecenia ci lokality. je to proste problem v tebe. bud zisti co mas za problem, alebo sa s nim nauc zit.
Párenie nie je problém. Veď dnešné 15ky sú tak vymleté, že bez väčších problémov by som vedel nejako zmanipulovať (manipulácia mi ide fakt dobre), vyspať sa s ňou a urobiť jej decko. Problém je s vytvorením vzťahov. Pokiaľ nič nesledujem a chcem sa so ženou len pozhovárať, nie je problém. No akonáhle začnem uvažovať nad tým, že o ňu mám záujem, BUM - predo mnou vyrastie obrovský múr a skončil som. A paradoxom je, že najväčšie úspechy som žal presne vtedy, keď som sa o nič nesnažil.
Napísať odpoveď