Zomrel som, toto je konečnáTerepin napísal: Párenie nie je problém. Veď dnešné 15ky sú tak vymleté, že bez väčších problémov by som vedel nejako zmanipulovať (manipulácia mi ide fakt dobre), vyspať sa s ňou a urobiť jej decko.
Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Úprimne? Chcem vedieť návod s garanciou úspechu. Chcem vedieť, ako moja snaha nevyjde navnivoč a vráti späť ako návratná investícia. A nie tak, že idem na jednu zoznamku a môj profil si prezerá geriatria, idem na druhú zoznamku a tam mám matche s Maďarkami, či idem na tretiu zoznamku a tam si ma pre zmenu neprezrie nikto. Optimizmus sa v takýchto prípadoch len veľmi ťažko hľadá, nemyslíš?baldorex napísal:Ja som už trochu zmätený, čo vlastne chceš od nás? Aby sme ti dali za pravdu a ľutovali ťa?
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2018, 12:47)
To bol sarkazmus. Nie zo srandy mám avatar Dr. Housa.baldorex napísal: Zomrel som, toto je konečná
Nikto ti nemôže garantovať úspech.
Vidíš problém v zoznamke, pritom problém si ty sám.
Vidíš problém v zoznamke, pritom problém si ty sám.
tak rovno ukoncime tuto diskusiu, lebo ziadny navod s garanciou uspechu neexistuje ani nikdy existovat nebude.
ty si to predstavujes tak ze prides do obchodu, ukazes na zenu, teta ti ju pekne zabali a ty si ju zoberies domov a budete zit stastne az do smrti. ludia su komplikovani, nikdy si dvaja ludia nesadnu dokonale, spoznat sa trva roky, dlhorocne vztahy sa rozpadaju uplne bezne (mam znameho co sa s frajerkou po 6 rokoch vztahu zobrali, 7 mesiacov po svadbe sa rozviedli)...
ty nehladas partnerku, ty hladas domace zvieratko. lebo tvoje spravanie odpoveda tomu, "bol som pozriet v dvoch zverimexoch a nikde nemali takeho psa akeho chcem, tak ako mam byt optimisticky???"
preco si nenajdes vymletu pubertacku, nespravis jej decko a nemas pokoj? ved taka mlada baba je dokonala, lebo si ju mozes vychovat ako toho psika.
ale cim dalej tym viac sa prikladam na stranu toho ze nas tu len vsetkych trollujes... si uvedomujes co pises vlastne? na poslednych stranach ukazujes ze si mal vztahy, ze skusas balit baby, ze ich oslovujes aj s nimi komunikujes, chodis do barov, robis party. nerobilo by ti problem zbalit 15 rocnu pubertacku... a potom clovek otvori prvu stranu a tam pises toto:
ty si to predstavujes tak ze prides do obchodu, ukazes na zenu, teta ti ju pekne zabali a ty si ju zoberies domov a budete zit stastne az do smrti. ludia su komplikovani, nikdy si dvaja ludia nesadnu dokonale, spoznat sa trva roky, dlhorocne vztahy sa rozpadaju uplne bezne (mam znameho co sa s frajerkou po 6 rokoch vztahu zobrali, 7 mesiacov po svadbe sa rozviedli)...
ty nehladas partnerku, ty hladas domace zvieratko. lebo tvoje spravanie odpoveda tomu, "bol som pozriet v dvoch zverimexoch a nikde nemali takeho psa akeho chcem, tak ako mam byt optimisticky???"
preco si nenajdes vymletu pubertacku, nespravis jej decko a nemas pokoj? ved taka mlada baba je dokonala, lebo si ju mozes vychovat ako toho psika.
ale cim dalej tym viac sa prikladam na stranu toho ze nas tu len vsetkych trollujes... si uvedomujes co pises vlastne? na poslednych stranach ukazujes ze si mal vztahy, ze skusas balit baby, ze ich oslovujes aj s nimi komunikujes, chodis do barov, robis party. nerobilo by ti problem zbalit 15 rocnu pubertacku... a potom clovek otvori prvu stranu a tam pises toto:
Je to smutné, ale je to tak: mám priam panický strach z dievčat. Ani nedokážem byť v ich blízkosti. Paradoxné na tom je, že chcem nejaké získať, ale nemôžem. Nedokážem sa prinútiť ku žiadnej z nich čo i len ozvať. A aj keby, neviem s nimi ani jednať. Proste som totálna lama.
Bol by som rád, keby ste mi poradili, lebo už ma to štve. Názory od dievčat s radosťou privítam. Len podotýkam, že je to podstatne hlbší problém, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať.
V čom konkrétne je u mňa problém? Lebo na túto otázku mi nevie odpovedať nikto. A nie, to čo tu píšem to nie je, keďže moje virtuálne ja je úplne oddelené od toho skutočného. V tomto smere som blíženec se vším všudy. Nie som ako podaktorí idioti, pre ktorých sú ostatní ľudia pojazdná skládka, na ktorú si môžu vyložiť svoje osobné problémy. A keďže som hypersenzitívny, sám sebe by som strieľal do nohy. Ja keď som v spoločnosti ľudí, vždy sa snažím druhých rozosmievať. Pretože keď oni majú dobrú náladu, mám ju aj ja. Takto zabávam svojho kolegu - žeriavnika - celých 12 hodín. Takto zabávam svojich kamarátov zakaždým, keď ku mne prídu. Pred pár dňami si tu bola sestrina kamarátka požičať šaty. Behom minúty som ju rozosmial. Pre mňa je humor nie, že korením života, ale vyslovene záchranným kolesom. Bez neho by som skončil na liekoch. Ja sa dokážem zasmiať a zabaviť na hocičom, hoc aj na sebe. Včera som prišiel do roboty a ešte, než som začal pracovať, sa zo mňa smial kolega tak, že mal kŕče. Svojho času ku nám chodila mamina kamarátka a obidve som dohnal k smiechu s plačom. A takýto som od základnej školy.baldorex napísal:pritom problém si ty sám
Takže ako vravím, moje virtuálne ja a moje reálne ja sú dve separátne entity.
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2018, 13:20)
Pretože som mal z nich strach. Všetky tie príhody boli číre zhody okolností, dokonca ja tá "priateľka" v 15tich. Vtedy som bol natoľko neskúsený, že som do toho šiel bezhlavo. Asi ako výskok z lietadla bez padáka. A z rovnakého dôvodu to po dvoch týždňoch aj krachlo a okrem obyčajného bozkávania (žiadny francúzak) z toho nikdy nič nebolo. Ja to ani nepovažujem za úspech, len a len za číru zhodu okolností, nič viac.aacid napísal:ale cim dalej tym viac sa prikladam na stranu toho ze nas tu len vsetkych trollujes... si uvedomujes co pises vlastne? na poslednych stranach ukazujes ze si mal vztahy, ze skusas balit baby, ze ich oslovujes aj s nimi komunikujes, chodis do barov, robis party. nerobilo by ti problem zbalit 15 rocnu pubertacku... a potom clovek otvori prvu stranu a tam pises toto:
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2018, 13:30)
U teba 13 rokov skúšania je "návšteva dvoch zverimexov"? Čo je adekvátna dĺžka snahy podľa teba? 33 rokov? A nie, nepotrebujem ženu, ktorá sa mi hodí okolo krka len čo ma zbadá. No zase nechcem, aby ma odpísali na základe fotky. Celý život som bol každým škatuľkovaný, a to aj od tých, ktorí ma nikdy v živote nevideli. Inými slovami, vyzerám ako kačka, zniem ako kačka, ale pre ľudí som dinosaurus.aacid napísal:"bol som pozriet v dvoch zverimexoch a nikde nemali takeho psa akeho chcem, tak ako mam byt optimisticky???"
nepoznám ťa osobne, ale povedal by som, že negativizmusTerepin napísal: V čom konkrétne je u mňa problém? Lebo na túto otázku mi nevie odpovedať nikto.
Možno sa smejú na tebe, nie s tebou
Nechce sa mi totiž veriť, že si zábavný, keď vidím, čo predvadzas na fore
a táto téma je o com?Nie som ako podaktorí idioti, pre ktorých sú ostatní ľudia pojazdná skládka, na ktorú si môžu vyložiť svoje osobné problémy.
Áno, smejú sa aj na mne. V rámci srandy. A potom som takí, ktorým som naozaj na smiech. Rovnako ako aj oni sú na smiech druhým. Nikto sa nemôže zavďačiť každému.beardie napísal:nepoznám ťa osobne, ale povedal by som, že negativizmus
Možno sa smejú na tebe, nie s tebou
Nechce sa mi totiž veriť, že si zábavný, keď vidím, čo predvadzas na fore
Tak ešte raz: tu som taký, v živote som onaký. Ja oddeľujem verejný život a internetový život.
Toto je verejné a dobrovoľné fórum. Ktokoľvek sa môže vyjadriť, alebo ma odignorovať. Nikoho pozornosť si nevynucujem. To je na hony vzdialené tomu, čo robí jeden náš kolega, ktorý si chodí svoje osobné problém riešiť a vyvršovať na druhých do práce, kde ho ostatní musia tolerovať, keďže s ním musia robiť. Jablká a hrušky.beardie napísal:a táto téma je o com?
A ty chceš pomôcť vo svojom reálnom živote či v tom internetovom? 
Reálnom.
tak potom by si mal ukázať tu na internete svoju reálnu stránku svoje skutočné ja kým naozaj si , si tu na internete nik ťa osobne nepozná a ani na minútu ťa nevidel nevidím žiaden problém v tom aby si otvorene povedal niečo o sebe hocičo hľadáš pomoc pre svoje reálne JA ale argumentuješ svojím internetovým JA takto sa to nedá a nikam sa nepohneš so žiadnou konštruktívnou radou keďže, všetci radia tvojmu internetovému JA
OK, keď chcete vidieť túto moju stránku, vyhoviem vám. Ale páčiť sa vám bude ešte menej.
skús to... každý je nejaký, čo riešiš ? není čo riešiť s pravdou von 
Mal som dva zhody na Tinderi. Už mám iba jeden. To je fantastické. Ono dosť ťažko sa mi uvažuje pozitívne, keď toto sa mi deje bez vlastného pričinenia.
nechceme premenovať tému? veď ty žiadne pokroky nerobíš 
Daj si dva pivá a bude lepšie 
Onedlho mi dorazí partia priateľov, takže ich určite exnem.
terepin kedy sem dorazí nejaký odstavec o tvojom skutočnom ja ?
Neviem ani, kde začať. Polož otázku.
aký si ?
Hmm. Veľký zmysel pre humor, priateľský, no ustráchaný a hanblivý.